vrijdag 4 december 2020

Review: must have lipverzorging voor de winter

Must have lipbalm voor de winter
In de winter kunnen onze lippen wel wat extra tender love en care gebruiken. Helemaal nu we veelvuldig maskers dragen. Goede lip verzorging is daarom extra belangrijk. In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete lip verzorging producten. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder! 

NYX This is Everything 
NYX This is everything
Mijn favoriete lip verzorging is van, hoe kan het ook anders, NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Zij hebben een heel fijne lijn This is Everything genaamd. Deze lijn bestaat uit drie producten: lipscrub, lipolie en een lipbalm. De lipolie gebruik ik dagelijks en de lipscrub één keer per week. Vaker scrubben is namelijk niet goed, omdat de huid van de lippen erg dun én gevoelig is. Na het scrubben breng ik de lipbalm aan. Ik doe dit altijd voor het slapen gaan. Zo word ik de volgende ochtend wakker met mooie en zachte lippen. Ik heb al eerder over deze lijn geschreven. De uitgebreide review kan je hier terugvinden. 

Soap & Glory Melty Talented 
Soap & Glory Melty Talented
Het multi talent van Soap & Glory heb ik vorig jaar in Liverpool ontdekt. Melty Talented is een fijne balm in blik die jouw lippen hydrateren en verzorgen. Het is een best vette crème die vrij snel intrekt. Na gebruik voelen mijn lippen goed gehydrateerd aan. Helaas kleven er twee nadelen aan deze lipbalm: je moet hem met je vingers aanbrengen. Iets dat ik persoonlijk niet heel hygiënisch vind. En voor zo ver ik weet is Melty Talented alleen te koop bij Boots in England. Wil je weten waar deze balm zijn naam aan te danken heeft? Dat lees je in dit artikel. 

Carmex Naturally lijn 
Carmex Naturally
Deze lijn is een recente toevoeging aan het Carmex assortiment. Er zijn drie verschillende geuren: peer, watermeloen en berries. Volgens de verpakking zijn het hydraterende lipbalms die de lippen zichtbaar smoother maakt al vanaf het eerste gebruik en bevatten ze diverse oxidantsen. Ik moet bekennen dat ik wat sceptisch was toen ik las dat al bij het eerste gebruik de lippen zachter aanvoelen. Maar het is echt zo! De lipbalm brengt super gemakkelijk aan en mijn lippen voelen zacht en gehydrateerd aan. Mijn favoriete van de drie is Berry. Deze ruikt zoet, maar niet te zoet. Zo ie zo zijn geen van de drie geuren overdreven aanwezig.

Dr. E.J. Swaab Classic Lipcare 
Dr. E.J. Swaab Classic Lipcare
De lipbalm van Dr. E.J. Swaab verzacht en beschermt de lippen. Wat ik een groot pluspunt van deze lipbalm vind, is dat het SPF 10 en een UVB factor. Niet veel lipbalsem hebben dit. De textuur van deze lipbalm is wat steviger als de eerder genoemde lipbalsems. Hier door smelt de lipbalm niet bij temperaturen tot 40 graden. Het is dus ook een prettige lipbalm voor de zomer. Na het aanbrengen voelen mijn lippen goed verzorgd en beschermd aan. De lipbalm van Dr. E.J. Swaab heeft een menthol geur. Na het aanbrengen blijft deze geur nog wel even aanwezig. 

Welke lip verzorging gebruik jij graag? 

Verkrijgbaarheid: de This is everything lijn is onder meer te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar bij geselecteerde filialen van Douglas en Etos. Maar ook online bii beide webshops en via Wehkamp. De lip olie kost €6,38, de scrub is €7,04 en de balm kost €4,85. De Carme Naturally lijn is onder meer te koop bij Kruidvat, Etos en online bij The Make Up Spot voor €3,59 De Dr. E.J. Swaab lip care kost €2,95 en is te koop bij Etos.

11 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel, Lipbalsems kunnen in de winter ook echt niet ontbreken idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik weinig lippenbalsem De meesten bevatten ook vaseline en dat is hormoonverstorend en bovendien uitdrogend waardoor je steeds meer nodig hebt van dat spul om een minder uitgedroogd gevoel te hebben.
    (hebben we geleerd in onze opleiding verpleegkunde)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hou heeeeel erg van lippenbalsems in de winter. De meeste uit je lijstje ken ik. Ik heb zelf de Repair Lip Balm van Rituals. Ik vond de vorige editie beter dan deze, maar deze blijft toch nog het beste voor mij.mm

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat blikje van melty talented vind ik erg leuk. En handig ook voor in je tas.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Eerlijk gezegd heb ik nog geen nieuwe lipbalsems gekocht. In België moeten we op veel plekken een mondkapje dragen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb in de winter veel last van gebarste lippen, een goede tip

    BeantwoordenVerwijderen
  7. In alle seizoen maar toch ook vooral in de winter is een goede lipbalm voor mij onmisbaar. Ik heb diverse potjes in mijn handtas, burola, autovakje, etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb geen vast merk en gebruik het alleen in winter
    Groetjes corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn lippen barsten steeds meer en ik heb al een paar velletjes weggetrokken. Ik kan beter iets opsmeren, denk ik zo ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik gebruik af en toe een lippenbalsem maar van de meeste word het vaak alleen maar erger helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De UK staat ook nogsteeds op mijn wensenlijstje om een keer met het hele gezin te bezoeken. Liverpool mag dan ook zeker niet ontbreken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...