dinsdag 23 november 2021

Review: Estée Lauder Advanced Night Repair Serum


Het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder is denk ik het meeste bekende serum ter wereld. Ik had hier veel goede verhalen over gehoord en ik wilde het iconische serum graag eens proberen. De hoge prijs (€45 voor 20 ml) hielt mij altijd tegen om het serum te kopen. Maar ik had geluk: in de Blockbuster 2020 zat het 
Advanced Night Repair serum! Ik heb al een aantal keer gehad dat ik hoge verwachtingen had van een iconisch product en toen viel het wat tegen. Zou dat ook gebeuren met het Advanced Night Repair serum? Kleine spoiler: het overtreft mijn verwachtingen!

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum
Dit is wat er op de website van Estee Lauder staat over het iconisch serum: 
Geschikt voor alle etniciteiten. Dit is het hoogwaardige serum waar een mooie huid niet zonder kan. Advanced Night Repair maakt gebruik van de herstellende kracht van de nacht voor zichtbare vernieuwing. Het werkt dag en nacht om de huid te helpen haar algehele natuurlijke ritme van herstel en bescherming te maximaliseren. 

Terwijl u slaapt, helpt het het natuurlijke nachtelijke herstelproces van de huid. Snel. Een hoog gehalte aan hyaluronzuur helpt de hydratatie 72 uur vast te houden. Dit helpt bij het creëren van de perfecte omgeving om het natuurlijke herstelproces van de huid te optimaliseren. Onze exclusieve Chronolux™ Power Signal-technologie helpt het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf zichtbaar te herstellen te vergroten. Uit in-vitrotests blijkt dat het de natuurlijke vernieuwing van de huid van vitale nieuwe cellen bevordert en de natuurlijke productie van collageen stimuleert.

Overdag helpt het de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden - een belangrijk onderdeel van het dagelijkse ritme van de huid. Helpt de huid te beschermen tegen de zichtbare effecten van schade door vrije radicalen door omgevingsbronnen zoals vervuiling, ozon, blauw licht, infrarood en microstof. Biedt 8 uur antioxidant bescherming om de hele dag bescherming te bieden tegen omgevingsinvloeden en om de huid er langer jonger uit te laten zien.

Ze beloven dat je na de eerste gebruik al resultaat ziet:
• De huid ziet er stralend en vol met hydratatie uit bij het ontwaken.
• 8-uur anti-oxidant power
• 72 uur hydratie
• versterkt de huid barrière in maar 4 uur
• olie-vrije textuur

En na drie weken zouden de fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn en ziet de huid de jonger uit. En als je flacon op is, dan zou de huid steviger aan voelen en heeft de huid een gezonde uitstraling, vernieuwde veerkracht en vitaliteit.

Het Estée Lauder Advanced Night Repair Serum is geschikt voor alle huidtypen. Dat vind ik altijd een beetje spannend: ik heb een droge én gevoelige huid. Mijn huid reageert vaak niet goed op producten die geschikt zijn voor alle huidtypen. Gelukkig is dat bij dit serum niet het geval! Mijn huid reageert er erg goed op.

Op de website van Estée Lauder valt te lezen dat het serum de tekenen van huidveroudering tegen gaat, zoals een verminderde stevigheid van de huid, lijntjes en rimpels, poriën lijken kleiner, droogheid en uitdroging, vaalheid van de huid, verlies van glans en een ongelijkmatige tint. Ik ben 34 jaar, maar vaak wordt ik eind 20 geschat. Dus huidveroudering is bij mij nog niet zichtbaar: ik heb geen grote rimpels, mijn huid is qua tint nog gelijkmatig. Alleen heb ik wel last van een droge huid en in drukke tijden glans mijn huid niet zo heel erg. 

Het serum zit in een glazen bruine vierkante flacon. Erg milieu vriendelijk maar ook erg val gevaarlijk als je het mij vraagt! Het serum haal je uit de flacon door middel van een pipetje. Dit vind ik ideaal: het is hygiënische en je kunt de hoeveelheid serum gemakkelijk doseren. Ik gebruik altijd één pipetje voor mijn gehele gezicht. Het serum is geurloos en gelachtig qua textuur. Ik druppel een beetje op mijn handen en verdeel het zo over mijn gezicht terwijl ik het zachtjes in masseer. Het trekt ook snel mijn huid in zonder ene plakkerig gevoel achter te laten. Mijn huid voelt na het aanbrengen heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik vind dat mijn huid er ook stralender uitziet. Vaak reageert mijn huid niet goed op een serum, omdat dit een product is met een aantal zeer geconsenteerde ingrediënten. Mijn huid wordt dan rood (roder als normaal) en gaat erg jeuken. Maar bij het Advanced Night Repair serum heb ik daar gelukkig geen last van. Mijn huid voelt zacht en prettig aan.

Mijn mening
Iet wat sceptisch begon ik het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder te gebruiken. Het is mij namelijk al vaker voorgekomen dat ik gehypte producten tegen vind vallen, omdat mijn verwachtingen te hoog zijn. Maar dat is bij dit serum niet het geval! Het serum doet wat het belooft. Mijn huid voelt gehydrateerd aan en heeft een gezonde glans. Ondanks de hoge prijs, zou ik dit serum zeker weer kopen als die op is!

Heb jij het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder al eens gebruikt of gebruik je een ander serum?

