woensdag 17 juli 2019

Review: Catrice Generation Plump & Shine Lipgloss

Catrice Generation Plump & Shine LipglossOver een maand is het zo ver: de halfjaarlijkse up date van het Catrice assortiment ligt in de winkel! Er zitten hier mooie producten bij. Waaronder de Generation Plump & Shine Lipgloss. En laat ik nu net deze gekregen hebben om voor jullie te reviewen!

Generation Plump & Shine Lipgloss
Ga voor Goud! In de uitbreiding van deze lijn gaat het om krachtige goudeffecten. De hoogglanzende lipgloss met lichte tot medium dekking en romige textuur heeft een zichtbaar plumping effect en zorgt voor een glamourous parelmoereffect. En nog longlasting en niet plakkerig ook. Voor maximale schittering!

Catrice Generation Plump & Shine LipglossEr zijn drie mooie tinten. Ik kreeg kleur 090 Golden Ziroon opgestuurd. De lipgloss huls is transparant en bevat 4,3 ml. Ik vind het altijd een groot voordeel als de huls van een lipgloss transparant is, zodat je in één oogopslag ziet welke kleur je hebt. De dop van de huls is zwart met daarin de letters C A ingegraveerd. Op de lipgloss huls staat er in strak gouden letters Catrice Cosmetics Generation Plump & Shine Lipgloss. Door de combinatie van de zwarte dop en de gouden letters krijgt de lipgloss een chic uiterlijk. De kleur zelf vind ik ook chic: een parelmoer gouden glans. Erg subtiel als je het mij vraagt.

De lipgloss heeft een mooie schittering die niet al te aanwezig is. Het is een mooie parelmoer glans die niet al te opvallend is. De lipgloss heeft een deer toa applicator wat het aanbrengen van de lipglos vergemakkelijkt. De lipgloss is wat plakkerig, maar dat belemmerd het mooi aanbrengen op de lippen niet. De lipgloss droogt mooi op, maar blijf nog wel wat plakkerig. Maar niet heel erg of op een vervelende manier. De lipgloss kan je alleen dragen, maar ik denk dat deze lipgloss ook mooi staat over een nude lipstick.

Mijn mening
Catrice Generation Plump & Shine LipglossIk moet eerlijk bekennen: ik ben geen fan van lipgloss, ik ben meer een lipstick junkie. Al droeg ik tijdens mijn studietijd alleen maar lipgloss. Maar eerlijk is eerlijk, deze lipgloss is mooi. Het parelmoereffect dat je hebt als er licht op valt is super mooi. Daarom ben ik fan van deze lipgloss. Een ander pluspunt is dat de lipgloss niet zo heel plakkerig is. Al met al een aanrader!

Benieuwd wat er nog meer vanaf augustus bij Kruidvat in de winkel ligt?  Lees dan een van deze artikelen en je weet het: Visual Wow & EffectsClean IDUltra PreformanceColour & Care

* Disclaimer: dit artikel bevat producten dat ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

6 opmerkingen:

  1. De glans en het effect waar deze gloss voor zorgt vind ik erg mooi, vind alleen de geur niet zo fijn (gelukkig merk je daar eenmaal aangebracht niet heel veel meer van) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur is me niet echt opgevallen, maar dat kan misschien liggen dat ik wel gewent ben aan niet zulke fijne geuren. HaHaHa

      Verwijderen
  2. Ik vind een lipgloss altijd heel mooi maar bij mij zijn ze altijd zo weer verdwenen. Daarom liever een (matte) lipstick die nog enigszins een tijdje houdt bij mij. Maar mooi vind ik ze altijd wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Ik moest ook gelijk aan jou denken toen ik deze lipgloss zag!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...