vrijdag 15 april 2022

Make Up Zuster: roze lipstick

Roze must have lipsticks
Ik ben niet alleen dol op rode lipstick, maar ik hou ook heel erg van roze lipstick. Het is alleen erg lastig om een echt mooie roze lipstick te vinden die je niet bleek maakt of niet je eruit laat zien als Barbie. Roze lipstick, mits je de juiste tint kiest, is in mijn optiek net zo krachtig als rode lipstick. Maar het kan jouw look juist ook een lieve vibe geven. Het leek mij daarom leuk om jullie mee te nemen in de veelzijdigheid van de roze lipstick. Ze zeggen niet voor niets, pink isn't a colour, it's an attitude

50 tinten roze

Roze must have lipsticks
Weet je niet goed welke tint roze het beste bij jou past? Dan kan je kijken naar de ondertoon van jouw huid. Bij een koele ondertoon kan je het beste kiezen voor een roze lipstick met een blauwe ondertoon. Heb je een warme ondertoon qua huid? Dan past een oranjeroze lipstick het beste bij je. 

Roze must have lipsticks
Er zijn natuurlijk vele tinten roze: van felroze tot oudroze en alles wat ertussenin zit. Als ik naar mijn collectie roze lipsticks kijk, valt het mij op dat ik toch wel erg dol ben op oud roze tinten. Ik vind dit de perfecte tint voor een dagelijkse look. Ik draag die tint ook vaak als ik verder geen make up op heb. Ook brengt het mijn look mooi balans als ik opvallende oogschaduw heb. 

In mijn collectie heb ik zowel roze bullet lipsticks als liquid lipsticks en lipgloss.  Per categorie zal ik jullie mijn favorieten laten zien, beginnend met de liquid lipsticks en lipgloss.

Top 5 roze liquid lipsticks en lipgloss

Roze must have lipsticks
Mijn favoriete liquid lipsticks zijn van Morphe in de kleur Unsetteld, Cannes uit de Soft Matt Lipcream van NYX Professional Makeup en Pleasing Pink van Pixi. De dekking en de houdbaarheid van deze drie lipsticks is goed. Als ik naar de kleuren kijk, dan is Cannes van mijn favoriet en qua houdbaarheid is die van Pixi het beste. NYX Professional Makeup heeft erge fijne lipglossen in de collectie zitten. Zo gebruik ik graag de Butter Gloss en de nieuwste The This is Milky Gloss. De eerste genoemde is voor een lipgloss erg goed gepigmenteerd. De is minder gepigmenteerd, maar voelt erg prettig aan en is totaal niet plakkerig.

Top 5 roze traditionele lipsticks

Roze must have lipsticks
Naast diverse roze vloeibare lipproducten, heb ik ook een aantal traditionele lipsticks waar ik dol op ben: Lovecraft van KvD, You're So Vain van MAC, Desert Rose en Love is a Drug van NYX Professional Makeup en Backtalk van Urban Decay. Het zijn, zoals jullie zien, bijna allemaal oudroze tinten. Daar ligt mijn voorkeur toch wel. 

Draag jij ook graag roze lipstick of liever een andere kleur?

5 opmerkingen:

  1. Ik vind roze lipstick vaak net iets vriendelijker ogen dan zo'n rode. Maar ik vind ze allebei mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag ook vaak oudroze of nude roze, past bij praktisch alles (voor mijn gevoel!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik draag niet vaak make up, maar als ik het draag heb ik roze lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je weet het he, ik ben lippenstift verslaafd haha! Elke dag en heb zoveel kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een hoop keuze! Roze is niet mijn favoriet, maar dat was het toen ik net met make-up begon wel 😊

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...