woensdag 7 oktober 2020

Review: NYX Can't Stop Won't Stop Collectie

review NYX Can't Stop Won't Stop Foundation ConcealerVorig jaar kwam mijn favoriete merk NYX Professional Makeup met de Can't Stop Won't Stop collectie. Twee producten uit deze lijn heb ik recentelijk mogen testen: de concealer (die had ik al een tijdje in gebruik, maar die ik kreeg ik ook opgestuurd. Altijd fijn een back-up te hebben) en de foundation. Benieuwd hoe ik deze twee producten vind? Lees dan vooral verder! 


NYX Can't Stop Won't Stop Conealer
review NYX Can't Stop Won't Stop Foundation ConcealerEen concealer is echt een must voor mij. Door mijn onregelmatige diensten op werk, heb ik regelmatig last van donkere kringen onder mijn ogen. Deze werk ik dan graag weg met een concealer. Een concealer die ik er vaak bij pak is de Can't Stop Won't Stop Conealer van mijn favoriete merk NYX Professional Makeup. Ik heb er zelfs twee in mijn collectie: eentje voor de zomer (de kleur Vanilla) en eentje voor de winter (de kleur Alabaster). Voordat ik vertel wat ik van deze concealer vind, vertel ik eerst wat ze zelf zeggen over deze concealer: Get started met de Can't Stop Won't Stop Contour Concealer van NYX Professional Makeup. Beschikbaar in 24 gepigmenteerde kleuren. De concealer is lichtgewicht, vloeibaar, makkelijk te blenden én dekt imperfecties. De matte formule is ook te gebruiken om te highlighten en contouren en de concealer blijft de hele dag op zijn plek zitten. Gebruik de concealer met de bijbehorende Can't Stop Won't Stop Foundation en Powder voor de perfecte finish.

De Can't Stop Won't Stop Conealer zit in een transparante tube met een zwarte dop. Ik vind het altijd prettig als een deel van de verpakking doorzichtig is, want zo zie je in één oogopslag welke kleur je te pakken hebt.  Op de tube zelfs staat de gebruikelijk informatie zoals merk- en productnaam. Op de dop staat dat de concealer een matte finish heeft en dat het tot 24 uur blijft zitten. Op de onderkant van de verpakking staat de kleurnaam. De concealer breng je aan met een spons applicator. Ik zet altijd een paar stipjes onder mijn ogen en blend het verder uit met een kwastje of met mijn vingers. De dekking van deze concealer is erg goed: alle donkere kringen onder mijn ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon! En ook niet onbelangrijk: de concealer houdt de hele dag zonder in de fijne lijntjes rondom mijn ogen te kruipen.

NYX Can't Stop Won't Stop Foundation
review NYX Can't Stop Won't Stop Foundation ConcealerOver de NYX Can't Stop Won't Stop Foundation had ik al veel gehoord. Ik was daarom ook erg blij dat ik deze foundation mocht testen. Helaas was deze blijheid van korte duur. Waarom? Dat vertel ik, nadat ik eerst wat vertel wat NYX Professional Makeup over deze foundation te zeggen heeft: Lichtgewicht, waterproof en super gepigmenteerd. NYX Professional Makeup’s Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation werkt net zo hard als u. Deze comfortabele vloeibare foundation is er in 45 verschillende kleuren en is transferproof. Elke kleur is smooth aan te brengen en laat een matte finish achter die de hele dag blijft zitten. De foundation werkt hard om uw huid te matteren en om een glimmend gezicht tegen te gaan. Ook verstopt hij de poriën niet en is de foundation te gebruiken voor normale, vette, combinatie en gevoelige huidtypes.

