vrijdag 26 juli 2019

Review: Catrice Demi Matt Lipstick

Er zitten natuurlijk ook meerdere lipsticks in de herfst/winter update van het Catrice assortiment. In deze review laat ik er eentje zien.


DEMI MATT LIPSTICK
 Catrice Demi Matt LipstickDe perfecte match: een combinatie van de meest comfortabele feel good formule en een matte finish. Een sensuele semi-matte lipstick die moeiteloos over de lippen glijdt als een balsem. De langhoudende lipstick combineert ultieme dekking met een extreem licht gevoel op de lippen. De formule is verrijkt met avocado- en olijfolie en biedt een toegankelijk kleurenpalet van rood en roze tot nude. De lipstick heeft een nieuwe CATRICE designerverpakking. Er zijn tien oogverblindende  kleuren. Ik heb zelf de kleur 020 Most Flattering Petal Pink gekregen. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een roze lipstick.

 Catrice Demi Matt LipstickDe huls van de Demi Matt Lipstick is elegant zwart met de naam Catrice erin gegraveerd. De vormgeving is ook bijzonder: het is niet vierkant, het is niet langwerpig, het is niet rond. Het is lastig te omschrijven welke vorm het dan wel heeft. Hier komt een poging: langwerpig met afgeronde hoeken. Wanneer je deze lipstick zo zien liggen op tafel, dan zou je denken dat het een dure lipstick is van een high end merk en niet een lipstick van €3,99! Op  de zijkant is een sticker waarop de naam van de lipstick staat plus welke kleur het is. Op de onderkant van de lipstick is de naam van de lipsticklijn te zien, het kleurnummer en de kleur zelf. Erg handig als je meerdere van deze lipstick in jouw collectie hebt. De kleur Most Flattering Petal Pink  valt het beste te omschrijven als poederig oudroze. In de lipstick zelf staat ook de naam Catrice als imprint. De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen en is goed opbouwbaar. De houdbaarheid is redelijk: een kopje thee overleeft deze lipstick. Een uitgebreide maaltijd niet. Ik vind de kleur erg mooi. In mijn optiek is dit een kleur die vrijwel bij iedereen staat.
 Catrice Demi Matt Lipstick










Mijn mening
Bij het lezen van het persbericht werd ik nieuwsgierig. De Demi Matt Lipstick sprak mij aan vanwege het softere uiterlijk dan dat een gewone matte lipstick heeft. Deze lipstick heeft mij zeker niet teleurgesteld.


Benieuwd wat er nog meer vanaf augustus bij Kruidvat in de winkel ligt?  Lees dan een van deze artikelen en je weet het: Visual Wow & EffectsClean IDUltra PreformanceColour & Care

* Disclaimer: dit artikel bevat producten dat ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook een prachtige lipstick! Die kleur past zo goed bij mij en wat je zegt.. je hoeft geen high end lipstick te kopen, deze zijn echt fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een kleur die bij veel mensen mooi staat. Daar ben ik het helemaal mee eens, high end producten zijn niet altijd mooier of beter!

      Verwijderen
  2. ik had die lipstick op gedaan in de winkel en bleef echt nog uren zitten!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...