vrijdag 19 november 2021

Review: Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick

Review Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick
Bijna elke beauty lover is dol op Charlotte Tilbury. Zo zijn haar verpakkingen altijd super mooi en luxueus. En er hangt ook een aardig prijskaartje aan. Het heeft daarom heel lang geduurd eer dat ik de Bijenkorf binnen stapte om een Charlotte Tilbury lipstick te kopen. Iedereen is laaiend enthousiast over de Pillow Talk lipstick. Die wilde ik ook in eerste instantie kopen. Eenmaal in de winkel viel mijn oog op de lipstick Secret Salma en ik was direct verkocht! Maar is deze lipstick zijn prijs (€32) is wel waard? Dat lees je in deze review!

Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick
Secret Salma behoort tot de Hot Lips zijn. Op de website van de Bijenkorf staat het volgende over de Hot Lips lijn van Charlotte Tilbury: Met deze lijn heeft Charlotte een lijn van 16 lipsticks gecreërd die geïnspireerd zijn op 's werelds meest krachtige en betoverende vrouwen. Elke celeb inspireerde Charlotte op een andere manier, hetzij hun schoonheid, stijl, kracht of hun positiviteit. Met deze lipsticks wil Charlotte het krachtige feel-good gevoel creëren dat een nieuwe lipstickkleur geeft. Met de combinatie tussen hun schoonheid, gemixt met kleuren die perfect bij hun stijl en persoonlijkheid passen, is met deze reeks lipsticks dit gevoel nu binnen handbereik. Dit is de ultieme geheel vrouwelijke beauty samenwerking. Per verkochte Hot Lips Lipstick wordt er €1,00 gedoneerd aan de organisatie Woman for Woman International.

Review Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick
Omdat ik benieuwd ben op welke Salma mijn lipstick geïnspireerd is, bracht ik een bezoekje aan de website van Charlotte Tilbury en daar las ik het volgende over mijn lipstick en de rest van de collectie: Darlings, add instant sultry sex-appeal to your look! My Hot Lips Lipstick in Secret Salma adds an alluring finish to your makeup look in the iconic Matte Revolution formula. The deep rose plum shade inspired by Salma Hayek brings out brown eyes perfectly. Ik heb zelf blauwe ogen en daar staat deze lipstick ook prachtig bij!

WHAT MAKES HOT LIPS LIPSTICK MAGIC:
  • Hot Lips was created in collaboration with 12 hypnotising women!
  • Antioxidant Lipstick Tree & orchid extracts soothes to soften, protect & hydrate your lips.
  • 3D glowing pigments create the illusion of lit-from-within lips that look fuller and wider.
  • The square angled tip gives you extra precision.
  • Ideal for long-lasting, buildable, cashmere-soft matte finish.
Dat klinkt allemaal erg goed, vind je ook niet?

De lipstick zit een gouden geribbelde huls. Op de dop staat het monogram van Charlotte Tilbury: de letters C en T die in elkaar overlopen. Erg fancy. Wanneer je de dop er afhaalt, staat op de de lipstick houder meerdere malen de naam Charlotte Tilbury. En dan de lipstick zelf. Secret Salma wordt door Charlotte omschreven als een deep rose plum matte lipstick. Echt een prachtige kleur: je ziet dat je een lipstick draagt, maar het oogt nog steeds erg natuurlijk.

Review Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick
Wat direct opvalt aan de lipstick zelf is de vormgeving. Zo is er een paar lippen in 
gestanst en heeft de lipstick zelf een bijzondere vorm: puntig met vierkante hoeken (meestal heeft een lipstick een halfronde vorm). Door deze bijzonder vorm zou het makkelijkere zijn om de lipstick precies aan te brengen. En ik moet zeggen: dat klopt helemaal! De lipstick brengt gemakkelijk aan en heeft een perfecte dekking. En dan de pigmentatie: die is echt super goed! Hetzelfde geldt voor de houdbaarheid. Een kopje thee met wat lekkers overleefd deze Charlotte Tilbury lipstick met gemak. Ook niet lunch overleefd deze lipstick. Al is de lipstick in het midden van de lippen wat vervaagd.

