vrijdag 6 september 2019

Review: Etos Color Care Merry Berry Lipstick

Etos Color Care Merry Berry LipstickToen ik bij de Etos was, zag ik deze vrolijke lipstick. Ze hadden verschillende kleuren en prints, maar deze zomerse print met exotische papegaaien sprak mij het meeste aan. Plus de kleur van de lipstick, rood, vond ik ook erg mooi. 

Etos Color Care Lipstick 
De kleur lipstick die ik koos was Merry Berry. Een mooie fel rode kleur. Een kleur waar ik dol op ben! De Etos Color Care lipstick is een hydraterende lipstick en heeft veel pigment. Op de website van Etos wordt de Color Care lipstick omschreven als Deze lipstick heeft een stralend effect dankzij de intens gepigmenteerde formule maar voelt tegelijk heel licht en soepel aan, als een soort tweede huid. De lipstick heeft een egale dekking die lang zou moeten blijven zitten. Ook is deze lipstick niet op dieren getest én de lipstick is ook vegan vriendelijk. Veel mooie beloftes, maar gaat Merry Berry deze ook waar maken? Let's find out!

Merry Berry Color Care Lipstick
Een van de redenen dat ik deze lipstick gekocht heb, was de verpakking. Ik vind deze erg mooi en zomers met al die exotische vogels er op. Eenmaal thuis gekomen, kwam ik er achter dat dit gewoon de beschermfolie was! Dat was voor mij toch wel een teleurstelling. De huls van de lipstick is gewoon simpel zwart. Met in glanzende letters Etos en in het rood staat er Color & Care. Op de bovenkant van de dop staat de naam van de lipstick en de kleur. Dit is handig, zeker als je meerdere lipsticks uit deze collectie hebt.
Etos Color Care Merry Berry Lipstick

De lipstick brengt zeer makkelijk en aangenaam aan. De textuur zou ik als romig omschrijven. Daar moest ik wel even aan wennen, aangezien ik vaak matte lipsticks draag. En die brengen over het algemeen wat stroever aan. Eenmaal op de lippen geeft de lipstick een subtiele glans. Dit staat mooi vind ik. Etos zegt dat de Color Care lipstick een egale dekking heeft én dat de lipstick lang blijft zitten. Met het eerste, de egale dekking, ben ik het eens. Met de tweede bewering, lang blijven zitten, ben ik het niet eens. Na drie glazen drinken, vervaagde de lipstick al in het midden en moest deze bijgewerkt worden. Gelukkig is dat makkelijk te doen met deze lipstick!

Mijn mening
Ik vind de Merry Berry Color Care lipstick een prachtige kleur, die makkelijk aanbrengt en een mooie glans heeft. Helaas is de verpakking vrij saai en houdt de lipstick niet lang. Iets wat wel beloofd wordt. Is het een aanrader? Ja en nee. Ja, omdat de kleur van de lipstick mooi is en hij is niet duur. Nee, omdat hij zijn beloften niet waar maakt.

Verkrijgbaarheid: ik heb de Merry Berry Color Care lipstick bij de Etos gekocht voor rond de €3.

Swatches zonder flits,bij de bovenste
swatch heb ik de lipstick een keer
aangebracht en bij de onderste swatch
heb ik de lipstick opgebouwd
Swatches met flits,bij de bovenste
swatch heb ik de lipstick een keer
aangebracht en bij de onderste swatch
heb ik de lipstick opgebouwd
 
4 opmerkingen:

  1. Ach, wat jammer dat het alleen de folie was met dat printje.. Dat vind ik wel een enorme tegenvaller. De kleur vind ik wel heel mooi maar dat hij snel weer vervaagd is inderdaad een minpuntje. Zeker voor mij, ik stift mijn lippen haast nooit bij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik baalde ook echt. stiekem kocht ik hem vooral voor de print .. ik denk niet dat ik deze lipstick snel zal pakken

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...