dinsdag 2 november 2021

Review: Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling It

Review Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling It
Een paar maanden geleden schreef ik al over de Lip Plumping Gloss van het Britse merk Iconic London. Recentelijk bestelde ik bij Look Fantastic de Iconic London Beauty Box en daar zat ook de
Lip Plumping Gloss bij in de kleur Feeling It. Natuurlijk moest ik over deze kleur lipgloss ook een review schrijven. Lees je mee?

Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling It
Op de website van Iconic London is het volgende te lezen
Review Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling It
 Lip Plumping Gloss? Cushion-y lips without the commitment? We've got you babe! Our ICONIC Lip Plumping Glosses are the ultimate combo of non-sticky gloss and plumping power. The high-shine nourishing non-sticky is infused with a biomimetic peptide, which help to support natural collagen production for more defined and voluminous looking lips. Nourishing aloe vera and toning green coffee oil keep your pout kissably soft and smooth. For a fresh finish, minty menthol and frescolat add a cooling tingle. Enriched with ingredients to create a hydrated, fuller looking pout, these ultra wearable glosses help to give lip contours a more defined and voluminous appearance. In eight shades to flatter all skin tones. 100% Vegan. Paraben free and cruelty free.

De Iconic London Lip Plumping Gloss is verkrijgbaar in 8 tinten die flaterend zijn voor al huidtypen.

Review Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling It
De Iconic London Lip Plumping Gloss komt in een strak witte kartonnen verpakking waarop in gouden letters Iconic London Lip Plumping Gloss staat. De lipgloss tube zelf is doorzichtig en van plastic. In gouden letters staat er Iconic London. De dop is ook rosé-goud. Ik vind de verpakking van de Lip Plumping Gloss er erg luxe en fancy uitzien. Op de onderkant van de tube staat de kleur vermeld. In mijn geval is dat Feeling It. Dit is een brown nude.  Ik vind de kleur in de tube echt prachtig. 

De Lip Plumping Gloss wordt omschreven als non sticky. Daar ben ik het niet helemaal 100% mee eens. Ik vind de lipgloss iets plakkerig. Maar niet zo overdreven plakkerig als vroeger. Iconic London zegt dat je vollere lippen krijgt wanneer je de Lip Plumping Gloss gebruikt. Hier merk ik zelf vrij weinig van. Typerend voor een plumping lipgloss is de mint geur en een tintelend, beetje prikkend gevoel op de lippen. Dat is ook bij deze plumping lipgloss. Dit gevoel blijft even aanhouden. Persoonlijk vind ik dit niet heel prettig. De kleur Feeling It geeft jouw lippen glas en een subtiele bruine kleur. Ik vind de kleur beter aanwezig dan de kleur Lovestruck.

Iconic London heeft nog een paar tips over hoe je de lipsgloss kan gebruiken: breng een lipliner aan en daarna de lipgoss. Of breng de lipgloss aan over een lipstick. En andere leuke tip van ze is, is om deze Lip Plumping Gloss te combineren met de Sheer Blush.

Mijn mening
Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij
 de Iconic London Lip Plumping Gloss. Ik vind de verpakking er prachtig en erg fancy uitzien. De kleur van de gloss is erg mooi en subtiel. De gemengde gevoelens komen door de  vrij aanwezige geur van mint (ik hou niet heel erg van deze geur) en het feit dat de lipgloss een prikkelend gevoel veroorzaakt. Dit vind ik zelf niet heer erg prettig aanvoelen. Als je wel van de geur van mint houdt en een prikkelend gevoel op de lippen niet erg vindt, dan is deze lipgloss
ongetwijfeld perfect voor je! 

Verkrijgbaarheid: de Iconic London Lip Plumping Gloss is online te koop op hun eigen website voor ongeveer €24 Houd er wel rekening mee dat, door de Brexit, er douane kosten boven op kunnen komen. Iconic London wordt ook bij LookFantastic en The Beauty Editor verkocht. 

10 opmerkingen:

 1. Zou het prikkelende gevoel komen van de mint? Het lijkt me inderdaad niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking kan er nog zo mooi uitzien, hij moet ook wel goed zijn best doen (om het zo maar te zeggen).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet zo van de lipgloss producten. Ik ga liever voor een mooie opvallende lipstick. Daar heb ik dan weer heel veel kleuren van haha. Fijne review heb je geschreven. Liefs Gea van www.glamview.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikv8nd de kleur erg mooi, maar een prikkelend gevoel vind ik zelf ook niet fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik weet het niet...ik heb er geen verstand van,maar voor mijn gevoel is lip gloss altijd sticky en plakkerig. Daarom gebruik ik het eigenlijk nooit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik geen lipgloss. Er is 1 uitzondering geweest, dit was op mijn trouwdag. Dus als ik er iets over lees word ik automatisch terug gekatapulteerd naar 17 mei 2014 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh een prikkend gevoel dat vind ik altijd heel irritant dus dit is niks voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is wel vervelend dat de geur van mint er zo sterk uitkomt. En mint heeft al een sterke geur van zichzelf. Ik kan me goed voorstellen dat je dat de gehele tijd ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja de tinteling komt natuurlijk door de mint. Dat is “plumping”. Ik heb dat nooit prettig gevonden, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou er ook niet zo goed tegen kunnen, de mintgeur. Terwijl ik het heerlijk vind in eten maar in beauty producten liever niet. Als het ook nog eens prikt, hmmm, nee, wordt hem niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set . Een set met een oogsc...