zaterdag 8 februari 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care
Vorig jaar heeft Olcay Gulsen haar eigen beauty lijn gelanceerd:  Olcay Gulsen Beauty. Toen ik deze producten op de Instagram pagina van Etos voorbij zag komen, werd ik gelijk enthousiast. De verpakkingen zien er prachtig uit en de producten zijn multifunctioneel. Het zal jullie daarom niet verbazen, dat ik een aantal producten uit deze lijn kocht! Als lipstick liefhebber, moest ik natuurlijk de Serious Shine Lipgloss + Care hebben.

Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care Vintage Rose
Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + CareEen van de producten uit de Olcay Gulsen Beauty lijn waar ik heel nieuwsgierig naar was, was de Serious Shine Lipgloss + Care . Er zijn drie kleuren en ik koos voor Vintage Rose.

Laat ik jullie eerst wat meer vertellen over het product zelf. Serious Shine Lipgloss + Care bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit twee producten: een lipgloss en een verzorgende lipbalm. De lipbalm bevat Hyalunronic Acid, Vitamine E en Oligopepride. Al deze ingrediënten zorgen er voor het stimuleren van collageen en glyscosamineglycan synthese. Simpel gezegd: deze ingrediënten hydrateren, maken jouw lippen steviger en verbeteren het volume van jouw lippen. Bovendien is Serious Shine Lipgloss + Care allergeen vrij en cruelty free. 

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + CareDe lipgloss zit in een transpartante tube, zodat je gelijk ziet welke kleur je hebt. De lipbalm zit in een cremekleurige huls waarop Olcay Gulsen Beauty  en Serious Shine lip Balm + Gloss op staat. Op de dop van de lipbalm staat het logo van Olcay Gulsen Beauty  (OGB) in een old school  wax seal. De gehele vormgeving vind ik chic, dit komt vooral door het kleurgebruik en de simpelheid.

De lipbalm is oud roze, maar dan net wat lichter. Een subtiele kleur die je kan opbouwen. De lipgloss is ook oud roze, maar dan net wat donkerder. Wanneer je de lipbalm en lipgloss combineert, krijg je een mooi effect. Over het algemeen ben ik geen grote fan van lipgloss. Vaak is lipgloss wel heel kleverig (of dat is mijn 'trauma' van toen ik tiener was). Maar dat is deze lipgloss absoluut niet. Het geeft een mooie glans. De dekking van zowel de lipbalm als lipgloss is goed, al moet je na de lunch wel de lipgloss bijwerken.

Mijn mening
Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care een erg fijn product. Mijn lippen voelen verzorgd aan door de lipbalm en dankzij de goed dekkende lipgloss hebben mijn lippen een mooie kleur en glans. Ook de verpakking vind ik prachtig. Ik heb gezien dat er naast de kleur die ik heb, Vintage Rose, er nog twee andere kleuren zijn. Het is denk ik geen verassing dat ik die ook graag wil hebben!

Verkrijgbaarheid:  Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care is verkrijgbaar bij Etos voor €12,95 of online bij Olcay Gulsen zelf.

16 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat zij haar eigen cosmetica lijn heeft! Ik wist dat niet eens. De kleur is ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het idee dat veel mensen dat niet weten. Erg jammer want het zijn top producten!

      Verwijderen
  2. Ik vind de kleur wat flets, maar kan volledig aan mij liggen...
    Geef mij maar dat intense Chanel-rood ofwel een rozige natuurlijke ligloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik altijd op lipbalm of lippeglos, maar eigenlijk nooit samen. Dat zal ik eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nog nooit van Olcay Gulsen gehoord, oeps...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Olcay is een zakenvrouw en presentatrice. Ze heeft recentelijk ook een tv serie gemaakt over huiselijk geweld

      Verwijderen
  5. Wat een mooie producten! Vooral de onderste kleur vind ik mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superfijn dat deze producten cruelty free zijn! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wist niet dat ze een eigen beauty lijn had. Zelf ben ik geen fan van lipgloss, gebruik liever lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sinds vorig jaar heeft ze deze lijn. Ik ben ook meer van de lipsticks, maar deze lipgloss vind ik erg fijn

      Verwijderen
  8. Wat een mooie producten, leuk voor onder de boom

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er goed uit. aar waar baseert Olcay Gulsen haar lijn op? Heeft ze kennis van make-up?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...