vrijdag 20 augustus 2021

Review: N Beauty Bronzing Glow Powder

Review N Beauty Bronzing Glow Powder
Nikkie Plessen heeft eerder dit jaar een eigen make up lijn gelanceerd: N Beauty. De make up lijn heeft alles om een complete look te maken: van een oogschuw palette tot lipsticks tot foundation tot blush. Maar ook een mooie highlighter/bronzer. Deze laatste heb ik gekregen voor mijn verjaardag. Benieuwd hoe deze mij bevallen is? Dat lees je in deze review!

N Beauty Bronzing Glow Powder

Maar wat is de N Beauty Bronzing Glow Powder nu precies? Dit wordt er op de site van N Beauty over de Bronzing Glow Powder:
De Bronzing Glow Powder smelt perfect op de huid en geeft een zeer dunne en lichte, glanzende finish. De combinatie van materialen creëert de mogelijkheid om tot 4 texturen te combineren met verschillende dekking en glans om een sensationeel poederachtig gevoel te geven en de kleurexpressie te versterken. Breng gedurende de dag aan om de teint direct op te frissen. Onze Bronzing Glow Powder is een originele combinatie van 4 verschillende dimensionale patronen en texturen met verschillende dekking en verschillend parelmoerpercentage om diepte te geven en direct de kleurexpressie te versterken!

Ook valt er te lezen hoe je de poeder kunt gebruiken: Gebruik als een contour of veeg het lichtjes over het hele gezicht voor een natuurlijk ogende sunkissed glow. Gebruik onze Bronzer en Blender Brush om deze Bronzing Glow Powder op je gezicht aan te brengen. Blend in de huid tot het egaal is.

De N Beauty Bronzing Glow Powder is vrij van parabenen, lanoline, minerale oliën, nanomaterialen. Ook is de poeder vegan friendly.

Review N Beauty Bronzing Glow Powder
De poeder komt in een zwart vierkant doosje met daarop een in wit strak en modern font de letter N. Als je het doosje openmaakt zie je een vierkante spiegel in de deksel. Maar wat het meeste opvalt is de Bronzing Glow Powder zelf: brons, zandbruin en goud in een golvend patroon met een mooie glans. Bijna zonde om de poeders te gaan gebruiken! 

Review N Beauty Bronzing Glow Powder
Je kunt deze poeder het beste aanbrengen met een grote flyffy kwast die je met ronddraaiende bewegingen over de poeder haalt. Hierdoor mengen de kleuren zich en krijg je een prachtige bronzed glow over je gezicht. Natuurlijk wel eest even goed je kwast aftikken voordat je de poeder aanbrengt. Als je dit niet doet, dan krijg je nog al een heftige bronzed glow die niet zou misstaan bij een deelnemer van een Britse reality-tv show.

Review N Beauty Bronzing Glow Powder
De eerste drie swatches zijn harde swatches
De meest rechter swatches zijn alle drie 
de kleuren met elkaar geblend
De Bronzing Glow Powder kan je op verschillende manier aanbrengen. Ik breng het meestal aan over mijn blush (of in plaats van mijn blush) of als een bronzer. Dus voorhoofd, jukbeenderen, kaaklijn en neus. Hierdoor heeft mijn huid een mooie sun kissed huid. De poeder blend erg prettig met de huid. Kleine tip: ga heel lichtjes met je kwast over het poeder en tik de kwast goed af, want de pigmentatie is erg goed. Heel goed zelfs!

Mijn mening

Ik vind de N Beauty Bronzing Glow Powder een aangename toevoeging aan mijn collectie make up. De pigmentatie van de Bronzing Glow is erg goed en blend erg prettig. Als ik deze poeder gebruik, krijgt mijn huid een prachtige sun kissed glow.

Wat vind jij de Bronzing Glow Powder? Zou jij hem gebruiken?

Verkrijgbaarheid: de N Beauy Bronzing Glow Powder kost €30 en is te koop in alle filalen van Nikkie. En natuurlijk online bij de website van Nikkie Plessen/N Beauty.

Benieuwd naar de ander producten van N Beauty? Hier vind je alle artikelen die ik over dit mooie, stoere Nederlands merk heb geschreven.

14 opmerkingen:

  1. Wat een mooi product en fijn dat de pigment ook nog eens goed is. Persoonlijk vind ik de prijs van 30 euro wel aan de hoge kant.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een mooie combinatie van een kleurtje met glans als ik je review zo lees.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral de kleuren met elkaar gemixt vind ik een mooi resultaat geven x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, geweldige tip, het aftikken. Ik moet er niet aan denken om eruit te zien als een deelnemer van een Britse tv show. Ik zou hem gebruiken als bronzer denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handige review! Voor mij zou het ook iets te duur zijn, maar het ziet er wel erg mooi uit en zo te lezen werkt het prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er mooi uit maar als ik hier lees dat t 30€ kost hoop ik dat mijn vrouw t niet koopt. Die is tenslotte al mooi van zichzelf 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het lijkt me wel een mooi product, maar ik raak al in de war als ik de gebruiks aanwijzing lees

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de kleurstelling erg mooi, maar ben zelf wat huiverig voor iets met glans en glitters omdat mijn huid dan vaak toch wel vettig ervan wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De harde kleuren vind ik persoonlijk niet zo heel erg fijn. Maar de gemengde kleuren 😍 Wauw!!! Die zijn prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het ziet er wel goed uit. Ik wil zoiets zeker wel hebben.
    Ik ga eens gauw bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. oooh ik vind de kleuren er super mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh ik vind ‘m er aardig heftig uit zien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind de verpakking stoer en elegant en de kleuren erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...