Mijn mening
Review Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick
Ik kan het niet ontkennen: ik ben ook een Charlotte Tilbury fan geworden! Jeetje, wat een goede kwaliteit en pigmentatie heeft deze lipstick. En dan wat te denken van de prachtige vormgeving! Ik vrees dat er binnenkort meerdere Charlotte Tilbury producten in mijn collectie komen. De blushes zien er namelijk ook prachtig uit....

Heb jij iets van Charlotte Tilbury in jouw collectie?


Verkrijgbaarheid: de Charlotte Tilbury Secret Salma lipstick is online te koop op de website van Charlotte Tilbury en in haar winkel in London. In Nederland kan je Charlotte Tilbury online bij de Bijenkorf kopen en bij geselecteerde filialen van de Bijenkorf waaronder Rotterdam en Amsterdam. De lipstick kost €32

19 opmerkingen:

  1. Wat heeft de lippenstift een bijzondere vorm, en ik vind de kleur ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zij kroop langzaam onder haar steen vandaan en zei Charlotte Tilbury???
    maar ik geloof dat ik het toch eens ga proberen: klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik draag nooit echt lippenstift eigenlijk. De onderste vind ik wel heem mooi! Ook kende ik het merk Charlotte Tilbury niet. Je hebt ook duidelijk omschreven waar deze lippenstiften te koop zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is echt wel een ontzettend mooi kleur.
    Ik heb best wat lippenstiften, helaas gebruik is ze zelden.
    Maar dit kleurtje spreekt me echt wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een grappige vormgeving, je zou bijna zeggen dat je de lipstick hebt laten vallen. Maar dit is het model.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kende het merk nog niet dus ik heb er niks van in huis maar je hebt me wel overtuigd door je enthousiasme. Ik schrik indd ook wel van de prijs maar als hij het waard is..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wauw wat een mooi kleurtje. Mag ik eerlijk bekennen dat ik een beetje een foto van de kleur op je lippen mis? Misschien leuk om alsnog toe te voegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken dit merk nog niet, maar ben door je review wel nieuwsgierig geworden. Ik ben benieuwd welke nieuwe beauty reviews je nog over dit merk gaat neerpennen. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van dit merk had ik nog niet eerder gehoord, maar zo te zien en te lezen is het écht de moeite waard. Je hebt mijn interesse gewekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleur. Toch zou ik niet zo snel deze kleur dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nee, ik heb nog steeds, geen Charlotte in m'n make up tas. Ja, I know. Maar vind het een beetje prijzig. Maar echt een mooie lipstick 💄 zeg! En ik vind die lipafdruk ook zo leuk gedaan. Love it xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi hoor en klinkt inderdaad erg fancy. Ik heb vaker gehoord dat het echt een goed merk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig van de vorm! Ik had de kleur graag bij je op gezien trouwens. Het is veel geld voor een lipstick, maar mijn favoriet is er een van BECCA (en die zou er volgens mij uitgaan, dus ik ga snel vriend Google raadplegen) en die is ook zo'n 27 euro. Soms mag je jezelf gewoon verwennen. Ik ken Charlotte Tilbury als merk wel (van de mascara geloof ik) maar ik heb er zelf nog niets van geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geweldig van de vorm! Ik had de kleur graag bij je op gezien trouwens. Het is veel geld voor een lipstick, maar mijn favoriet is er een van BECCA (en die zou er volgens mij uitgaan, dus ik ga snel vriend Google raadplegen) en die is ook zo'n 27 euro. Soms mag je jezelf gewoon verwennen. Ik ken Charlotte Tilbury als merk wel (van de mascara geloof ik) maar ik heb er zelf nog niets van geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind het een mooie kleur, maar gezien de prijs niet eentje die ik zou kopen om uit te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb heeel veel lipsticks maar geen van deze merk. Kleur ziet er ook heel mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk dat je fan bent geworden van het merk. Met een bijkomend voordeel dat je ogen bij de kleur van de lipstick passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een mooie kleur! Ik moet eerlijk zeggen dat ik maar af en toe lippenstift op doe, omdat ik het eigenlijk best irritant vind...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw, wat een prachtige kleur lipstick is dit! Mooie vormgeving ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...