Verkrijgbaarheid: het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder is verkrijgbaar online bij Estée Lauder zelf, maar ook bij ondermeer Douglas en Ici Paris. De prijzen kunnen per winkel verschillen. Een flacon van 30 ml kost rond de €90, een flacon van 50 ml kost rond de €128 en een flacon van 75 ml kost rond de €156

30 opmerkingen:

  1. night repair serum, dat klinkt toch geweldig. Ik smeer dat op mijn snuitje en ga slapen en dan sta ik op en ben ik weer de mooiste van het land...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat het product beter was dan dat je vermoeden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb ooit wel eens serum gebruikt en vond dat heel fijn. Het merk wat ik toen gebruikte ging eruit en heb daarna geen serum meer gekocht. Deze lijkt mij ook erg fijn, maar hij is mij echt te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee, nooit gebruikt maar het klinkt goed. Vooral dat het 's nachts goed aan het werk gaat voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken dit product niet maar wel heel fijn dat hij doet wat beloofd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit serum heb ik ook, ik vind het een echte weldaad voor mijn kwetsbare huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee dit serum ken ik niet en heb het daarom ook nog nooit gebruikt. Ik snap dat de prijs je altijd heeft tegengehouden om het te proberen. Want dat is dus ook mijn idee hierachter. Jeetje wat duur!! Maar ja, je ziet er dan wel gehydrateerder, jonger en vitaler uit... Dat heeft zijn prijs. Ik vind het wel fijn voor jou dat het serum je goed bevalt. Ik zou het ook bijna gaan proberen na het lezen van je blog. Want nieuwsgierig ben ik nu wel geworden. Maar ja, die prijs he....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit leest alsof ik deze ook eens moet proberen. Nu heb ik absoluut geen problemen met mijn beginnende kraaienpootjes, dat zijn mijn ingesleten lachrimpels, maar nog iets langer kunnen doen alsof k 25 ben *kuch* klinkt ook best aanlokkelijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmm.. ik gebruik dus (nog) niets snachts. Mss toch maar eens mee beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat dit serum je bevalt! Ik gebruik eigenlijk geen serums..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt als een heel fijn product! Ik heb het al vaak voorbij zien komen op de boten waar ik op werk, maar ik heb het nog nooit zelf gebruikt. Toch best prijzig...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb er eigenlijk nog geen last van. Misschien moet ik er toch eens bij stil staan en rekening houden met mijn beginnende ouderdom 🙃

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind Estée Lauder echt een prachtig merk! Heel goed voor de huid! Je betaald er wel wat voor maar de resultaten mogen er zeker wezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw dit is echt handig, ik gebruik momenteel niks 's nachts dus misschien moet ik er maar eens aan geloven!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jijhebtregelmatig geluk, is het niet met een winactie op insta dan weleenadventkalenderwaarje favoriete make up in zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik was vroeger altijd zo'n fan van dit merk! Jammer dat het niet bij mijn vegan lifestyle past, anders zou ik het gelijk kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Estée Lauder heeft best fijne producten.
    Ik weet nog dat ik, lange tijd geleden, uitkeek naar hun grote cadeaubox tijdens de eindejaarsfeesten.
    Heden geef ik er minder om omdat ik de meeste merkproducten gewoon schandalig duur vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zelf ben ik van de natuurlijke producten en daardoor nogal kritisch. Fijn dat je iets gevonden hebt waar je tevreden over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat fijn dat het serum doet wat het belooft! Ik gebruik momenteel niet zoiets, wel een creme om de huid te hydrateren, maar geen serum of andere wondermiddelen ;) Misschien binnenkort eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik ben echt te lui voor dit soort dingen te smeren iedere avond. Gelukkig heb ik een vrij gave huid. Maar er zal vast een moment komen dat ik het wel nodig ga hebben, dus ik onthoud 'm ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat goed dat het niet tegenvalt en de prijs waard is. Ik kende het zelf niet maar ik ben er dan ook niet zo in thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Zo fijn dat het sceptische is vervangen voor een goede ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik gebruik sinds kort een vitamine E serum van Plants are Purple. Een erg fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. De prijs vind ik ook aan de hoge kant maar het is wel het geld waart

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een goede review, ik vind het belangrijk bij wat duurder producten om eerst reviews te lezen voordat ik het aanschaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oooooooh ik gebruikte dat altijd. En spaarde er ook echt voor. Sterker nog. Ik heb een exemplaar nog liggen (helemaal dicht) maar alweer van jaren geleden, van vlak voor ik door het bloggen zoveel mooie producten kreeg toegestuurd. Maar goed, als het dicht is blijft het jaren 'goed' volgens mij. Want ik vind het ook een top product.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oooooooh ik gebruikte dat altijd. En spaarde er ook echt voor. Sterker nog. Ik heb een exemplaar nog liggen (helemaal dicht) maar alweer van jaren geleden, van vlak voor ik door het bloggen zoveel mooie producten kreeg toegestuurd. Maar goed, als het dicht is blijft het jaren 'goed' volgens mij. Want ik vind het ook een top product.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Nee, ik heb dit nog nooit gebruikt maar dat repair klinkt erg goed. Zeker terwijl ik slaap.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Nee, ik ken dit helemaal niet. Maar het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ik snap je sceptische houding wat dat betreft. Toch erg interessant dat het uiteindelijk meeviel!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Fijn dat het product voldoet aan je verwachtingen! Ik zou het zelf niet snel kopen vanwege de hoge prijs, maar wie weet als het toch een keer in de aanbieding is...

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...