woensdag 28 augustus 2019

Make Up Zuster: verzorgingsdoekjes

Een paar weken geleden was mijn penvriendin uit Japan op bezoek in Nederland. Ze had de 'goede' periode gekozen om naar Amsterdam te komen: precies midden in de hitte golf. Ze vertelde dat het in Japan ook erg warm is. Om wat verkoeling te krijgen, had ze verkoelende verzorgingsdoekjes bij zich.


De doekjes zijn van het merk Gatsby Ice-Type in de 'geur' Ice Fruity. Ze worden deodorant body paper genoemd en zijn ideaal om zo af en toe over je gezicht en de rest van je lichaam te halen. Op de site wordt er beschreven waar je deze doekjes allemaal voor kunt gebruiken (en voor je het afvraagt, nee ik kan geen Japans lezen. Lang leve Google Translate!). De doekjes zijn een combinatie van een deodorant en anti-transparant en zorgen er voor dat je je weer fris voelt. Dit dankzij verschillende ingrediënten, waaronder menthol. Dit zorgt er voor dat je een cool gevoel ervaart. Ze zeggen dat deze doekjes ideaal zijn voor wanneer je niet kunt douchen. Ik zag dat ze deze doekjes in allerlei geuren hebben.

Ik moet zeggen, deze doekjes zijn echt ideaal wanneer het zo warm is. Door de menthol krijg je gelijk een verkoelend gevoel en na een kleine minuut gaat je huid tintelen. Dit komt door de menthol die de bloedsomloop stimuleerd. Dit tintelende gevoel trekt weer snel weg. Ik heb zelf een zeer gevoelige huid, maar ik kreeg er geen uitslag of iets dergelijks van. Ik vind deze doekjes een echte aanrader!4 opmerkingen:

 1. Dit lijken mij hele handige doekjes, vooral als het zo benauwd is als deze week. Hopelijk komen dit soort doekjes ook snel naar Nederland x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken mij ook heel lekkere doekjes en wat leuk dat je pen vriendin naar Nederland kwam! In Japan hebben ze zoveel aparte producten, misschien kan je via haar aparte spulletjes laten doorsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt geweldig! Dat is een goed idee! ik ga het aan haar vragen

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...