maandag 9 maart 2020

Review: essence Bye Bye Panda Eye Mascara

Review essence Bye Bye Panda Eye MascaraVanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. Een product waar ik erg nieuwsgierig naar was, is de essence Bye Bye Panda Eye! Mascara. En laat ik deze nu net gekregen hebben!

essence Bye Bye Panda Eye! Mascara
Review essence Bye Bye Panda Eye MascaraDramatisch volume zonder vlekken! De olievrije- en vegan formule van de BYE BYE PANDA EYES! mascara geeft je wimpers niet alleen een zwart kleur, het wikkelt zich ook om de kleinste haartjes als een zachte film – voor een perfecte look, elke dag weer. Nog meer goed nieuws: klontert niet, breekt niet af en is gemakkelijk te verwijderen met warm water, zonder het gebruik van make-up remover! 

Klinkt dat goed of klinkt dat goed?! De huls heeft precies dezelfde vormgeving als WHAT THE FAKE! die in de herfst/winter collectie update zat. Ik was te spreken over die mascara, maar zou dat ook bij deze mascara het geval zijn? 

Review essence Bye Bye Panda Eye Mascara De mascara huls is zwart met rode en witte accenten: zo staat er op de dop dat de mascara long-lasting Smudge Proof formule heeft. Op de huls staat er, naast essence Bye Bye Panda Eye! staat er dat deze mascara een volumizing & definning mascara is. De huls ligt goed in de hand vanwege de vorm: een beetje een bolle zandloper. De borstel zelf vind ik een beetje lijken op een naaldboom: de haartjes zitten wat verder van elkaar af. Met de borstel kom je gemakkelijk bij alle haren van jouw wimpers, ook bij de haartjes bij de onderste oogleden. De mascara belooft volume en definitie. En dat zie ik zeker terug als ik de mascara heb aangebracht. Wat ik ook fijn vind, je kan de mascara gemakkelijk opbouwen zonder dat alles gaat klonteren.  Ook moet deze mascara smudge proof zijn. En ik kan zeggen: dat klopt! Na het aanbrengen van de mascara heb ik een aantal maal in mijn ogen gewreven en alle mascara zat nog op zijn plek. Wat deze mascara bijzonder maakt, is dat je de essence Bye Bye Panda Eye! met warm water kan verwijderen. Dat klinkt interessant, maar werkt dat wel? Ja, het werkt. Al geef ik wel de voorkeur aan micellair water. 

Mijn mening
Ik vind de essence  Bye Bye Panda Eye Mascara een fijne mascara. Wat ik het fijnste vind aan deze mascara is het feit dat het smudge proof is. Ideaal voor beauty lovers die hooikoorts hebben!


Verkrijgbaarheid: Bye Bye Panda Eye Mascara is vanaf maart onder andere te koop bij Kruidvat voor €3,59

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

7 opmerkingen:

 1. Prima mascara inderdaad. Met water verwijderen lukt, maar ik geef toch ook de voorkeur aan micellair water!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb altijd het idee dat micellair water beter make up verwijderd dan gewoon kraan water

   Verwijderen
 2. OOOO die wil ik!!! Alleen al om de naam wil ik hem, maar ook gewoon omdat ik altijd blij ben met mascara die niet vlekt. Ik heb van essence de zeer basic All eyes on me waterproof mascara waar ik ook heel erg te spreken over ben, maar die geeft niet heel veel volume. Ik was al heel benieuwd naar je review en nu ben ik overtuigd: die wil ik! Donderdag toch even langs Kruidvat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...