maandag 5 augustus 2019

Preview: Royal Party met Catrice en essence

Royal Party als je dit als onderwerpregel in de mailbox tegen komt samen met de merken Catrice en essence, dan weet je dat beide merken een unieke sister lover collectie gaan uitbrengen. Iets wat ze in het verleden al vaker hebben gedaan. Ik was ook erg benieuwd naar hoe deze nieuwe samenwerking er uit ziet. Jij ook? Lees dan snel verder!


Royal Party
CATRICE EN ESSENCE VIEREN “SISTERLOVE” Aan alle beautyqueens en insta prinsessen: CATRICE en essence organiseren een “Royal Party” met 14 nieuwe gelimiteerde oogschaduw- en gezichtspaletten die deel uitmaken van de limited edition “Sisterlove”. Alle paletten zijn uniek en hebben verschillende texturen en finishes. De paletten zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: één met koele kleuren voor de Ice Queen types en één met warme tinten voor de Hot Princess ladies. De betoverende kleuren van de oogschaduwpaletten variëren van glinsterende gouden combinaties en matte, parelmoerachtige nudetinten tot beskleuren met coole glittereffecten. De bijpassende gezichtspaletten zorgen voor een stralende glow en opvallende accenten. De Sisterlove collectie is vanaf eind september 2019 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Bij het lezen van dit persbericht wordt je toch al super nieuwsgierig? Ik wel! Ik zal per merk de prachtige koninklijke producten aan jullie voorstellen. Om te beginnen met een van mijn favoriete merken: Catrice!

Royal Party met Catrice
De Catrice collectie bestaat uit vier prachtige oogschaduw paletten en twee highlighter paletten. Verdeelt over drie lijnen.

CATRICE Queen Couture & Beauty Kingdom Eyeshadow Palettes
Voor koninklijke momenten! Deze twee nieuwe paletten, elk met 18 kleurintensieve en langhoudende tinten, inspireren tot elegante en veelzijdige looks. De paletten overtuigen met hoog gepigmenteerde kleuren, zijdeachtige texturen en matte, siky en metallic finishes. Of het nu gaat om rosé tinten, rijke violette- of zachte nudetinten - het Beauty Kingdom Palette laat je ogen stralen als nooit tevoren! Het Queen Couture Palette bevat nude-, taupe- en platina-tinten. De luxe verpakking heeft een geïntegreerd spiegeltje en is daarom ideaal voor onderweg en voor snelle touch-ups. Adviesprijs € 12,99

Royal Party Catrice en essence Sisterlove
Wat ik kan hier nog aan toevoegen? De vormgeving van het Queen Couture palette vind ik echt geweldig, ik hou van zulke nouveau art prints. En de kleuren Beauty Kingdom zijn echte 'Tessa kleuren'. Vooral die marmeren tinten spreken mij erg aan.

Royal Party Catrice en essence Sisterlove

CATRICE Highlighter Palettes 
Geïnspireerd op kostbare edelmetalen en iriserende parels: de twee CATRICE highlighter paletten bieden het gezicht en de neklijn een prachtige glow. Elk palet bevat drie harmonieus op elkaar afgestemde, gebakken highlighters in gouden-, rosé- en platina tinten. Dankzij hun luxueuze en zijdeachtige textuur geven beide highlighter paletten een zachte glow en onderstrepen je natuurlijke charisma! Adviesprijs € 10,99
Royal Party Catrice en essence Sisterlove


De namen van beide paletten verraden al welke kleuren er in het palette zitten. In het Better than Gold Baked Highlighter Palette voert goud de boventoon, terwijl bij het Better Than Platinum Baked Highlighter Palette het edelmetaal platinum de boventoon voert. Wat ik een leuk detail vind, is het kroontje boven de middelste highlighter. En wat te denken van de vormgeving van de highlighter zelf? Het lijkt net een geslepen diamant.

Royal Party Catrice en essence Sisterlove

CATRICE Golden Crowns & Royal Idols Eyeshadow Palettes
Deze twee CATRICE pareltjes met 30 tinten in matte- en glinsterende texturen bieden een onweerstaanbaar kleurenpalet voor eindeloze combinatiemogelijkheden. Van de koelere champagne-, antraciet- en taupe tonen uit het “Golden Crowns Eyeshadow Palette” tot de warme pastel-, brons- en koraaltinten uit het “Royal Idols Eyeshadow Palette” – deze luxueuze kleurselectie wekt onmiddellijk het verlangen om schitterende make-up looks te creëren. Adviesprijs €16,99 

Royal Party Catrice en essence Sisterlove
Wow wat een mooie en vooral grote palette met zoveel verschillende kleuren oogschaduw! Met deze paletten kan je eindeloos veel verschillende looks mee creëren! En dan de details in dit palette. Super schattig dat er in een aantal oogschaduw pans een kroontje is gestanst. De kleuren van het  Royal Idols Eyeshadow Palette spreken mij het meeste aan.

