maandag 29 juli 2019

Review: Catrice Lip Glow Glamourizer

Happy Lipstick Day! Op een dag  als vandaag moet er natuurlijk een lipstick review geplaatst worden! Een lipstick die bij iedereen er anders uit ziet? Ja echt, die zit ook in de herfst/winter update van het Catrice assortiment. Benieuwd welke lipstick ik ga reviewen? Lees dan snel verder!


LIP GLOW GLAMOURIZER
Catrice Lip Glow Glamourizer100% uniek! Deze lipbalsem intensifieert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft ze een subtiele roze tint – afhankelijk van de individuele pH-waarde van de lippen. De subtiel gouden pareltjes zorgen voor een stralende glans op de lippen – voor draagbare looks met net dat beetje extra.Dit was ook een van de producten waar ik heel nieuwsgierig naar was: een lipstick die zich aanpast aan jouw lippen?! Dat klinkt interessant. Ik kon mijn geluk ook niet op toen ik deze lipbalsem opgestuurd kreeg!

Catrice Lip Glow GlamourizerDe huls van Lip Glow Glamourizer is roze glanzend metallic met witte teksten: Lips Glow Glam Shine. De lipbalm ligt zwaar in de hand. De lipbalsem zelf is hard roze met kleine glittertjes. Ook het Catrice logo is terug te vinden in de lipstick zelf. Wat ik erg fijn aan deze lipbalsem vind, is de geur. Een beetje perzik-achtig. De lipbalsem kan je goed opbouwen. Bij één laagje heb je een subtiele roze glans. Met elk laagje meer, wordt de kleur intenser en feller. Deze lipbalsem is wat mij betreft een perfect alternatief voor wanneer je toch iets van kleur op jouw lippen wil, maar lipstick net iets te heftig vindt.
Catrice Lip Glow Glamourizer


Mijn mening
Bij het lezen van het persbericht werd ik nieuwsgierig naar deze lipstick. De  Lip Glow Glamourizer heeft mij zker niet teleur gesteld. Echt een aanrader!


Benieuwd wat er nog meer vanaf augustus bij Kruidvat in de winkel ligt?  Lees dan een van deze artikelen en je weet het: Visual Wow & EffectsClean IDUltra PreformanceColour & Care

* Disclaimer: dit artikel bevat producten dat ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

4 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook en direct erbij gepakt, inderdaad een lekkere geur! Ik draag eigenlijk te weinig lipsticks en vaak maakt het je gezicht direct sprekend. Door jouw lipstick passie ga ik het voortaan vaker dragen, ik wordt ook steeds enthousiaster!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te lezen dat ik je enthousiast heb gemaakt voor het dragen van lipsticks!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...