vrijdag 11 maart 2022

Review: MAC Extra Dimension Skinfinish Highlighter

Review MAC  Extra Demension Skinfinish Highlighter

Het product waar ik het vandaag over wil gaan hebben, is een prachtige highlighter uit de Botanic Panic collectie van MAC. Deze collectie lag in de zomer van 2021 in de winkels, maar is momenteel nog wel te koop in enkele webshops. Waarom ik er dan toch over schrijf? Omdat het zo'n prachtige highlighter is en de verpakking te mooi is om niet te delen! 


MAC  Extra Dimension Skinfinish Highlighter 

Review MAC  Extra Demension Skinfinish Highlighter

Zoals altijd begin ik mijn review met wat het merk zelf zegt over het product. Dus laten we kijken MAC zegt over de Extra Dimension Skinfinish Highlighter:  multi-reflecterende highlighter is ontworpen om je teint te modelleren en te highlighten voor een goed gedefinieerde metallic finish. Droom je van stralen? Straal van het pad af met Extra Dimension Skinfinish. Deze vloeibare, multi-reflecterende highlighter is ontworpen om je teint te modelleren en te highlighten voor een goed gedefinieerde metallic finish. De crèmige poederformule blijft tot tien uur zitten en is nu verkrijgbaar in twee limited edition, hoogglanzende tinten - een witgouden en een goudpruimkleurige - voor een dubbele dosis dauwfrisse, on-trend oogverblinding dit seizoen. En dat alles in een aantrekkelijke, fleurige verpakking.Review MAC  Extra Demension Skinfinish Highlighter


De verpakking van de MAC Dimension Skinfinish Highlighter is echt een pareltje! Omdat deze highlighter uit een limited edition komt, heeft de highlighter een afwijkende vormgeving. Waar de poeder dozen bij MAC altijd zwart zijn met een transparante deksel , heeft de Dimension Skinfinish Highlighter nu lila met een florale print. Persoonlijk vind ik deze vormgeving echt prachtig: ik hou van lila en ik houd van een bloemenprint. Dus deze highlighter kan qua vormgeving niet meer stuk bij mij! De highlighter zelf heeft een mooie imprint: strepen aan de bovenkant en onder staat er meerdere malen MAC. Deze imprint vervaagd natuurlijk bij gebruik. Alle Dimension Skinfinish Highlighter hebben ze imprint.


Review MAC  Extra Demension Skinfinish HighlighterDe pigmentatie van deze highlighter is echt bizar goed: met een klein beetje poeder krijg je al een prachtige glow. Als je van een heftige en aanwezige highlighter houdt, dan zit je ook goed met deze highlighter. Hij is namelijk erg goed op te bouwen. Ook kan je deze highlighter is goed te blenden met de huid.

Er zijn twee tinten Dimension Skinfinish Highlighter in de Botanic Panic collectie. De kleur die er voor mij uitspringt is de kleur Royal Flush. Deze kleur wordt door Mac omschreven als  Golden Plum. Dit is een prachtige tint: een donker roze met een gouden gloed. 

Mijn mening

De MAC Extra Dimension Skinfinish Highlighter uit de Botanic Panic collectie is echt een mooie aanvulling op mijn (kleine) highlighter collectie. De verpakking alleen heeft een hoog 'hebben hebben' gehalte. Maar de highligter zelf ook is een plaatje om te zien. De pigmentatie is erg goed. Hetzelfde geldt voor de blendbaarheid.

Verkrijgbaarheid

De MAC Extra Dimension Skinfinish Highlighter uit de Botanic Panic collectie is nog online te koop bij MAC, Douglas en Zalandoo voor €29,95

13 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige highlighter zeg! Deze kleur kan denk ik ook goed als blush werken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleurtinten de verpakking ziet er zeker uniek uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakking is inderdaad erg mooi. Gelukkig is die nog te koop in webshops!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe verpakking! En de highlighter heeft ook een hele subtiele shine. Like it!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi product en de verpakking luidt de lente in !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een prachtige kleur in een prachtige verpakking. Dat zou bij mij ook heel snel in mijn winkelmandje liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoewel ik het zelf niet gebruik, zal dit product in de winkel toch mijn aandacht trekken, wat een prachtige verpakking joh...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die verpakking!!! Alleen daarom al zou ik een exemplaar willen hebben. En je uitleg klinkt echt waanzinnig goed. Een top product (van een heel goed merk) dus. Ineens bedenk ik mij dat ik nog een hele mooie mat rode lipstick heb liggen van MAC. Die ga ik eens tevoorschijn toveren!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die verpakking!!! Alleen daarom al zou ik een exemplaar willen hebben. En je uitleg klinkt echt waanzinnig goed. Een top product (van een heel goed merk) dus. Ineens bedenk ik mij dat ik nog een hele mooie mat rode lipstick heb liggen van MAC. Die ga ik eens tevoorschijn toveren!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh ik hou echt van de highlighters van MAC, vind ze altijd zo mooi! Deze kende ik nog niet, maar ziet er ook echt prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hier moest ik wel op klikken vanwege de foto's. Wat een leuke verpakking zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een opgewekte kleuren aan de buitenkant. Ik word er instant vrolijk van 🤩

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw, de verpakking alleen al is erg mooi ! en de kleur ziet er ook mooi gepigmenteerd uit

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Tarte oogschaduw palette

Vorig jaar april ben ik naar Parijs geweest. Natuurlijk ben ik als beauty liefhebber naar Sephora geweest en heb ik een oogschaduw palette ...