zaterdag 28 september 2019

Review: essence pink glitter show


essence royal party pink glitter show oogschaduw palette Vorige maand maand werd er een toffe sister lover samenwerking bekend gemaakt: Royal Party met Catrice en essence. En sinds deze maand liggen deze prachtige palette in de schappen bij de Kruidvat. Bij zien van het persbericht werd ik heel enthousiast van één van de palette. Zou die in het echt net zo mooi zijn als in het persbericht? Benieuwd over welk palette ik het heb? Lees snel verder en je weet het!


essence pink glitter show
essence royal party pink glitter show oogschaduw palette
Glitter on, baby! Deze twee oogschaduwpaletten maken op zichzelf al een statement met hun opvallende transparante doosje met glitterdeeltjes. Het “pink glitter show palette” biedt 12 vooral warme, rooskleurige en aardse tinten. Het “silver glitter show palette” bevat 12 koele, smokey tinten in zilver en grijs. De effecten variëren van mat tot parelmoer en zijn geschikt voor zowel een neutrale look voor overdag als een feestelijke, meer individuele avondstijl. 

De kleuren, de verpakking, de glitters, de kroontjes. Ik werd helemaal blij bij het zien van dit palette. En helemaal toen ik de essence pink glitter show bij de Kruidvat zag liggen!

essence royal party pink glitter show oogschaduw palette De deksel van dit palette is een schuddebol met roze glitters en gouden kroontjes. Echt super schattig én origineel als je het mij vraagt. Het palette is vrij zwaar en gemaakt van metaal. In de binnenkant zit een grote vierkante spiegel. Wanneer je het palette open doet, zit er een kleine verassing: een stickervel. Het heeft totaal niets te maken met beauty, maar toch altijd leuk. Ook ligt er een transparant inlegvel met daarop in goud de namen van de kleurtjes oogschaduw. Alle namen zijn gelinkt aan het thema royal party  en aan de liefde (sister love): royal gardens, castle made of sant, love story, dine and wine. De kleuren oogschaduw zijn allemaal warme roze en nude kleuren. Sommige hebben een matte finish, andere meer een shimmer finish. Een aantal oogschaduw pans hebben een leuk detail: een imprint van een kroontje. Ik ben echt dol op zulke details!

essence royal party pink glitter show oogschaduw palette Met de vormgeving van het essence pink glitter show palette zit het dus wel goed, maar hoe zit het met de kwaliteit? Die is goed. De lichtste kleur, links boven, valt een beetje weg op mijn huid. Bij de andere kleuren is dat niet het geval. Ik ben onder de indruk! Er is een klein beetje fall out. Maar niet noemenswaardig veel. De kleuren brengen goed aan op het ooglid, al moet je de wat lichtere kleuren wat meer opbouwen om een mooie intensieve kleur te krijgen. Ook het blenden gaat goed: de kleuren lopen mooi in elkaar over.
Mijn mening
Dit palette, een limited editie, is zeker de moeite waard om aan te schaffen. Al is het alleen al om de geweldige schuddebol vormgeving! De kleuren in het essence pink glitter show palette zijn erg mooi, je kan er veelzijdige subtiele looks mee maken. De pigmentatie is goed, zelfde geldt voor de blendbaarheid van de kleuren.

Verkrijgbaarheid: dit palette is te koop bij de Kruidvat en de adviesprijs is  €7,99

2 opmerkingen:

  1. Zeker een leuke vormgeving en de kleuren vallen mij ook niet tegen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er erg enthousiast over. Heb nu al een paar verschillende looks met dit palette gemaakt

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...