dinsdag 27 juli 2021

Review: P.Louise Base

Review P.Louise Base
Een primer voor onder mijn oogschaduw is voor mij echt een
must. Dankzij een primer blijft oogschaduw beter zitten en komen de kleuren beter over. Er zijn vele soorten primers. Er is echter één primer waar iedereen dol op is en dat is de P.Louise Base. Mijn favoriete beauty Instagram icoon Tess Daly zweert echt bij deze primer. Een goede reden voor mij om deze ironisch primer te kopen. Laten we eens kijken of deze 
P.Louise Base echt zo goed als iedereen beweert! 

P.Louise Base
De P.Louise Base is in Nederland alleen te koop bij de Morphe flagship store in Amsterdam (de primer is ook online te koop bij diverse webshops). Ik wilde de primer perse in een winkel kopen, omdat er namelijk meer kleuren te koop zijn. En het zou zonde zijn als ik dankzij een verkeerd gekozen kleur geen goed (en eerlijk) beeld van deze primer zou krijgen.

Dit is wat er te lezen is op de website van P.Louise over hun Base: 
The P.Louise Base is a revolutionary formula designed to help simplify blending by enhancing product build-up and intensifying shadows to make them pop! The bases make even your least performing eye-shadow palettes work! The P.Louise Base is also a multi-use product saving you babes on spending!

It can be used to:
– Cut the crease
– Prime the lid
– Carve the brow
– Brighten up your under-eye
– In the waterline
– As lip and body art
– As Cream Contour

Review P.Louise Base
Er zijn in totaal elf huidkleurige primers te koop. Hierdoor zit er altijd wel een passende tint bij ongeacht jouw huid tint. Dit vind ik een goede ontwikkeling van P.Louise. Het is hierdoor een inclusief merk waar iedereen kan slagen. Er zijn ook diverse gekleurde primers zoals roze, paars, groen en blauw. Perfect voor als je kleurrijke ooglooks maakt! Omdat ik niet goed wist welke tint het beste bij mij past, vroeg ik advies. Ik twijfelde in eerste instantie tussen kleur 1 en kleur 2 (de kleuren 0 en 0.5 waren echt veel te licht voor mij). De Mua deed van beide kleuren een sample op een bordje zodat ik beide kleuren kon swatchen en vergelijken. Waar de kleuren op het eerste gezicht veel op elkaar lijken, bleek dat toch niet te zijn. Kleur 2 was meer roze-achtig. Te roze voor bij mijn huid. Het was dus duidelijk: kleur 1 (fair neutral) is mijn match! De keur is te omschrijven als koel met een perzik ondertoon.

De primer komt in een mooi roze doosje met witte en gouden accenten. Op de verpakking staat de naam en kleur van de primer, de ingrediënten en hoe je de primer het beste kunt  aanbrengen.  De primer zelf zit in een zwarte tube met gouden details. Erg fancy als je het mij vraagt. In het midden van de tube zit een venster zodat je de kleur van de primer kunt zien. Erg handig als je meerdere tinten van deze primer in huis hebt. Het kleurnummer staat ook op de tube, maar dan op de achterkant.

Review P.Louise Base
Linker swatch is zonder de P.Louise Base
Rechter swatch is met de P.Louise Base
Als ik deze primer gebruik, doe ik een klein beetje op mij vinger en vervolgens breng ik het aan op mijn ooglid waar ik de primer voorzichtig en zachtjes blend met mijn huid. Vervolgens breng ik mijn oogschaduw aan.  Mijn oogschaduw kleur is intenser en de oogschaduw blijft de hele dag netjes zitten zonder in de fijne lijntjes te gaan zitten of te vervagen. Je kunt de P.Louise Base voor verschillende doeleinden gebruiken, maar ik zal hem gebruiken als oogschaduw primer.

Mijn mening
Ik snap wel waarom iedereen zo dol is op de P.Louise Base! Jouw oogschaduw ziet er intenser uit, blijft de hele dag zitten zonder te vervagen. Ik denk dat dit de beste oogschaduw primer is die ik ooit gebruikt heb. Ik kan me dan ook helemaal vinden in de slogan van P.Louise: Join the P.Louise hype!

Heb jij de P.Louise Base al gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de P.Louise Base is bij de Morphe flagship store in Amsterdam te koop voor €14,95 Online is de P.Louise Base te koop bij verschillende webshops. De prijzen kunnen variëren. 

18 opmerkingen:

  1. alweer wat geleerd! ik wist niet dat je onder je ogenschaduw primer aan moet brengen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tip, zo geen problemen meer met de oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is geen product dat ik zou gebruiken! Maar die verpakking die is om bij weg te dromen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wist niet dat je onder oogschaduw ook al een primer kon doen zeg! Weer wat geleerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Primer voor onder je oogschaduw. Ik wist niet dat het bestond. Wel handig tegen het vervagen inderdaad

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi verschil met en zonder base. Ken dit merk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een top tip Tessa! Ik heb die van Urban Decay, waar iedereen bij zweert maar deze is een stuk prettiger geprijsd en volgens mij net zo goed! Genoteerd op mijn wensenlijstje dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog niet en überhaupt nog geen primer voor oogschaduw. Wat een goed product en dit klinkt als heel handig. Ook super dat het niet in de fijne lijntjes gaat zitten. Eigenlijk gebruik ik nog steeds iets te weinig oogschaduw. Maar terwijl ik dit typ denk ik: nee. Want ik gebruik het palet van UNG inmiddels bijna dagelijks. Op mijn ooglid breng ik het aan met mijn vinger en onder mijn oog met een fijn kwastje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog niet en überhaupt nog geen primer voor oogschaduw. Wat een goed product en dit klinkt als heel handig. Ook super dat het niet in de fijne lijntjes gaat zitten. Eigenlijk gebruik ik nog steeds iets te weinig oogschaduw. Maar terwijl ik dit typ denk ik: nee. Want ik gebruik het palet van UNG inmiddels bijna dagelijks. Op mijn ooglid breng ik het aan met mijn vinger en onder mijn oog met een fijn kwastje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel voor mensen die oog schaduw gebruiken. Zelf val ik niet onder die groep.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit vind ik persoonlijk echt handig wanneer je uit gaat! Ik draag niet veel make up, maar heb ik een etentje of ga ik stappen dan doe ik dit juist veel. Een primer voor de oogschaduw is in deze dan ook echt ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb zelf geen peimer in huis. Maar ik maak me nooit uitgebreid op

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ken ‘m van NikkieTutorials. Zelf gebruik ik geen oogschaduw, maar dit is wel de beste hoor ik inderdaad. Fijn om een review ervan te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik dacht altijd dat het maar onzin was, zo'n primer. Maar wat een verschil maakt dat zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat lijken me het fijne producten ik zal ze gauw uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een goede tips waar veel mensen wat aan hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik gebruik zelf nooit een primer op mijn ogen. Ik merk dat make-up dan sneller gaat irriteren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...