zaterdag 15 februari 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Review Olcay Gulsen Beauty Glam EasyOlcay Gulsen Beauty staat bekend om haar multifunctionele producten. Als ik eerlijk ben: vaak vind ik dat soort producten niet fijn. Voor mij is een blush een blush en een lipstick een lipstick. Maar Glam Easy van Olcay Gulsen Beauty heeft mij toch enthousiast weten te maken voor multifunctionele producten.

Olcay Gulsen Beauty Glam Easy
Review Olcay Gulsen Beauty Glam EasyGlam Easy van Olcay Gulsen Beauty is echt een prachtig product. Laat ik beginnen met het uiterlijk. De Glam Easy komt in een mooi kartonen doosje met reliëf en bovenop het  Olcay Gulsen Beauty logo. Naast de merknaam staat ook de product naam op de verpakking: Glam Easy Highlight + Multi face Color. Op de achterkant staan de kleuren vermeld (Gold + Bronze of Champagne Pink), maar ook waar je het product kunt gebruiken (ogen, lippen en wangen).

Review Olcay Gulsen Beauty Glam EasyDe producten zelf zitten in een plastiek champagne kleurig doosje. Natuurlijk staat er op de deksel het Olcay Gulsen Beauty logo. Het duurde even voor ik doorhad hoe je bij de producten komt. Om bij de blush te komen, draai je aan de deksel. Dan komt er een lade te voorschijn waar een prachtige donker rode blush te voorschijn komt. Als je de deksel voorzichtig (!!) verder draait, komt de deksel los en komt de champagne kleurige highlighter te voorschijn! Ik vind dit een heel bijzonder systeem dat ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Zoals je wellicht wel door hebt, ik ben fan van de verpakking. Maar zal ik ook fan zijn van de blush en highlighter zelf?

Swatches: de linker twee zijn de
highlighter en de twee rechts zijn
de blush. De eerste swatch is
een harde swatch, de tweede is
een geblende swatch
Beide producten zijn cream producten. Dit heb ik nog nooit gebruikt: ik gebruik eigenlijk altijd poeders. Het was voor mij een uitdaging om deze producten te gebruiken. De pigmentatie van de blush en de highlighter zijn goed: je kunt de kleuren goed opbouwen en uitblenden. Ik heb beide producten met mijn vingers aangebracht en uitgeblend. Daarna ben ik nog met een kwast over de blush gegaan om het nog net iets meer met mijn huid en foundation te blenden. Ik heb een klein beetje blush  aangebracht op de appeltjes van mijn wangen, waardoor ik een subtiele en wat glanzende blos heb. Op mijn wenkbrauwbot en jukbeenderen heb ik een beetje highlighter aanbracht. Ook weer met mijn vingers. Beide producten geven een mooie, subtiele gloed. Ik ben fan.

Mijn mening
Het was even uittesten, maar ik ben fan! Wat is Glam Easy van Olcay Gulsen Beauty een fijn product. De kleuren zijn erg mooi en goed gepigmenteerd en blenden mooi in met mijn huid. Ook het feit dat je de blush en highlighter op je ogen, wangen en lippen kan aanbrengen, maakt dit een top product. Ideaal om op vakantie mee te nemen!

Verkrijgbaarheid: Olcay Gulsen Beauty Glam Easy is is verkrijgbaar bij Etos voor €18,95 of online bij Olcay Gulsen zelf.

16 opmerkingen:

 1. Wat een bijzondere verpakking, en zeker heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik had eerst wel moeite met de highlighter vinden. Oops

   Verwijderen
 2. Wat een goede pigmentatie! Misschien toch maar eens een kijkje nemen bij de producten van Olcay Gulsen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het glimt ook echt, hè, of os dat eerder de foto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De heftige glans komt door de flitser, in het echt is de glans subtieler

   Verwijderen
 4. Ik ben zelf niet zo van de creamproducten maar het ziet er wel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik in het begin ook niet, maar nu ik deze heb, ben ik fan!

   Verwijderen
 5. alleen al voor de verpakking zou je dit product gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens! Ik vind dat OGB echt de meest fancy verpakkingen heeft. Echt luxe

   Verwijderen
 6. Ik gebruik ook creme dit ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er prachtig uit! Hele bijzondere verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik moest echt even zoeken hoe ik bij de highlighter moest komen....

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...