vrijdag 9 augustus 2019

Review: Benefit Hello Happy Velvet Powder Foudation

Na afloop van de Benefit workshop die ik enige tijd geleden gevolgd heb, kregen alle deelnemers een mooie goodiebag. Een van de producten die in de goodiebag zaten, was de Hello Happy Velvet Powder Foudation. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze foundation vind.

Hello Happy Velvet Powder Foudation
De foundation wordt op de website van Benefit omschreven als  Een dubbele dosis aan Happy.Kies je dekking met deze opbouwbare, fluweelzachte poederfoundation. De lichte en ademende foundation matteert de hele dag lang en voelt toch romig en zacht aan dankzij de sheaboterextracten die voor een luxueus glad gevoel zorgen. Het doosje met spiegeltje bevat TWEE speciale applicators... een kwast en een sponsje! Er zijn twaalf shades, zodat er altijd wel een kleur bij jouw past. In mijn geval is dat shade 1. Het mooie aan de Benefit  foundations is, is het feit dat jouw kleur bij elke foundation hetzelfde is. Ideaal als je het mij vraagt! 

Laat ik beginnen met de verpakking. De foundation zit in een vierkante verpakking met daarop een lachend gezichtje die hartjes als ogen heeft. Deze print komt ook terug in de poeder. Super schattig als je het mij vraagt. De kleur van de verpakking geeft gelijk aan welke shade je te pakken hebt. Erg handig als je meerdere van deze foundations in jouw stash hebt. De foundation heeft een ingebouwde spiegel wat deze foundation handig maakt om mee te nemen als je op vakantie gaat of voor een touch up onderweg. Onder de foundation zit een klein bakje. Hierin zit een sponsje en een kwast. 

Kwast versus sponsje
Wanneer je een subtiele, natuurlijke dekking wilt, dan is de kwast ideaal. Ik ben gewend om een kabuki kwast te gebruiken voor poeder foundation. Dus deze kleine platte kwast is even wennen voor mij. De spons kan je natuurlijk ook gebruiken. Dit geeft wat meer dekking. De kwast heeft mijn persoonlijke voorkeur. Het is maar net wat voor dekking je wilt. De poeder brengt gemakkelijk aan en heeft niet veel fall out wanneer je de kwast gebruikt.

Benefit  Hello Happy Velvet Powder Foudation Hello Happy Flawless Brightening Foundation The PorefessionalIk heb eerst de foundation aangebracht met de kwast, die geeft een hele licht dekking, bijna niet zichtbaar. Ik heb er toen voor gekozen om de spons te gebruiken. Dit was de eerste keer dat ik een spons gebruikt heb om poeder foundation aan te brengen. Even wennen is dat. Het resultaat is beter zichtbaar als wanneer de kwast gebruikt wordt. Natuurlijk heb ik voordat ik de foundation aanbracht een primer gebruikt. In dit geval The Porefessional (ook van Benefit). Ik heb de foundation gedragen naar mijn werk, tijdens een drukke avonddienst. Aan het einde van de avond was de foundation een beetje vervaagt, vooral op mijn wangen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik geen setting spray gebruikt hebt. Ik denk als je dat wel doet, dat de poeder foundation beter blijft zitten.

Hello Happy Velvet Powder Foudation meets Hello Happy Flawless Brightening Foundation
De volgende dag heb ik de Hello Happy Velvet Powder Foudation aangebracht over de Hello Happy Flawless Brightening Foundation. Dit heb ik met de kwast gedaan. Het geeft een mooi effect, net dat beetje extra dekking zonder dat het zwaar aanvoelt. Het fijne aan beide foundations is, is dat ze qua kleur perfect bij elkaar passen. Een match made in heaven!

Mijn mening
De vormgeving krijgt van mij een tien. Super schattig en het feit dat je er gelijk een sponsje en kwastje erbij krijgt is onwijs handig. Hierbij is  Hello Happy Velvet Powder Foudation de perfecte reispartner. De dekking is licht, dus ik gebruik deze poeder foundation over de  Hello Happy Flawless Brightening Foundation voor net dat beetje extra effect.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik gewonnen heb via een wedstrijd van Benefit op Instagram. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

19 opmerkingen:

  1. Deze ziet er echt heel schattig uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja he?! alle benefit producten zien er super schattig uit

      Verwijderen
  2. Ziet er mooi uit! Ik heb wel eens een powder foundation gebruikt maar die maakte mijn huid te droog. Inderdaad, als combi ideaal, dan poeder je het direct mooi af. Slim!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je een hele droge huid hebt is poeder foundation niet ideaal. Het fijne van benefit is dat alle foundation kleuren hetzelfde zijn. dus het is makkelijk om een match te vinden

      Verwijderen
  3. Een goodiebag is altijd leuk. En als e4 dannog iets in zit wat je kan gebruiken helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn de volgende producten die je uit die serie gaat kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het reliëf in de poeder te schattig! Eigenlijk zonde om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je zou het alleen al voor de verpakking willen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke verpakking. Zou voor mij meer voor de heb zijn dan dat ik het gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die smiley daarin is eigenlijk wel heel erg cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Met zoveel kleuren om uit te kiezen, zou ik beslist keuze stress krijgen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je iets krijgt uit een goodiebag en dat het je ook nog bevald

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schattige verpakking :)
    Verder laat ik het gebruik en het beoordelen aan jou over. Ik het er niet aan denken al die lagen op mijn gezicht haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. als ik het goed begrijp is het een poeder die over een poeder moet? hoeveel poederlagen heb je dan wel niet nodig?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Altijd leuk om een goodiebag te ontvangen met producten waar je ook echt blij van wordt! Voor mijzelf is het helemaal niks, ik gebruik alleen dag- en nachtcreme en soms iets hydraterend, maar dit soort dingen zijn niet aan mij besteed.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die verpakking is toch enig! Daar word je 's morgens al blij van

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooie poeder! Deze ziet er echt heel tof uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die ziet er wel goed uit. Wat leuk ook dat je die hebt gekregen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De vormgeving krijgt van mij ook een 10,ditnis echt te cute voor wooeden

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...