Royal Party Catrice en essence Sisterlove

Royal Party met essence
essence heeft zes gevarieerde oogschaduw paletten en twee highlighter paletten, verdeelt over vier koninklijke lijnen!

essence be royal, not cute! & give me my crown! eyeshadow palettes 
Warmbloedige prinses of ijskoningin? Dit duo heeft een perfect antwoord voor beide types: de warmgouden en zachte bestinten van het “be royal, not cute!” oogschaduwpalet laten je ogen prachtig stralen. Een koele look kun je creëren met de zilver- en nude tinten uit het “give me my crown!” eyeshadow palette. Dankzij de fluwelen texturen en hoge pigmentatie kunnen de 12 glanzende en 6 matte oogschaduwkleuren worden gecombineerd om langhoudende en expressieve looks te creëren. Adviesprijs: € 9,99


Royal Party Catrice en essence SisterloveTwee palette waar mee je geweldige en subtiele looks mee kunt maken. Ik vind de vormgeving speels met de verschillende vormen van de oogschaduw pans.

Royal Party Catrice en essence Sisterlove

essence party eyeshadow palettes 
Verpakkingsgoals! Bij deze twee essence paletten zijn niet alleen de kleuren en texturen een lust voor het oog. De verpakking is omlijst met glinsterende pailletten en glitters in de mooiste kleuren. De 28 oogschaduws variëren van shimmer rosé en goudtinten in het “royal party eyeshadow palette” tot matte, smokey en parelachtige nude-kleuren in het “supreme party” oogschaduwpalet. Hiermee kun je zowel subtiele en discrete looks als meer dramatische oogmakeup stijlen creëren. De grote geïntegreerde spiegel is perfect voor snelle touch ups onderweg - en met de verpakking ben je de absolute party queen, waar je ook bent! We love it! Adviesprijs €11,99
Royal Party Catrice en essence SisterloveWow, dit is pas een oogschaduw palette. Je zou haast keuze stress krijgen bij het zien van alle deze kleuren. Je kunt er veel kanten mee op: een subtiele day look of een uitbundige night look. De keus is aan jou!
Royal Party Catrice en essence Sisterlove

essence glitter show eyeshadow palettes 
Glitter on, baby! Deze twee oogschaduwpaletten maken op zichzelf al een statement met hun opvallende transparante doosje met glitterdeeltjes. Het “pink glitter show palette” biedt 12 vooral warme, rooskleurige en aardse tinten. Het “silver glitter show palette” bevat 12 koele, smokey tinten in zilver en grijs. De effecten variëren van mat tot parelmoer en zijn geschikt voor zowel een neutrale look voor overdag als een feestelijke, meer individuele avondstijl. Adviesprijs €7,99

Royal Party Catrice en essence Sisterlove


Van het roze, warme pink glitter show palette word ik echt heel enthousiast. Het zijn kleuren die ik graag draag. En dan de verpakking, die is ook echt geweldig met de glitters.
Royal Party Catrice en essence Sisterlove

essence contouring & highlighter palettes 
Countouren en highlighten als een pro! Met de zes tinten uit het gelimiteerde contouringpalet van essence kunnen individuele gelaatstrekken worden geaccentueerd. Lichte en donkere tinten zetten highlights en voegen diepte toe aan bijvoorbeeld de jukbeenderen. Het nieuwe essence highlighter palet zet glowy accenten met zes expressieve kleuren en fijne, reflecterende pigmenten. Het palet flatteert elk huidtype, dankzij de champagne-, gouden- en rosé tinten. Adviesprijs € 8,99


Royal Party Catrice en essence Sisterlove


Tot slot nog twee contouring en highlighter paletten. De kleuren zijn erg mooi en heb je ook de details in de pans gezien? Dat geeft net dat beetje extra als je het mij vraagt!

Royal Party Catrice en essence Sisterlove

Mijn mening
Ik ben enthousiast over deze collectie. De vormgeving is ]chic, je krijgt er echt een koninklijk gevoel bij. De paletten waar ik nieuwsgierig naar ben, zijn Beauty Kingdom van Catrice en van essence ben ik benieuwd naar pink glitter show. De prijzen van alle paletten liggen wel wat hoger als gewoonlijk. Maar je krijgt er weel meer kleur voor terug, er zitten veel meer tinten oogschaduw, dan wel highlighter in als bij de gewone collecties.

Wat is jouw favoriete product uit deze samenwerking?


4 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...