vrijdag 13 december 2019

Review: Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw Palette

NYX Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw PaletteIk hou van NYX Professional Makeup en ik hou van roze en paarse oogschaduw. Het is denk ik geen verassing dat ik het nieuwste Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw Palette van NYX Professional Makeup heel erg mooi vind. Toen ik dit palette online zag, werd ik gelijk enthousiast. Maar was dat ook nog zo toen ik het palette in de winkel zag? Ik denk dat jullie het antwoord wel weten, anders zou ik er natuurlijk niet over schrijven!

NYX Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw Palette
Op de website van Douglas wordt het palette omschreven als: Het Mystic Petals Shadow Palette van NYX Professional Makeup met 10 rijkelijk gepigmenteerde poeders is geïnspireerd op bloemen in betoverende tinten die 's nachts bloeien. Het palette is beschikbaar in twee weelderige kleurcombinaties die alles omvatten, van elektrische tinten tot aardse neutrale kleuren. Breng de satijnen, matte en glanzende kleuren alleen aan of combineer ze om een boeket van looks na te bootsen. Dat klinkt veelbelovend, niet waar? Er zijn dus twee Mystic Petals paletten. Het  Midnight Orchid palette dat ik heb en Dark Mystic met donkerdere tinten. Ook erg mooi.

NYX Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw PaletteDe oogschaduw zit in een plastic doosje met een transparante deksel waarop in witte letters NYX Proffessional Make Up staat en Mystic Petals in een tof letter type. De verpakking is praktisch en degelijk.  Persoonlijk had ik het mooi gevonden als er op de deksel orchideeën zouden zijn afgebeeld. Maar goed, zoals de grote filosoof Mick Jager zegt: You can't always get what you want. En bovendien gaat het om de oogschaduw zelf en niet om de verpakking. Zo'n doorzichtige deksel heeft wel een groot voordeel: je ziet gelijk welke kleuren er in het palette zitten.

NYX Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw PaletteIn het geval van Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw Palette zijn dit tien tinten roze (al dan niet met een nude ondertoon) en paars (inclusief een tint die neigt naar zwart). De finishes zijn divers: mat, satijn en shimmer. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt, je kan dan gevarieerde looks maken: subtiel voor overdag en uitbundig voor de avond.

De pigmentatie is erg goed, daar heb ik niets op aan te merken. Zelfs de lichtste kleur heeft een goede pigmentatie. Ook over het blenden heb ik niets aan te merken: je kan de kleuren mooi in elkaar over laten blenden.

Mijn mening
Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik dol ben op dit palette. De kleuren zijn mooi en divers. En dankzij de verschillende afwerkingen kan je veel kanten op met dit palette.
 




Verkrijgbaarheid:het Mystic Petals Midnight Orchid Oogschaduw Palette is te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook online bij Douglas en in geselecteerde Douglas filialen. De prijs van het palette is €13,52

15 opmerkingen:

  1. Jij bent echt een NYX fan, mooi palette! Tip! Omdat je ook zo dol op eyeshadows bent: ik zag net een review van Revolution Courage Wild Animal oogschaduw palette en dat is ook een beauty!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa! Door NYX is mijn liefde voor make up (opnieuw) begonnen. Ik heb dat palette opzocht, wat een geweldig palette. Die komt op mijn wenslijst!

      Verwijderen
  2. Ik hou ook van NYX, zo zonde dat ze niet met micro influencers samenwerken! 😜

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeg dat wel! Het is echt een droom om met hun te mogen werken. Het is by far mijn favoriete merk

      Verwijderen
  3. Dit palette kwam ik al tegen op je Insta, heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie ooglook heb je er van gemaakt, goed gepigmenteerd zijn de kleuren ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleuren voor op de ogen, heel mooie look

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik dacht echt van "roze, dat is toch niet mooi op je ogen!" en toen zag ik de foto. Echt heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er zitten prachtige kleuren in het palet, maar dan zou ik m alleen kopen voor de heb. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kleurtjes zitten erin! Goed gepigmenteerd ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat een mooie kleuren. Hele mooie ooglook meid. Staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben mega fan van het merk NYX. Ik ben dol op hun lipgloss en foundations. Ik draag zelf bijna nooit oogschaduw. Bij jouw vind ik het super leuk! Zelf draag ik het niet. Jammer vind ik dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind die palettes / paletten altijd zo hebberigmakend mooi! Al die verschillende kleuren. Prachtig. Alleen merk ik toch dat ik er vaak maar een gebruik. Ik probeer het wel hoor, om een mooie ooglook te maken en te blenden en meer. Alleen is dat toch niet helemaal mijn ding. Terwijl ik - al zeg ik het zelf - best wel iets moois kan maken. Momenteel is mijn UNG-palette favoriet. Daar zitten 'maar' 4 kleuren in, maar toevallig wel 4 favoriete kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind die palettes / paletten altijd zo hebberigmakend mooi! Al die verschillende kleuren. Prachtig. Alleen merk ik toch dat ik er vaak maar een gebruik. Ik probeer het wel hoor, om een mooie ooglook te maken en te blenden en meer. Alleen is dat toch niet helemaal mijn ding. Terwijl ik - al zeg ik het zelf - best wel iets moois kan maken. Momenteel is mijn UNG-palette favoriet. Daar zitten 'maar' 4 kleuren in, maar toevallig wel 4 favoriete kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...