maandag 10 februari 2020

Review: Catrice Full Satin Lipstick

Review Catrice Full Satin LipstickVanaf 10 februari ligt de halfjaarlijkse collectie update van Catrice in de winkel. Het belooft make up wise een mooie lente en zomer te worden! Enige tijd geleden heb ik een mooi perspakket gekregen met een aantal mooie producten. Tot mijn grote vreugde vond ik niet één, maar liefst twee Full Satin lipsticks in het perspakket dat ik ontving! Als lipstickjunkie werd ik daar heel blij van. Maar bleef de blijdschap ook na het dragen van deze lipstick?


Catrice Full Satin Lipstick
Review Catrice Full Satin LipstickVol van leven, liefde en passie – deze luxe lipstick ademt pure joie de vivre en kwaliteit: de romige lipstick met satijnen finish biedt een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. De romige lipstick voelt licht aan op de lippen, hydrateert en verwent ze met waardevolle, actieve ingrediënten als wilde rozenolie en vitamine C. Het kleurpalet bestaat uit tien Full Satin Lipsticks, variërend van zacht nude en bessenkleuren tot warme roodtinten. Als je dit leest, dan gaat jouw beauty hart toch sneller kloppen?!

Review Catrice Full Satin Lipstick

Ik heb de kleuren 020 Full Of Dreams en 070 Full Of Love ontvangen. De eerst genoemde is een subtiele nude/oud roze tint en de tweede een prachtige opvallende rode tint. De vormgeving van deze lipsticks is hetzelfde als de Demi Matte Lipsticksmaar met als grote verschil dat de huls glanzend zwart is i.p.v. mat zwart. Erg handig als je beide lijnen in jouw collectie heb zitten: zo zie je gelijk welke lijn je te pakken hebt. De huls is elegant zwart met de naam Catrice erin gegraveerd. De vormgeving is ook bijzonder: het is niet vierkant, het is niet langwerpig, het is niet rond. Het is lastig te omschrijven welke vorm het dan wel heeft. Hier komt een poging: langwerpig met afgeronde hoeken. Wanneer je deze lipstick zo zien liggen op tafel, dan zou je denken dat het een dure lipstick is van een high end merk en niet een lipstick van €3,99! Op  de zijkant is een sticker waarop de naam van de lipstick staat plus welke kleur het is. Op de onderkant van de lipstick is de naam van de lipsticklijn te zien, het kleurnummer en de kleur zelf. Erg handig als je meerdere van deze lipsticks in jouw collectie hebt. In de lipstick zelf staat ook de naam Catrice als imprint. Review Catrice Full Satin Lipstick
De lipsticks glijden over jouw lippen. De kleur Full Of Dreams is een mooie subtiele kleur die tussen nude en oud roze in zit. Perfect voor een simpele look, echt een kleur die je dagelijks kan dragen. Terwijl de kleur Full Of Love een felle rode tint is. Echt een klassieke statement kleur. Ik houd daar van! De lipsticks hebben een goede dekking en overleven een lichte lunch. Na een uitgebreide maaltijd moet je jouw lippen bijwerken.  


Mijn mening

Dit zijn echt mijn favorieten van de lente/zomer 2020 Catrice collectie update. De twee kleuren die ik ontvangen heb zijn prachtig, ze zijn makkelijk aan te brengen en zijn goed gepigmenteerd. Ik ga zeker nog meer kleuren aanschaffen als ze in de winkel liggen!


De bovenste swatch is Ful Of Dreams
en de onderste is Full Of Love


Full Of Love
Full Of DreamsVerkrijgbaarheid: de Full Satin Lipstick ligt vanaf 10 februari bij onder meer de Kruidvat voor €3,99

Benieuwd naar de preview artikelen van de Catrice lente/zomer 2020 collectie update? Je kan ze hier vinden:

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Vintage Beauty: Myrurgia Parfum

Ik verzamel vintage beauty producten, niet alleen make up producten, maar ook parfums. De kringloopwinkel is voor mij de perfecte plek om ou...