vrijdag 24 juli 2020

Review: Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator

Review Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator Kennen jullie het Amerikaanse merk Wander Beauty al? Ik kende dit merk nog niet, totdat ik op Instagram getagged was in een wedstrijd én deze wedstrijd nog won ook! Instagram is echt een geweldige manier om nieuwe beauty merken te leren kennen. Maar goed, terug naar Wander Beauty. Ik won drie prachtige producten: een mascara, een foundation en de On-the-Glow Blush and Illuminator. En over deze laatste gaat deze review. Natuurlijk komen er ook reviews aan over de mascara en de foundation.

Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator 
Review Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator Ik mocht zelf kiezen welke kleur On-the-Glow Blush and Illuminator ik wilde. Er zijn in totaal vier verschillende kleuren. En ze zijn allemaal even mooi. Dus dat maakte het kiezen lastig. Uiteindelijk koos ik de kleur Petal Pink/Nude Glow. Een mooie zacht roze tint. Nu zijn jullie vast benieuwd wat de On-the-Glow Blush and Illuminator is. Het is een multifunctionleel product dat je kunt gebruiken op je wangen als blush en highlighter. Maar ook als oogschaduw en zelfs als lipstick! Dit is wat Wander Beauty op hun website zeggen over de On-the-Glow Blush and Illuminator: On-the-Glow Blush and Illuminator is back in stock and cleaner than ever! Our award-winning multitasker can be used on cheeks, lips, eyes and body, streamlining your beauty routine. With cream color on one end and a buildable illuminator on the other, On-the-Glow lets you create a full look with a single stick so you can stay gorgeous on the go™.
7-in-1 Multitasking Cream Formulas
Review Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator
 1. Healthy cheek flush 
 2. Buildable lip color from tint to lipstick
 3. Brightens eyes 
 4. Can be worn on lids alone or as an eyeshadow primer
 5. Highlights to enhance key features
 6. Enhances glow on larger areas like shoulders and decolletage
 7. Combats the effects of free radicals with vitamin E
On-the-Glow Blush and Illuminator is a multitasking beauty essential that adds gorgeous color and dewy luminosity to cheeks, lips, eyes and body. Swap blush, lipstick, highlighter and eyeshadow for this single multitasker to create space in your beauty bag and streamline your beauty routine.
Review Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator The cream color delivers a natural flush to lips and cheeks while the soft focus illuminator adds a universal glow to eyes, face and body, creating radiant dimension. The dual-ended stick and finger-friendly formulas make it easy to take your look on the go for easy touch ups and brush-free beauty wherever you wander.

Klinkt dat goed of klinkt dat goed?! De On-the-Glow Blush and Illuminator stick is prachtig goud kleurig met bordeaux rode details.  De kartonnen verpakking waar de stick in zit, is de kleurcombinatie juist andersom: bordeaux rood met gouden details. Ik vind de verpakkingen er erg chic en high end  uitzien (maar gezien de prijs mag je dit verwachten). Op de stick en de verpakking staat zoals altijd de gebruikelijke informatie. Aan de ene kant van de stick zit de blush (Petal Pink, 5,5 gram) en het andere uiteinde bevat de highlighter (Nude Glow, 6 gram).


Swatch Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator Petal Pink
Linker swatch foto is met flits en
de rechter swatch foto is zonder flits
Ik heb de On-the-Glow Blush and Illuminator stick op twee manieren gebruikt: als blush en als oogschaduw. En beide manieren bevallen mij goed. Als blush gebruikend zet ik een streep op mijn wang en blend dit uit met mijn vingers en vervolgens met een kwast. Door de warmte van mijn vingers, gaat het blenden een stuk makkelijker. De pigmentatie is erg goed. Ik schrok er van hoe fel  Petal Pink op mijn wangen was vóór het blenden. Na het blenden is het effect subtieler. Hoe meer je blend hoe subtieler het effect is. Op mijn oogleden als oogschaduw presteert de On-the-Glow Blush and Illuminator stick ook erg goed. Meestal kruipen cream producten in de lijntjes en vervagen ze vrij snel bij mij. Maar dat is bij deze niet het geval! Aan het einde van mijn lange en drukke avonddienst zat Petal Pink er nog net zo netjes op als aan het begin van de dag. Misschien dat het iets minder fel is geworden, maar het is nog duidelijk zichtbaar. Ik heb met schone vingers (!!!) de Petal Pink zachtjes op mijn oogleden de dept. Je kunt hierdoor de kleurintensiteit goed opbouwen.

Waar de kleur Petal Pink opvallend is, is juist de andere kant van de On-the-Glow Blush and Illuminator stick subtiel. Nude Glow is, zoals de naam al doet vermoeden, een nude glow. Een mooie subtiele niet al te opvallende glow. Precies waar ik van hou.

Mijn mening
Ik vind de On-the-Glow Blush and Illuminator stick in de kleur combinatie Petal Pink/Nude Glow erg mooi. De blush kant is erg goed gepigmenteerd en kan goed opgebouwd en uitgeblend worden. De Nude Glow doet echt zijn naam eer aan: een mooie subtiele glow. De pigmentatie en houdbaarheid van de Wander Beauty On-the-Glow Blush and Illuminator stick is erg goed. Wat ik een groot voordeel vind, is dat je deze stick op meerdere manieren kunt gebruiken. Hierdoor is de On-the-Glow Blush and Illuminator stick voor mij de ideale reisgenoot.

Ben jij al bekend met Wander Beauty?

Verkrijgbaarheid: Wander Beauty is lastig te verkrijgen. Je kunt het voor zo ver ik weet allen online kopen bij Net A Porter voor €44

22 opmerkingen:

 1. Het is een erg mooi merk, wel wat prijzig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi product, wel een tikje fel maar na het blenden is dat idd al een stuk minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, nog nooit van gehoord, maar positief dat je er tevreden over bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook blij mee. Al wil ik stiekem nog meer producten van ze....

   Verwijderen
 4. Dat klinkt zeker goed en ik had er inderdaad nog niet eerder van gehoord. Een mooie blog om te onthouden dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog nooit van gehoord! maar mij moet je niet meetellen: ik heb zo weinig verstand van make-up

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn ontzettend veel make up merken, ik ken ze zelf ook lang niet allemaal!

   Verwijderen
 6. Nooit van gehoord..maar moet bekennen dat ik ook heeeeel weinigverstand van make up heb hoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn ontzettend veel make up merken, ik ken ze zelf ook lang niet allemaal!

   Verwijderen
 7. Toevallig had een collega het laatst over dit merk, maar ik zelf had er nog niet eerder van gehoord. Ben ook niet zo thuis in al die make-up merken trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ik heb gemerkt dat maar weinig mensen dit merk kennen!

   Verwijderen
 8. Ziet er goed uit! Zelf ben ik niet echt van de cream producten wat dit betreft, geeft mij maar poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik meestal ook, maar ik merk zeker voordelen van een cream blush

   Verwijderen
 9. Nog niet eerder van het merk gehoord. Wel heel handig zo'n multifunctioneel product! En een luxe product als ik zo je review lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog niet eerder van het merk gehoord. Wel heel handig zo'n multifunctioneel product! En een luxe product als ik zo je review lees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, het is zeker een luxe product. Ik vind deze echt ideaal voor onderweg

   Verwijderen
 11. Ben niet bekend met het merk. Ik gebruik zelf makeup van Yves Laurent

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook, helaas, vrij moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Yves Laurent gebruikte ik vroeger

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...