dinsdag 15 maart 2022

Review: MAC Love Me Lipstick You're So Vain

Review MAC Love Me Lipstick You're So Vain

Ik ben echt dol op muziek. Een de nummers die ik vaak uit volle borst mee zing is het nummer You're So Vain van Carly Simon met Rolling Stones frontman Mick Jagger in het achtergrondkoor. Toen ik er achter kwam dat MAC een lipstick in de collectie heeft met deze naam, wist ik dat die lipstick gewoon moest hebben. En zo gezegd, zo gedaan. Maar is het een goede aankoop geweest? Dat lees je in deze review!


MAC Love Me Lipstick You're So Vain

Review MAC Love Me Lipstick You're So Vain

Ik heb diverse MAC lipsticks in huis, maar dit is de eerst lipstick uit de Love Me collectie. Nieuwsgierig naar wat deze collectie zo bijzonder maakt, kwam ik deze informatie tegen bij MAC: Liefde op het eerste gezicht! Laat je verleiden door een met arganolie-verrijkte formule die onmiddellijk een krachtige kleur geeft en zorgt voor hydratatie gedurende de hele dag. Het True-Colour Gelled System van ultra-geraffineerde pure pigmenten verspreidt de heldere, gladde kleur gelijkmatig over de huid voor een impactvol resultaat. Een combinatie van lichte oliën en speciale wassen zorgt ervoor dat deze lipstick luxueus, super-silky en licht aanvoelt. De ultra-vloeibare formule bedekt de lippen mooi met een dun laagje voor een romige en revitaliserende textuur. Met de gewichtloze formule en zijdezachte finish, houdt Love Me Lipstick ook van jou!

Daar houd ik altijd van: mooie gekleurde lippen die ook nog eens verzorgend en gehydrateerd worden door mijn lipstick! 
Review MAC Love Me Lipstick You're So VainNormaal gesproken zijn de lipstick hulzen van MAC altijd (mat) zwart (m.u.v. de speciale collecties), maar de hulzen van de Love Me collectie zijn dat niet. Ze zijn metallic rood/zwart. Echt een eye-catcher qua kleurgebruik! 

De kleur You're So Vain is een fuchsia pink. Het is een lekker knallende opvallende roze tint. Ik hou daar van. Mocht je niet van opvallende kleuren lipstick houden, dan kan je You're So Vain maar beter laten liggen! De lipstick glijd over mijn lippen en is erg gemakkelijk aan te brengen. Het lijkt een beetje qua textuur op een lipbalm. Mijn lippen voelen prettig aan, nadat ik de lipstick aangebracht heb. Het heeft een satin finish. Erg mooi is dat. Na een lichte maaltijd zit de lipstick nog netjes, maar is wel iets vervaagt in het midden van de lippen.


Mijn mening

De MAC Love Me lipstick in de kleur You're So Vain is een prachtige opvallende roze tint.Perfect voor het voorjaar of zomer. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen en de houdbaarheid is erg goed.
Hou jij van opvallende kleuren lipstick?

Verkrijgbaarheid

De MAC lipstick You're So Vain is natuurlijk te koop bij de MAC winkels en online bij MAC zelf. Maar je kunt haar ook (online) kopen bij geselecteerde filialen van Douglas en de Bijenkorf. 

13 opmerkingen:

  1. Wat de naam van een lippenstift al kan doen ; ) Maar ik snap heel goed dat dit leuk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige naam. Doet me uiteraard direct aan dat liedje denken. Ik kies persoonlijk voor iets zachtere tinten maar deze kleur is wel ontzettend vrouwelijk!! Echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleur! En hoe leuk dat de hulzen van deze serie net anders zijn met het rood. Alleen al daarvoor zou ik er een willen kopen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Uniek overnachten16 maart 2022 om 16:40

    Leuk gevonden, ben niet zo'n fan van felle kleuren maar deze zou ik nog wel durven kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat goed dat er arganolie in zit en dat de lipstick ook hydrateerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een originele naam dat is goed verzonnen. Er zijn vast veel mensen die ook hier door getriggerd worden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een toffe kleur zeg! Iets te fel voor mij maar ga zeker kijken naar andere kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De lipstick ziet er mooi uit en het is ook wel een kleurtje wat ik zou kunnen dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaaaaaaaa! Ik houd ervan. Wat een waanzinnig mooie kleur is dit. En wat ik al eerder zei: MAC is gewoon een heel goed merk. Zei ik al dat ik nog een mat rode kleur lipstick van hen heb liggen? Ik geloof de kleur 'work work work'. En toch kan ik een lichte kleur ook mooi vinden. Maar dan wel als ik bijvoorbeeld mijn ogen heel expressief heb opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jaaaaaaaa! Ik houd ervan. Wat een waanzinnig mooie kleur is dit. En wat ik al eerder zei: MAC is gewoon een heel goed merk. Zei ik al dat ik nog een mat rode kleur lipstick van hen heb liggen? Ik geloof de kleur 'work work work'. En toch kan ik een lichte kleur ook mooi vinden. Maar dan wel als ik bijvoorbeeld mijn ogen heel expressief heb opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauww, prachtige kleur! Mss voor mij net wel iets te fel. Ik ga toch eens snuisteren op de bijenkorf 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe kleur ! mac lipsticks zijn erg goed

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik moest bij het lezen van je titel ook direct aan dat liedje denken, grappig hoe een songtekst associaties oproept.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...