maandag 16 november 2020

Review: Catrice Iconnails

Review Catrice Iconails In de herfst en winter draag ik graag donkere tinten nagellak. Een mooi voorbeeld van zo'n tint is Enjoy The Lilac Things. Deze nagellak is nummer 97 uit de Iconails Gel Lacquer lijn van Catrice. . Eerder dit jaar heb ik al een nagellak uit deze lijn getest en daar was ik tevreden over. Benieuwd of ik ook zo denk over deze nagellak? Lees dan vooral verder! 

Zoals jullie ondertussen gewent van mij zijn, vertel ik eerst wat Catrice zelf zegt over de Iconails Gel Lacquer: Ze blijven tot zeven dagen zitten, bieden een perfecte gelfinish, zijn vrij van microplastics, bieden een optimale dekking en bevatten voedende açaí olie: ICONails Gel Lacquers zijn de ultieme must-haves onder de nagellakken! En nu is de bestsellercollectie aangevuld met vijf nieuwe tinten.


Review Catrice Iconails

Ondertussen zijn er al 100 verschillende kleuren in deze lijn! Over kleur nummer 100 Party Animal kan je hier een review vinden. Maar goed, terug naar Enjoy The Lilac Things. Zoals alle nagellakken van Catrice komt deze nagellak ook in een langwerpige verpakking. Het flesje zelf is doorzichtig. Zoals jullie weten vind ik dit altijd erg prettig en vooral erg overzichtelijk. Op de achterkant van het flesje staat onder andere de kleurnaam, kleurnummer en nog wat andere gegevens. Op de voorkant staat Catrice en het Catrice logo: CA. De vierkante dop is zwart en kan er afgehaald worden. Er komt dan een ronde geribbelde dop te voorschijn. Met deze ronde dop is het namelijk makkelijker om de nagellak aan te brengen. Terwijl de zwarte vierkante dop erg chic staat. De kwast van de nagellak is in een platte waaiervorm. Hiermee kan je gemakkelijk in één streek jouw nagel voorzien van een kleurtje. 

Review Catrice Iconails

De nagellak brengt erg gemakkelijk aan, mede dankzij het fijne waaiervormige kwastje en de prettige textuur van de nagellak: niet te vloeibaar. De nagellak droogt best snel. Erg prettig is dat, zeker voor ongeduldige types zoals ikzelf... Catrice belooft dat de Iconails nagellak wel 7 dagen netjes blijft zitten. Deze belofte kan ik niet ervaren, omdat ik mijn nagellak altijd maar een paar dagen laat zitten. Wat ik wel kan vermelden, is dat na een dag of 2 de bovenste rand van de nagellak wat beschadigt. Maar dit is gemakkelijk te voorkomen als je een beschermende top coat bovenop de nagellak aanbrengt. Volgens mij heb ik nu wel zo'n beetje alles beschreven over de nagellak, behalve de kleur zelf. De naam van de nagellak geeft het al een beetje weg, welke kleur het is: Enjoy The Lilac Things. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik deze nagellak niet echt lila vind. Lila is meestal toch een wat lichtere tint paars. Deze nagellak is alles behalve licht paars: het is een diepe donkere paarse tint. Bijna neigend naar het zwart of heel donker grijs. Ik vind het een prachtige kleur voor de herfst en winter.

Review Catrice Iconails
Mijn mening
Ik vind Enjoy The Lilac Things uit de Iconails van Catrice een mooie, donkere paarse nagellak die gemakkelijk aan te brengen is en redelijk snel opgedroogd is.

Verkrijgbaarheid: de Iconails nagellak van Catrice is onder meer te koop bij Kruidvat voor €2,99 De nagellak heb ik gewonnen.

19 opmerkingen:

  1. Hi wat een mooie kleur en de prijs is ook zo leuk, Groetjes Corrina ik reageer anoniem omdat het anders niet lukt.komt omdat het google account op mijn werk zijn naam staat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren, zelf ga ik liever voor vrolijke kleuren. Maar het is de trend van nu, dus top.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik pas mijn nagellak vaak aan op de kleur van mijn kleding

      Verwijderen
  3. Prachtige kleur... bij een ander. Ik vind bij mezelf kleurtjes al snel te gewaagd :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kunt het ook op je teennagels doen, dan is het al gelijk een stukje minder aanwezig

      Verwijderen
  4. Oe! Ik ben meestal van de nude en lichte kleurtjes, maar sinds kort heb ik inderdaad ook de donkerder kleuren ontdekt (donkergroen van Babor - al heb ik daar wel een Kerstgevoel bij op de een of andere manier) en donkerpaars, donkergrijs metallic en inmiddels ook zwart. Love it. Juist bij kortere nagels ook heel erg mooi. Deze kleur (van jou) is ook heel mooi. En ik ben het met je eens. Dit is meer paars dan lila. Maar wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oe! Ik ben meestal van de nude en lichte kleurtjes, maar sinds kort heb ik inderdaad ook de donkerder kleuren ontdekt (donkergroen van Babor - al heb ik daar wel een Kerstgevoel bij op de een of andere manier) en donkerpaars, donkergrijs metallic en inmiddels ook zwart. Love it. Juist bij kortere nagels ook heel erg mooi. Deze kleur (van jou) is ook heel mooi. En ik ben het met je eens. Dit is meer paars dan lila. Maar wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleur, al vind ik hem voor mezelf te donker. Ik draag voornamelijk nude, rood en roze tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleur, helemaal mijn ding. Voor die prijs ga ik het niet laten ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het zijn echt de beste budget vriendelijke nagellaken

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik draag ook liefst donkere of rode tinten in de koudere maanden

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat grappig dat je de kleur van de nagellak aanpast aan het seizoen. Ik heb vaak roze/oranje kleuren alleen op de teennagels

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...