vrijdag 20 december 2019

Review: NYX #ThisIsEverything lipverzorging

review NYX ThisIsEverything lip verzorgingMet de winter voor de deur is goede huidverzorging erg belangrijk. Wat helaas vaak vergeten wordt, zijn de lippen. Ook zij hebben in deze gure maanden wat extra tender love en (vooral) care nodig. Gelukkig heeft mijn favoriete merk NYX een speciale lijn lipverzorging onder de naam #ThisIsEverything.


NYX #ThisIsEverything lipverzorging
review NYX ThisIsEverything lip verzorgingDe #ThisIsEverything lijn bestaat uit drie verschillende producten die er voor zorgen dat jouw lippen in perfecte conditie verkeren: een lip scrub, een lip balm en een lip olie. Natuurlijk heb ik ze alle drie voor jullie getest! Laat ik beginnen met de verpakking. Zowel de scrub als de balm zitten in een metalen blikje. De scrub in een vierkant blikje en de balm in een rond blikje. Erg handig, zo kan je nooit per ongeluk de verkeerde pakken! Beiden blikjes zijn zwart en naast de merk- en productnaam in het wit, staan er roze lip afdrukken op. Erg leuk en je ziet gelijk waarvoor het product is. De lip olie zit in een roze plastice tube. Met de zelfde vormgeving, met als enige verschil dat de verpakking roze is i.p.v. zwart.

#ThisIsEverything lip scrub
De eerste stap voor mooie lippen, is scrubben. Of zoals NYX het online omschrijft: De perfecte lip begint met een beetje verzorging. Niemand houdt van droge lippen toch? Het antwoord is de #THISISEVERYTHING Lip Scrub van NYX Professional Makeup! Hij is gemaakt met jojoba-olie en is perfect om je lippen te preppen. 

review NYX ThisIsEverything lip verzorgingHet blikje lip scrub bevat 14 gram. Dus je kunt er de hele winter mee doen. De scrub is zacht roze en bevat kleine korreltjes. Je hebt maar een klein beetje nodig om je lippen te scrubben. Na de scrub voelen mijn lippen heerlijk zacht aan. Nadat je jouw lippen een scrub beurt gegeven hebt, kan je twee dingen doen: lip olie gebruik of lip balm. Kleine tip: scrub je lippen niet vaker dan één keer per week. De huid van je lippen is erg dun, dus ook erg kwetsbaar!

#ThisIsEverything lipbalm
#THISISEVERYTHING-lippenbalsem! Deze non-greasy formule brengt smooth aan en maakt uw lippen heerlijk zacht. De lipbalm heeft een fijne vanilla-cherry blossom geur.


review NYX ThisIsEverything lip verzorging
Ik had verwacht dat de lipbalm ook roze van kleur zou zijn. Maar niets is minder waar: het is rood. Ze zeggen dat de balm een vanilla-cherry geur moet hebben. Dit ruik ik echter niet, wat ik wel ruik is lastig te omschrijven. Een beetje een zoete geur. Ik gebruik deze balm, waar overigings 12 gram van in het blikje zit, elke avond voor het slapen gaan. Mijn lippen voelen zacht en aangenaam aan. Ook de volgende morgen als ik wakker word. Bij sommige lipproducten worden mijn lippen juist droger als ik geslapen heb met dat product. Maar dat is bij deze lipbalm van NYX  niet het geval!

#ThisIsEverything lip olie
Met de This Is Everything Lip Oil geeft u uw lippen een prachtige glans. Door de combinatie van onder andere amandel-,avocado- en jojoba-olie voelen uw lippen ook erg zacht aan.



review NYX ThisIsEverything lip verzorging
De lip olie gebruik ik gedurende dag als mijn lippen wat extra verzorging nodig hebben. Je kan natuurlijk ook de lipbalm gebruiken, maar die moet je met jouw vingers aanbrengen. Iets wat niet al te hygiënisch is. De lip olie zit in een tube en bevat 8ml aan product. Wat ik fijn vind aan deze olie, is dat het niet alleen de lippen verzorgd, maar ook een subtiele glans achter laat.

Mijn mening
Ik vind alle producten uit de #ThisIsEverything erg fijn en aangenaam in gebruik. Ik merk echt dat mijn lippen goede verzorging hebben gehad: ze voelen heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Verkrijgbaarheid: de lip olie kost €6,38, de lip balm is €4,85 en de lip scrub is €7,04. Ze zijn ook als set verkrijgbaar. Dit set kost €15,85 Alle producten zijn te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bij geselecteerde Douglas filialen en online bij Douglas.

19 opmerkingen:

  1. De lip olie lijkt mij heel fijn, zeker met die kou!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lip scrub lijkt me wel heel fijn! Ik heb veel last van velletjes, zodra het buiten kouder wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wist niet dat er lip scrub bestond. Toch maar eens naar kijken nu het weer kouder wordt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze bestaan ook in stickvorm, alleen die heb ik nog niet getest

      Verwijderen
  4. Lip scrub kende ik nog niet maar wel een aanrader dus. Mooie blog weer

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lip scrub.... Daar had ik tot vandaag dus nog niet eerder van gehoord. Misschien moet ik het eens proberen. De overige producten lijken mij iets aan de zoete kant. Zouden ze ook iets met een "neutrale" geur hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit merk niet. Vaak hebben zulke scrubs wel een zoetige geur

      Verwijderen
  6. Klinkt goed en de prijs is prima ook. Verzorging van de lippen is zeker belangrijk wanneer het koud wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik in deze tijd vaak wel iets van labelo voor als ik droge lippen heb, maar zo'n scrub is misschien ook wel iets om uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een goede tips om je lippen in de winter te verzorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. NYX omschrijft het verzorgen van lippen wel op een fijne manier. En ook prettig dat de lipolie glans geeft. Ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...