vrijdag 5 maart 2021

Review: Clinique Pop Lipstick

Review Clinique Pop Lipstick
Mooi rood is niet lelijk zeggen ze wel eens. Maar gaat dat ook op voor de Poppy Pop lipstick van Clinique? Een hele tijd geleden heb ik deze lipstick stick gewonnen. Hoogtijd om deze lipstick te gaan reviewen! Lees je mee?


Clinique Pop 06 Poppy Pop
De naam klinkt erg vrolijk en opgewekt: Poppy Pop. Laat we eens kijken wat Clinque over deze lipstick te zeggen heeft: Pop Lip Colour + Primer van Clinique bevat sheaboter en murumuruboter, samen vormen ze een flexibele mix van polymeren waarmee de vochtbalans van de lippen optimaal op peil wordt gehouden. Deze priming heeft bovendien als voordeel dat de kleur bij het aanbrengen glad en fluweelachtig over de lippen wordt verspreid. Daar komt nog bij dat dankzij de flexibele polymeren de langhoudende kleuren de hele dag levendig en helder blijven. Uw lippen worden volledig bedekt en zien er gladder en voller uit.

Review Clinique Pop Lipstick
Dat klinkt veel belovend, niet waar? Maar kunnen ze dat ook allemaal waar maken?

De Clinique Poppy Pop lipstick heeft een hele toffe vormgeving: de dop van de lipstick is glanzend zilver met daar de naam Clinique. De onderkant van de lipstickhuls is rood. Bijna hetzelfde rood als de lipstick zelf. Alle lipsticks uit de Clinique Pop collectie hebben deze vormgeving. Als je meerdere van deze lipsticks hebt, staat dat erg mooi op jouw make up tafel! 

Poppy Pop van Clinique is een helder rode lipstick die erg creamy en romig is. Hierdoor brengt de lipstick gemakkelijk aan. Met één laagje heb je al prachtig intens rode lippen. Het is geen matte lipstick, maar een mooie shinny lipstick. Ze zeggen dat deze lipstick langhoudend is, daar ben ik het niet helemaal mee eens. De lipstick laat een duidelijk afdruk achter op een kopje. En na een maaltijd is de lipstick toch wat vervaagd en moet je de lipstick bijwerken. Vooral in het midden van de lippen is de Poppy Pop lipstick van Clinique vervaagt.


Mijn mening
Review Clinique Pop Lipstick
Ik vind de Poppy Pop lipstick van Clinique een mooie rode lipstick. De vormgeving is erg strak en modern, maar de kleur lipstick zelf is een echte klassieker!

Wat vind jij van de vormgeving van deze lipstick?

Verkrijgbaar: 
de Poppy Pop lipstick van Clinique bij te koop bij onder meer Douglas voor €24,95

9 opmerkingen:

 1. Wow, dat is erg rood. Leuk hoor. Ik ben ook benieuwd hoe het er uit ziet op lippen! Misschien een leuke toevoeging voor een volgende keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur rood is dit! Ben heel benieuwd hoe die full face staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie felle kleur, vormgeving ziet er ook bijzonder uit, niet zo standaard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inhoud van de producten van Cliniqye. En wat een mooie kleur rood

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh wauw wat een mooie felle kleur. Ik vind deze lipstick prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie rode kleur. Hij doet me denken aan Marilyn Monroe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur. Angelina jolie droeg deze kleur ook. Ik ga het eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur. Angelina jolie droeg deze kleur ook. Ik ga het eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beetje oranje-rood of niet? Jammer dat het niet lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Maybelline Fit Me Blush

Mijn eerste twee kennismakingen met het klassieke Amerikaanse merk Maybelline New York was niet heel positief. De Great Lash Mascara vond...