maandag 23 december 2019

Merk in de spotlight: UNG Cosmetics

Review UNG Cosmetics Een tijdje geleden heb ik een nieuw merk ontdekt: UNG Cosmetics. Eerder deelde ik al een preview over een deel van hun collectie. Vandaag wil ik jullie goed kennis laten maken met dit mooie merk. Want sinds kort kan je UNG Cosmetics niet alleen online kopen, maar ook bij Ma Peau in Den Haag. Natuurlijk vertel ik jullie daar ook meer over. Maar eerst introduceer ik UNG Cosmetics. Lees je mee?Express yourself
Review UNG Cosmetics Je krijgt maar een kans voor een eerste indruk. En die eerste indruk blijft ook nog eens lang hangen! Als je een goede indruk maakt, staat een ander ook positief tegenover jou. Wist je dat de kenmerken van je gezicht voor meer dan de helft bepalen welke indruk je achterlaat? Hoe je gezicht er uit ziet is bepalend voor je uitstraling.

De juiste make-up kan je helpen je persoonlijkheid te onderstrepen en je sterke punten te accentueren. Make-up is een uiting van je eigen expressie. De creativiteit die iedereen in mindere of meerdere mate in zich heeft om zicht te kleden en te verzorgen leidt tot je eigen identiteit en persoonlijkheid. Een persoonlijke stijl is daarbij belangrijker dan modetrends. UNG is een make-up lijn voor mensen die bewust om willen gaan met de indruk die ze maken met hun uiterlijk en die op zoek zijn naar de juiste persoonlijke stijl en die zich daar bij willen laten helpen.
Review UNG Cosmetics
Bij UNG draait alles om de gebruiker en niet om de make-up zelf. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste make-up kleuren te vinden en weten vaak niet hoe ze make-up moeten aanbrengen. Daarom wil UNG je helpen de juiste kleuren te vinden die passen bij de kleur van je huid, haar en ogen.

UNG is het Deense woord voor ‘jong’ en is het kortste woord ter wereld met deze betekenis. UNG symboliseert daarmee ook de kunst van het weglaten. UNG bevat dan ook geen onnodige ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken en maakt geen gebruik van dierproeven. UNG biedt alleen die kleuren aan, die er voor zorgen dat het gezicht en de uitstraling van de persoon opvallen en niet de make-up zelf.

Review UNG Cosmetics UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving spreekt ons erg aan; eenvoudig met oog voor detail. Mooi materiaal gebruik en met gevoel voor deze tijd. UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. Om je nog meer te laten stralen. Straal energie en schoonheid uit bij elke gelegenheid. Een huid die er zachter uitziet, je ogen nog sprekender of je lippen nog meer accent We adviseren je en helpen je voor elke gelegenheid bij elke outfit de juiste make-up te kiezen. Want een eerste indruk of er gewoon elke dag goed uitzien wil iedereen en helpt je om lekker in je vel te zitten, nog iets zekerder te zijn in alles wat je doet. En omdat je toch ook nieuwe dingen wilt proberen, is het fijn dat er een merk is dat je helpt.
Review UNG Cosmetics
Experimenteer dus met nieuwe kleuren! UNG is een merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. Dus we passen altijd bij je nieuwste garderobe. We bouwen mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art beauty, the art of living, the art of UNG.

Toen ik dit las, werd ik enthousiast. Jeetje, wat een mooi en eerlijk merk! Ook dacht ik dat het een Deens merk is. Maar niets is minder waar! Het is een Nederlands merk en alle producten worden hier ook ontwikkeld én geproduceerd.  Hierdoor voel ik me extra verbonden met UNG.

Het belang van de juiste kleuren
Review UNG Cosmetics Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste make-up kleuren te vinden en weten vaak niet hoe ze make-up moeten aanbrengen. Met het gebruik van de juiste kleuren geef je je gezicht iets extra’s. Sommige kleuren laten je stralen, andere kleuren maken je dof, soms ouder of vaal. Make-up die past bij het juiste kleurtype haalt de kleur op van de huid, het haar en de ogen. Verkeerde kleuren echter leggen de nadruk te veel op de make-up en laten de persoon zelf verdwijnen. Vaak heb je dat zelf niet door, simpelweg omdat je het nou eenmaal zo gewend bent. Zonder dat het de bedoeling is, kunnen verkeerde kleuren make-up, storend werken in contact met andere mensen. Daarom wil UNG helpen de juiste kleuren te vinden die passen bij de kleur van je huid, haar en ogen. Daarvoor is het voor belangrijk dat er eerst een kleuranalyse wordt gedaan, om zo een goed advies te kunnen geven. De meest gebruikte methode van kleuranalyse is de seasonal methode. Deze methode gaat uit van een indeling in vier types, die zijn afgeleid van de vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Bij het bepalen van het type wordt gekeken naar de kleur en ondertoon van de huid, het haar en de ogen.
Review UNG Cosmetics

Het assortiment van UNG make-up is volledig afgestemd op de kleurenanalyse van de seasonal methode. Via een persoonlijk advies of een online test krijg je vanzelf kleuren gepresenteerd die bij jou passen.

Natuurlijk heb ik deze test gedaan. Ik ben een lente type: jij bent een warm type en bij jou werken frisse en lichte tinten vaak het beste. Kies voor heldere kleuren en laat jezelf stralen!

De collectie
Review UNG Cosmetics UNG Cosmetics heeft echt alles om een mooie look te maken: van mascara's, wenkbrauw producten en oogschaduw, tot foundations, blush, diverse gezichtspoeders, lipproducten (te denken valt aan lipstick, lipgloss en lippotloden). Maar ook nagellak en nagelverzorging. Ook verkoopt UNG Cosmetics ook verschillende kwasten om alle make up mooi aan te brengen. Dit vind ik altijd fijn bij een merk, als ze alles hebben om een look te maken.  Wat ik een groot pluspunt vind is dat je voor een aantal producten, zoals de losse oogschaduws, concealer en blush, een refill kunt kopen. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar bespaart ook nog eens het milieu!


Review UNG Cosmetics


MaPeau
MaPeau beautysalonVia de Instagram pagina van UNG Cosmetics zag ik dat ze sinds deze maand ook een verkooppunt hebben bij MaPaeu in Den Haag. Toen ik vorige week in Den Haag was met mijn make up bestie Berry moesten we natuurlijk even langs!  Ze verkopen daar alle producten van UNG Cosmetics. Dit was de eerste keer dat ik de producten zag. Het zijn echt prachtige producten. Natuurlijk moest ik iets meenemen. Het zal denk ik geen verassing zijn, dat dit een lipstick is geworden. Van de week zal er een artikel online komen met over mijn ervaring met MaPeau. Kleine spoiler: het was een zere fijne winkelervaring! Natuurlijk komt er snel ook een review online over de lipstick die ik gekocht heb!

Zijn jullie al bekend met beiden merken?

Verkrijgbaarheid: UNG Cosmetics is online verkrijgbaar. Sinds deze maand is UNG Cosmetics ook te koop bij MaPeau in Den Haag (Haagse Bluf 34)

4 opmerkingen:

 1. Benieuwd naar de lipstick die je gekocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een prachtige bordeaux rode kleur genaamd Coco. Op 6 januari komt de review online

   Verwijderen
 2. Ik hou van UNG en de mascara is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga de mascara op mijn lijstje zetten. Dank je voor de tip

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Rebel and Rose Danny Vera armband

Ik ben een grote fan van de Nederlandse zanger Danny Vera (bekend van de hit Rollercoaster) en ik ben fan van het Nederlandse sieraden merk ...