maandag 29 juni 2020

Review: essence trend edition What's your fruit mood Grapefruit lipbalm

Review essence trend edition What's your fruit mood Grapefruit lipbalmIk schreef al eerder over de nieuwste essence trend edition: What's your fruit mood. Deze tijdelijk collectie ligt nu in de winkel. Ik kon het niet laten om de grapefruit lipbalm te kopen. De lipbalm heeft ook daadwerkelijk de vorm van een grapefruit, echt te schattig voor worden. Voor mij ook de reden om deze te kopen. Benieuwd of deze lipbalm een aanrader is of niet? Dan moet je vooral verder lezen!


Dit is wat essence zelf zegt over de What's your fruit mood collectie: Zoete watermeloen, verfrissende grapefruit en exotische kokosnoot - dit trio past net zo goed bij de zomer als zon, zee en zand! Geïnspireerd door deze drie superfruits brengt essence in juni de nieuwe Trend Edition “What’s your FRUIT MOOD?”- met felle kleuren en fruitige, zomerse geuren voor gezicht, lichaam en nagels om ons in een ultieme zomerstemming te brengen! Of je nu geniet van een zonsondergang op het balkon of een picknick in de tuin – met de primer, fixing spray, nagellak, lip balm en co., vind je alles wat je nodig hebt voor de zomerse vibe! Nu is het tijd om te ontdekken: “What’s your FRUIT MOOD?” essence “What’s your FRUIT MOOD?” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Review essence trend edition What's your fruit mood Grapefruit lipbalmIk kocht alleen de Grab The Fruit! lipbalm. Dit is een lipbalm in de vorm van een grapefruit. Echt super schattig. Wanneer de de dop van de lipbalm afdraait, dan zie je dat de lipbalm precies dezelfde kleur heeft als de binnenkant van een echte grapefruit. Het is een mooie oranje/rode tint. Ik hou er van als dit soort details helemaal kloppen! Maar goed, wat zegt essence over deze te schattige lipbalm? Deze mini-grapefruit is zo zoet dat je hem bijna op wilt eten! En de inhoud overtuigt ook - met een verzorgende lippenbalsem die de lippen een subtiele rode tint geeft en een heerlijke grapefruitgeur om je in zomerse sferen te brengen. 

Review essence trend edition What's your fruit mood Grapefruit lipbalm
De grapefruit lipbalm ziet er niet alleen uit als een grapefruit, hij ruikt ook zo! Echt super lekker als je het mij vraagt! De lipbalm smeert gemakkelijk over jouw lippen en laat een subtiele oranje glans achter. Het enige nadeel van deze lipbalm, is dat het in een potje zit. En dat je het dus met je vingers moet aanbrengen.

Mijn mening
Ik vind de Grab The Fruit! grapefruit lipbalm uit de essence trend edition What's your fruit mood erg leuk. Alles klopt aan deze grapefruit lipbalm: de vormgeving, de kleur van de balm en de geur. Ik vind het een leuk hebbendingetje om als decoratie op mijn beauty tafel te hebben liggen.

Heb jij wat uit de 
What's your fruit mood collectie gekocht?

Verkrijgbaarheid: de  Grab The Fruit! uit de essence What's your fruit mood trend editie kost €1,99 en is exclusief te koop bij Kruidvat.

25 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik ben alleen nog wel benieuwd naar de ingredienten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de sticker waar die opstaan al weg gegooid. Dus dat kan ik niet meer nakijken.

      Verwijderen
  2. Ik heb hem ook gekocht en vind m ook zo lekker ruiken! De vorm is ook super en ook ik vind het een nadeel dat het in een potje zit, maar goed voor een keer, en heel lang doe ik er ook niet mee want ik blijf smeren :) ik heb meer producten van deze lijn en vind ze allen erg fijn en fris!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook geen fan van potjes, maar soms maak ik een uitzondering

      Verwijderen
  3. haha, je zou hem toch gewoom kopen voor het doosje alleen al!
    Ik kreeg een keer een doosje lipbalm in een roze uiltje Waardeloos spul, maar het doosje staat super in mijn badkamer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was voor mij ook de reden om hem te kopen. Volgens mij heb ik er ook eentje die jij beschrijft, maar dan in het blauw

      Verwijderen
  4. Oow heerlijk! Ben gek op grapefruit en op essence,perfecte combi dus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben verslaafd aan lipbalsem haha. Deze zijn erg leuk! Heb ze nog niet gespot, maar gebruik liever een stick, dat vind ik makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik moet altijd oppassen met oranje fruit (sinaasappel en manderijn allergie ), maar wat heb je dit leu gedaan met de echte grapefruit op het snijplankje!

    Ik koop sws geen lipbalms meer, omdat ik er nog 20 heb liggen ofzo, dus een lipbalm shopverbod haha..

    Al ben ik wel benieuwd naar de mist uit deze collectie :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. IK mag eigenlijk vanwege medicatie ook geen grapefruit, maar ik kon deze gewoon niet weerstaan. Heel herkenbaar, ik heb zelf ook te veel liggen

      Verwijderen
  7. Super leuk, grappig dat je er ook een echte grapefruit naast hebt gelegd. Zelf vind ik lipbalms in een ronde vorm altijd erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, dit ziet er wel heel erg leuk uit joh! Voor dat geld zou ik het potje al direct kopen, gewoon omdat het super schattig is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was ook voor mij de reden om hem te kopen. HiHiHi

      Verwijderen
  9. Ben geen fan van grapefruit. Maar benieuwd naar de andere geurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Reacties
    1. Dank je wel. Heb ook veel plezier gehad in het maken van deze foto;s

      Verwijderen
  11. Pink grapefruit ruikt zoooo lekker he

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke verpakking! Ik ben benieuwd naar de geur

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...