zondag 24 november 2019

Preview: UNG no makeup en Smokey Eye 2.0

Kennen jullie het merk UNG Cosmetics al? Ik nog niet, totdat ik een persbericht van ze ontving. Omdat ik het altijd leuk vind om wat meer van een merk te weten, ben ik op onderzoek uit gegaan: wie is UNG Cosmetics?


Het merk is in 2016 opgericht en sinds dit jaar te koop in Nederland. De naam Ung Cosmetics is niet zo maar een willekeurig gekozen naam: het betekend jong in verschillende Scandinavisch talen. Ung wil de natuurlijke schoonheid accentueren én versterken. Het is een positief merk dat voor iedereen is: welke stijl of huidskleur je hebt. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind bij merken: inclusiviteit. Ook niet geheel onbelangrijk: Ung Cosmetics is een dierproef vrij merk. Maar daar houdt het niet bij op! Het milieu en goede arbeidsomstandigheden zijn ook erg belangrijk voor de oprichters van Ung Cosmetics. Daarom producen ze hun producten in Nederland om zo het gebruik van grondstoffen te reduceren. Als je dit weet, dan wordt je toch helemaal blij?! Wat ik ook erg leuk vind aan dit merk, is dat ze op hun website een testje hebben staan zodat je weet wat voor seizoenstype je bent qua make up zodat je de beste kleuren make up kunt uitzoeken. Uit de test blijkt dat ik een lente type ben. Bij het lezen van hun omschrijving, herken ik mezelf daarin.

EEN VEELZIJDIGE WINTER MET UNG COSMETICS van ‘no makeup’ tot Smokey Eye 2.0
UNG Cosmetics belooft ons een veelzijdige winter! Geïnspireerd op de modekleuren, die uiteenlopen van eenvoudig en verfijnd tot opvallend en uitdagend, introduceert UNG twee schitterende oogschaduwpaletten die aansluiten bij de trends: Nude Fixation voor een subtiele ‘no makeup’ look en Self Expression voor een uitdagende Smokey Eye 2.0. Waar je ook voor kiest, de prachtige winterlooks geven een gevoel van empowerment tijdens de koude maanden!

Als ik dit zo lees, word ik erg nieuwsgierig. Jullie ook?

ZACHTE WINTER
UNG Cosmetics onderstreept de natuurlijke schoonheid van elke vrouw met make-up die past bij haar persoonlijkheid. Wie houdt van zachte, warme tinten als roze en chocoladebruin, kiest voor de verfijnde nude- of ‘no makeup’ look. Het Nude Fixation palette inspireert met kleuren als Petal, Swiss Choc en Shooting Star. Maak de look compleet met de Luminous Blush Golden Berry of Le Chic, want de shiney blush is terug van weggeweest!
                                             Wat een mooie producten zijn dit! Vooral het oogschaduw palette, de blush en de lipstick spreken mij erg aan. Dit zijn echt de perfecte kleuren als je een mooi, maar niet al te opvallende look wil maken. Of te wel: de perfecte make up voor een no make up look!

ALL EYES ON YOU!
Ga je liever voor een uitdagende, intense look? Het palette Self Expression is perfect voor ‘koele types’ met tinten als diepgroen, paarsgoud en bordeauxrood. Passen Deep Forest, Pointe Noir en Instant Crush bij jou? Dan weet je zeker: alle ogen zullen op jou gericht zijn! Uiteraard biedt UNG Cosmetics ook voor deze statement-look de matching lipglosses, blush en nagellak.


 Ook deze producten zijn weer geweldig. Wanneer je deze kleuren gebruikt, dan ben je verzekerd van een opvallende look! Ook hier weer vind ik de oogschaduw, blush en lipstick pracht. En de nagellak, die is super mooi. Echt een mooie kleur voor de winter!

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
UNG Nude Fixation Eyeshadow Palette: € 39,50
UNG Self Expression Eyeshadow Palette: € 39,50
UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalon en op www.ungcosmetics.com

4 opmerkingen:

  1. Kom maar op met die shiny blush! Ik denk dat ik die heel mooi ga vinden! Ik vind een wat glowy look zeker voor een droge, wat oudere huid een uitkomst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van deze oogschaduws! Vooral de dark one!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...