De foundation zit in een transparante flacon. Ideaal, zo zie je in één keer welke kleur het is. Op de flacon staat zowel de merknaam als de productnaam als de kleur. Of te wel: alle belangrijke informatie in één oogopslag. De foundation haal je uit de flacon door middel van een pompje. Dit vind ik altijd erg hygiënisch en je kunt makkelijk de hoeveelheid foundation doseren. De CSWS foundation is een full coverage foundation. Iets wat ik nooit gebruik, mijn voorkeur gaat altijd uit naar lichte tot medium dekking. Maar goed, het is leuk om eens een nieuwe soort foundation te proberen! Ik had al gehoord dat deze foundation niet de beste keuze is voor beauty lovers met een droge huid. Daarom had ik mijn hydraterende primer royaal op mijn gezicht aangebracht. Normaal gesproken breng ik ook een groene primer aan op de rode delen van mijn gezicht. Dat heb ik deze keer niet gedaan, omdat ik wilde zien of deze full coverage genoeg is om de rode plekken in mijn gezicht te laten verdwijnen. En ik kan je vertellen, dat doet de CSWS foundation! De foundation brengt prettig aan en is goed te blenden met de huid. Het eerste uur zat mijn foundation erg mooi. Maar na verloop van tijd werden de droge plekken in mijn gezicht extra benadrukt en ging de foundation in de fijne lijntjes van mijn gezicht zitten. Het zag er totaal niet mooi uit. Kortom: deze foundation is voor de droge huid geen aanrader!

Mijn mening
swatch NYX Can't Stop Won't Stop Foundation Concealer
Links swatches van de foundation
Rechts swatches van de concealer
De Can't Stop Won't Stop Conealer van NYX Professional MakeUp is de perfect concealer als je donkere plekken onder je ogen hebt. De concealer brengt goed aan en heeft een lange houdbaarheid. De Can't Stop Won't Stop Foundation heeft een zeer goede dekking: ik heb geen extra groene primer nodig om de roodheid in mijn gezicht te verstoppen. Echter, deze foundation is niet geschikt voor de droge huid: hij benadrukt de droge plekken van de huid.

Verkrijgbaarheid: beide producten zijn te koop bij onder meer de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bij geslecteerde Etos en Douglas filialen. Natuurlijk kan je NYX ook kopen in de webshop van beide winkels. En bij Wehkamp. De concelaer kost rond de €9 en de foundation kost €16,85

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

18 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook prettig als (een deel) van de verpakking doorzichtig is. Zo kun je precies zien hoeveel er nog in zit. Hij lijkt mij erg fijn in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een foundation gebruik ik eigenlijk nooit, wel een concealer voor onder mijn ogen om de donkere wallen iets weg te werken. Het pompje van de foundation lijkt me handig, jammer dat het niet mooi bleef zitten. Ik vind het merk qua verpakking mooi, simpel en niet te veel poespas

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik ook niet dagelijks foundation, wel concealer. NYX staat bekend om dit soort verpakkingen

      Verwijderen
  3. is er ook een concealer die mijn flap uit opmerkingen een beetje kan verbergen! ( grapje )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nooit donkere kringen onder mijn ogen, maar ik kan me voorstellen dat als je er veel last van hebt het ideaal is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is prettig, ik alleen na nachtdiensten

      Verwijderen
    2. De meeste hindoestanen hebben die donkere plekken ook...mn moeder..mn zusje...tantes.. gelukkig zijn ze mij bespawrd gebleven

      Verwijderen
  5. zo hier ben ik blij mee. moet nieuwe foundation en ga eens kijken hier naar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je een normale of olieachtige huid heb, is deze zeer geschikt

      Verwijderen
  6. Foundation gebruik ik eigenlijk niet, maar een cincealer zou geen kwaad kunnen. Thanx voor de review.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan. Een concelaer is voor mij ook een must. Foundation alleen als ik een dagje op sta ga

      Verwijderen
  7. Concealer kan zoooooo fijn zijn. Met af en toe korte nachten of andere moeilijke momenten kan het je net die touch-up geven dat je ogen er toch op de een of andere manier fris uitzien. Foundation gebruik ik nagenoeg niet. Een enkele keer wel en dan zie je ook - moet ik toegeven - ook echt wel verschil.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een concelaer is voor mij ook een must. Foundation alleen als ik een dagje op sta ga

      Verwijderen
  8. Concealer kan zoooooo fijn zijn. Met af en toe korte nachten of andere moeilijke momenten kan het je net die touch-up geven dat je ogen er toch op de een of andere manier fris uitzien. Foundation gebruik ik nagenoeg niet. Een enkele keer wel en dan zie je ook - moet ik toegeven - ook echt wel verschil.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een concelaer is voor mij ook een must. Foundation alleen als ik een dagje op sta ga

      Verwijderen
  9. Een concelaer is voor mij ook een must. Foundation alleen als ik een dagje op sta ga

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...