dinsdag 9 juli 2019

Preview: Catrice herfst/winter update 2019

Catrice herfst winter update 2019
Volgende maand is het zo ver: dan ligt de herfst/winter update 2019 van Catrice in de winkel. Van de week heb ik een aantal van deze mooie producten opgestuurd gekregen om te reviewen. Ik ben druk bezig met product foto's en looks. Later deze week komen de eerste reviews van de producten online. Dus: stay tuned! Nieuwsgierig welke producten ik heb gekregen, hier volgt al vast een preview en een blik achter de schermen.


Al vast een kleine tipje van de sluier: er  zitten hele fijne producten tussen. Waarvan een aantal kanshebbers zijn om tot mijn favorieten te schoppen.  Welke dat zijn, daar moeten jullie nog even geduld voor hebben!

Catrice herfst winter update 2019

4 opmerkingen:

 1. Wat gaat de tijd toch snel, volgende maand alweer! Leuk ivm de collectie, het idee dat de herfst er aan komt, minder...Ik heb ook het pakketje ontvangen en wat is dat weer genieten, er zitten zeker mooie producten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tijd vliegt echt voorbij! Niet normaal meer. Wat leuk, ik ben benieuwd wat jij van alle producten vindt

   Verwijderen
 2. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe collectie! Ze zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word erg blij van alle producten. Vanaf morgen komen de reviews online

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...