maandag 17 februari 2020

Review: Catrice Proffessional Brow Palette Light To Medium

Vanaf 10 februari ligt de halfjaarlijkse collectie update van Catrice in de winkel. Het belooft make up wise een mooie lente en zomer te worden! Enige tijd geleden heb ik een mooi perspakket gekregen met een aantal mooie producten. Een van die producten die ik kreeg was het Catrice Proffessional Brow Palette in de kleur Light To Medium.
Review Catrice Proffessional Brow Palette Light To Medium
Catrice Proffessional Brow Palette Light To Medium
Review Catrice Proffessional Brow Palette Light To MediumVolle, dikke WOW wenkbrauwen zijn niet langer slechts een trend, ze zijn een vast onderdeel geworden van onze make-up routine. De twee Professional Brow Palettes brengen jouw wenkbrauwen in elke vorm die je maar wenst en kunnen op vele manieren worden gebruikt dankzij de kleurvariatie en verschillende texturen. Beide paletten bevatten zes langhoudende poedertinten, twee highlighters en een fixeerwax. De perfecte kleurselectie voor alle huid- en haarkleuren. 

Van mezelf ben ik gezegend met volle, donkere wenkbrauwen. Meestal kam ik mijn wenkbrauwen in model en gebruik ik een (al dan niet gekleurde) wenkbrauw gel om alle haren in toom te houden. Soms als ik een full look doe, dan gebruik ik een wenkbrauw potlood. Wenkbrauw poeders zijn voor mij helemaal nieuw. Gelukkig weet ik dankzij mijn wenkbrauw potlood welke kleur ik moet hebben. Maar genoeg gepraat, laat ik het Catrice Proffessional Brow Palette aan jullie voorstellen!


Review Catrice Proffessional Brow Palette Light To MediumHet palette is langwerpig en gemaakt van karton. De kleuren van de verpakking passen precies bij het product: bruin. Op verpakking staat natuurlijk de merknaam, productnaam en de kleur. Ook staat er op de verpakking welke kleuren poeders er in de verpakking zitten. Het palette heeft aan de binnenkant een langwerpige spiegel, handig voor als je dit palette mee onderweg wilt nemen. In het palette zitten vijf pans. In de eerste pan zitten twee highligters, in pan 2 (taupe), 3 (ash) en 4 (soft brown) zitten telkens twee kleuren wenkbrauw poeder en in de laatste pan zit een wax. De namen van de kleuren poeder geven aan bij welke haar type deze poeders het beste passen. Als je niet weet welke kleuren bij jou passen, is dit een ideaal set om daar achter te komen. Weet je het wel, dan is dit palette wellicht overbodig. Of juist niet: je kan goed experimenteren met de verschillende kleuren. De poeders zijn goed gepigmenteert en hebben vrijwel geen fall out.

De kleur taupe past het beste bij mij. Voor de onderstaande foto heb ik eerst mijn rechter wenkbrauw gekamd, vervolgens heb ik beide kleuren uit de taupe pan aangebracht en geblend. Vervolgens heb ik het geheel gefixeerd met de wax. Op het wenkbrauwbot heb ik de highlighter aangebracht. Voor mijn doen is het vrij heftig. Het aanbrengen ging bij mij nog niet zo heel soepel, hoofdzakelijk omdat ik niet de goede kwasten heb.

Mijn mening
Ik vind het Catrice Proffessional Brow Palette Light To Medium een leuk palette als je wilt experimenteren met wenkbrauwpoeders. Het is een handig formaat en bevat alle poeders die je nodig hebt om jouw wenkbrauwen on fleek te krijgen.

Verkrijgbaarheid: de Catrice Proffessional Brow Palette Light To Medium ligt vanaf 10 februari bij onder meer de Kruidvat voor €6,99

Benieuwd naar de preview artikelen van de Catrice lente/zomer 2020 collectie update? Je kan ze hier vinden:
Surprise Effects & Colours & Finishes
Strong Preformance
Instant Natural Perfection & Ingredients 
Clean & Simple

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beĆÆnvloed mijn mening niet* 4 opmerkingen:

 1. Wat een fijne review. Ik kon het helaas niet testen ivm mijn Powder Brows en de genezing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je! met powder brows wordt het inderdaad lastig testen!

   Verwijderen
 2. Fijn dat er ook was bij zit! Mijn wenkbrauwhaartjes leiden een eigen leven en staan vaker naar beneden dan naar boven. Vaak zie ik dat uitvergroot op mijn selfies šŸ¤­

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De was is zeker een goede aanvulling! mijn wenkbrauwen doen gelukkig wat ik wil

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeƫnhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeƫn en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...