woensdag 4 september 2019

Review: Strawberry Cheesecake nagellak van Sally Hansen en Jelly Belly

Strawberry Cheesecake nagellak van Sally Hansen en Jelly BellyEr is weer een nieuwe nagellak editie van Sally Hansen te koop bij Etos. Toen ik deze nagellakjes op Instagram en bij andere beautybloggers voorbij zag komen, werd ik heel enthousiast. In het bijzonder van één kleurtje. Nieuwsgierig welke lijn en welke kleur dat is? Lees verder en je weet het!
Sally Hansen en Jelly Belly®
De  samenwerking tussen Sally Hansen en Jelly Belly wordt online omschreven als: Sally Hansen lanceert een reeks van ongelofelijk zoete nagellakken met een jelly-bean glans. Een trotse samenwerking tussen Sally Hansen en Jelly Belly®. De verrukkelijke Jelly Belly® beans vormen de perfecte inspiratiebron voor prachtige zomerkleuren. Een bliksemsnelle manicure staat voor je klaar met Sally Hansen Insta-Dri® nagellak. Insta-Dri’s geïntegreerde base- en top coat zorgt voor een glanzend, langdurig resultaat in één enkele stap, en dankzij Insta-Dri®’s kwastje dat al met één haal dekt, ben je helemaal klaar voor de zomer.” Deze samenwerking telt zeven bijzondere lekkere kleurtjes:

621 Coconut
623 Buttered Popcorn 
624 Peach
625 Very Cherry
626 Strawberry Cheesecake
627 Bubble Gum 
628 Tutti-Fruitti

Sally Hansen Strawberry Cheesecake
Van deze namen krijg je toch al gelijk trek?! De kleur (en naam) die mij het meeste aanspreekt is kleur 626:  Strawberry Cheesecake. Laat dit ook een van mijn favoriet taartjes zijn!
Strawberry Cheesecake nagellak van Sally Hansen en Jelly Belly
De kleur is zacht roze met fel roze glitters in verschillende formaten. Dit geeft een speels effect op de nagels. Erg leuk vind ik dat. Het  kwastje is breed, zodat je in een keer jouw hele nagel kan voorzien van een mooi kleurtje. En dankzij de geïntegreerde base- en topcoat, kan de nagellak direct op jouw nagels. Scheelt weer tijd lijkt me zo! De nagellak lakt erg fijn en na één laagje heb je al een goed dekking. En niet geheel onbelangrijk: de nagellak droogt zeer snel! De Insta-Dri’s nagellak houdt er goed: na 4 dagen zat het er nog netjes op. Ik denk dat de nagellak nog wel langer netjes blijft, maar ik moest mijn nagellak er afhalen, omdat ik weer moest gaan werken. Helaas mag je als zuster geen nagellak dragen. Logisch vanwege hygiënische redenen, maar toch jammer. Veel bewoners vinden gekleurde nagels altijd leuk om te zien!
Strawberry Cheesecake nagellak van Sally Hansen en Jelly Belly
Zo makkelijk als de nagellak er op gaat, zo lastig gaat die er weer van af! De nagellak zelf is in één keer er af. Maar die glitters..... Ik ben serieus bijna 30 minuten bezig geweest. Na 20 (!!!!) wattenschijfjes waren bijna alle glitters zo goed als van mijn nagels af...

Mijn mening
Ik blijf de kleur Strawberry Cheesecake erg mooi vinden. De kleur spreekt mij aan en de glitters geven het geheel een speels effect. Ook over het aanbrengen heb ik niets te klagen. Maar het eraf halen wel. Ik ben langer bezig geweest met de nagellak er afhalen dan er op doen. Ik zal deze nagellak niet snel nog een keer pakken!

De Sally Hansen Strawberry Cheesecake heb ik bij de Etos gekocht voor €5,95
Strawberry Cheesecake nagellak van Sally Hansen en Jelly Belly


6 opmerkingen:

 1. Wat handig van dat instadry! Dan hoef je tenminste niet te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Glitters verwijderen is soms een ramp inderdaad. Wat ik dan doe: Doop een half wattenschijfje in je nagellak remover (in ieder geval remover op het watje doen, hoeft niet kletsnat natuurlijk te zijn) en daarna wikkel je de watjes met aluminiumfolie om je nagels. Een kwartiertje of langer zo blijven zitten en dan schuif je ze, als het goed is er zo weer af! (scheelt iig watjes!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is een hele goede tip! dat ga ik de volgende keer doen

   Verwijderen
 3. Wat een leuk effect! Zelf ben ik meer van kleurtjes zonder glitter want het verwijderen is altijd vreselijk.X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. glitters die zij echt nasty! voor zo af en toe vind ik het wel leuk maar niet te vaak

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...