dinsdag 16 november 2021

Merk in de Spotlight: UNG

Ervaringen UNG Cosmetics
Oktober was een goede maand voor mij make up wise: ik won niet alleen een wedstrijd bij MAC, maar ook bij het Nederlandse merk UNG Cosmetics in samenwerking met MaPeau. De prijs? Een make up advies van Claudia in de MaPeau salon in Amstelveen en een mooi make up pakket gevuld met UNG Cosmetics

Ervaringen UNG Cosmetics
Op 30 oktober was het zo ver: ik ging met de trein en bus naar Amstelveen. Om 13 uur kwam ik aan bij de mooie salon van MaPeau waar ik heel vriendelijk ontvangen werd door de medewerkers van MaPeau en Claudia met een lekker kopje thee. Na een gezellig kennismaking gesprek nam ik plaats op de visagiste stoel en begon Claudia met het schoon maken van mijn gezicht. Tijdens het opmaken vertelde Claudia welke producten ze gebruikte en waarom ze voor deze tinten gekozen heeft. Ook hebben we veel gesproken over het merk UNG Cosmetics, make up in het algemeen en reizen.

Ervaringen UNG Cosmetics
Claudia is degene die alle producten en kleuren van de make up bedenkt en ontwikkeld. Ik ben altijd erg benieuwd hoe er nu precies nieuwe kleuren ontwikkeld worden. Dus deze vraag stelde ik aan Claudia waarop ze uitgebreid haar ontwikkel proces vertelde. Erg interessant om te weten. Wat ze ook vertelde en ik onwijs interessant vind, is de kleurenleer en seizoenen types met lente, zomer, herfst en winter type. Hierop is de hele collectie van UNG Cosmetics op gebaseerd. Een originele manier om een collectie te ontwikkelen als je het mij vraagt! Ik ben een lente type (blond haar, blauwe ogen en een neutrale huid). Op basis van de uitkomst heeft Claudia mij opgemaakt en het make up pakket.

Claudia heeft de volgende producten gebruikt: de All Day Long Liquid Foundation in de kleur light rose. Dit is een longlasting foundation dit tot 15 uur mooi blijft zitten. De foundation heeft een medium tot volledige dekking en is heeft ook nog UVA/UVB SPF 15. Ik vind het altijd fijn als een foundation zon bescherming heeft. De dekking is erg mooi: het verdoezelt de rode plekken in mijn gezicht. Om de foundation te setten heeft Claudia de Compacy Powder in de kleur rose gebruikt. Deze poeder kan je ook los als foundation gebruiken. Om een mooi blos op mijn wangen creëren, koos Claudia voor de Luminous Baked Blush in de kleur Sunglaze. En dan door naar de ogen! Voor oogschaduw koos Claudia het MaPeau oogschaduw palette (deze heb ik ook gekregen). Dit palette is speciaal ontwikkeld voor MaPeau. Verder bracht Claudia de oogschaduw kleur Swiss Choc aan als eyeliner. De ooglook werd afgemaakt met de Miracle Mascara 4D Lashbooster. Dit is een mascara met lash serum
Ervaringen UNG Cosmetics
 erin. Natuurlijk mogen de wenkbrauwen niet ontbreken. Zelf gebruik ik altijd een wenkbrauw gel, maar deze keer werden mijn wenkbrauwen opgevuld met de eye brow powder in de kleur light blond. Ik moet zeggen: het geeft een prachtig effect. Als laatste werd mijn favoriete product aangebracht: lipstick met een lipliner. Ik hou van opvallende lipstick kleuren, dus koos Claudia voor de lipstick Bacara Red in combinatie met de Glam Rose lipliner.

Ervaringen UNG Cosmetics
Ik vind de look die Claudia heeft gemaakt echt super mooi. Echt een Tessa look. Natuurlijk kreeg ik ook een face chart mee, zodat ik de look nog eens na kan maken. Na de make up sessie, kreeg ik een super mooi en onwijs groot make up pakket mee. Toen ik het thuis aan het uitpakken was, was ik sprakeloos. Zo veel mooie producten heb ik gekregen. Ik kan niet wachten om alles te gaan te gebruiken. Natuurlijk komen er ook t.z.t. reviews van alle producten online.

Ervaringen UNG Cosmetics
Het was echt een hele leuke dag. UNG Cosmetics, Claudia en MaPeau dank jullie voor de geweldig dag en alle mooie producten!

Wil je meer weten over UNG Cosmetics? Neem dan een kijkje op hun website


15 opmerkingen:

  1. Wauw, wat ziet het er mooi uit! Ik had nog nooit van UNG gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love make-up en richting de feestdagen nog net iets meer dan normaal. Gek genoeg nog nooit gehoord van UNG!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je verschillende makeup merken hebt, ik voel me altijd mooi als ik makeup op doe. Ook goed dat je gezicht eerst werd schoongemaakt, en dat je een leuke ervaring hebt gehad met goodies!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw,wat onwijs leuk en gaaf! De look staat je prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een wenkbrauwgel? Daar had ik nog nooit van gehoord, tot nu, je leert iedere dag wel iets bij. Hoe werkt dat dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo'n make up advies lijkt me erg handig. Ik zou anders echt niet weten hoe ik mezelf moest opmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk ook trouwens dat je gewoon twee keer hebt gewonnen in korte tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijden! Dit klinkt als een top dag. En een cadeau tasje gevuld met make-up is natuurlijk helemaal fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat gaaf dat je dit gewonnen hebt! Leuk om te weten hoe ze tot de verschillende make-up kleuren komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Toe maar weer! Wat super zo snel achter elkaar prof opgemaakt worden! Nu nog een keertje bij Olcay ok? 😍 Lijkt me zo tof om een eigen make-up merk te ontwikkelen. Claudia zag er net als jij ook prachtig uit trouwens. En wat is het make up panel (noem je dat zo?) mooi 😍😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk dat je dat gewonnen hebt! Ik had nog nooit van het merk gehoord, ik ben ook niet zo thuis in dat wereldje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk joh dat je maar liefst 2 keer iets hebt gewonnen! En ja, een make up advies is altijd handig en zeker ook om iets nieuws uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Als je je wilt opmaken heb je genoeg makeup iniedergeval! Van het merk heb ik nog nooit gehoord. Is UNG nieuw?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jaaaaaaaa! UNG is geweldig en Claudia is zo leuk! Geweldig hè om de ins and outs van dit mooie merk te horen. Ik vind hun producten geweldig en ik gebruik ze ook nagenoeg iedere dag. Wat leuk dat ik nu eindelijk wel mee kan praten Tessa 😄 Geweldig mooi pakket heb je gekregen en bijzonder mooie look ook. Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jaaaaaaaa! UNG is geweldig en Claudia is zo leuk! Geweldig hè om de ins and outs van dit mooie merk te horen. Ik vind hun producten geweldig en ik gebruik ze ook nagenoeg iedere dag. Wat leuk dat ik nu eindelijk wel mee kan praten Tessa 😄 Geweldig mooi pakket heb je gekregen en bijzonder mooie look ook. Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: International Woman's Day met By Dash Beauty

Op vrijdag 8 maart wordt elk jaar internationale vrouwen dag georganiseerd. Op deze dag wordt de vooruitgang op economische, politieke en so...