zaterdag 20 juli 2019

Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation workshop

Benefit Hello Happy Flawless Brightening FoundationEen tijdje geleden heb ik via Instagram een  Hello Happy Flawless Brightening Foundation workshop gewonnen bij Benefit. Een groepje van 15 beautylovers mocht langs komen om de nieuwste Hello Happy foundation te komen testen. Ik kende het merk Benefit wel, maar ik had nog nooit een van hun producten gebruikt. Ik was dus ook super blij en enthousiast toen ik hoorde dat ik hierbij mocht zijn!

Benefit
De workshop vond plaats in de bovenste verdieping van het Benefit hoofdkantoor waar je een prachtig uitzicht had over de stad. Maar binnen was ook genoeg te zien! Een lange tafel tegen de muur stonden alle prachtige producten uitgesteld: van de iconische wenkbrauw producten, tot de fancy gezicht paletten, de legendarische poeders. Maar ook de prachtige mascaras, de kleurrijke blushes en natuurlijk de vrolijke foundations! Overal in de ruimte hingen kleurrijke Hello Happy ballonnen.  De tafel waar we de workshop gekregen was ook rijkelijk gedecoreerd met ballonnen, lekkere snoepjes, een prachtige spiegel, een speciaal flesje Benefit water, een knal roze zonnenbril, een leuke Benefit pen, informatie over de foundation en een face chart om bij te houden welke producten we gebruikt hadden.

Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation
Onder het genot van een lekker kopje thee en een overheerlijke zelfgemaakte chocolade brownie vertelde Benefit girls Karin en Vivianne wat over het merk en wat we deze workshop gingen doen. En toen was het tijd om ons gezicht klaar te maken om alle producten van Benefit  te testen. En hoe beter kan je dat doen met de lichaamsverzorgings lijn van Benefit zelf? Ik heb zelf een gevoelige huid en ik moet zeggen, de producten (Remove It en Triple Prefroming Facial Emulsion) die ik gebruikt heb zijn erg fijn. Mijn huid regeerde er goed op en de producten voelen goed aan op de huid.


Hello Happy Flawless Brightening Foundation 
Benefit Hello Happy Flawless Brightening FoundationDe workshop stond in het teken van Benefit haar nieuwste foundation: Hello Happy Flawless Brightening Foundation. Karin en Vivianne vertelde het een en andere over deze nieuwe foundation. De foundation wordt omschreven als Geluk is als een stralende, gehydrateerde en natuurlijke teint. Deze vloeibare foundation met medium dekking voelt licht aan, oogt natuurlijk en is vrijwel onzichtbaar op je huid. Bevat fotochromische pigmenten die zich onmiddellijk aan elke lichtbron, natuurlijk of kunstlicht, aanpassen en de huid helderder maken, bloemzuren voor een stralende boost en hyaluronzuur om vocht in het huidoppervlak te laten trekken en de huid gehydrateerd te houden. De foundation bevat ook  SPF 15 PA++.

De  Hello Happy Flawless Brightening Foundation zit in een glazen flacon met een handig pompje. De flacon is transparant zodat je gelijk ziet welke kleur je te pakken hebt. De dop is metalic roze met op de bovenkant de naam Benefit. Wat ik het leukste aan de foundation verpakking vind, is het gezichtje. Deze heeft twee hartjes als ogen. Super schattig toch?!

Benefit Roller Lash Hoola Benefit Hello Happy Flawless Brightening FoundationEr zijn 12 shades: 3 lichte tinten, 5 medium tinten en 4 donkere tinten. Met behulp van Hello Happy hartjes stickers konden we kijken welke kleur foundation het beste past. Natuurlijk test je de foundations ook bij de hals en op het voorhoofd. We kregen een handige tip: blend een druppel foundation op je voorhoofd, als je de foundation niet meer ziet, dan heb je de juiste kleur te pakken! Bij mij past zowel tint 1 (fair cool) als tint 2 (light warm). Ik heb uiteindelijk voor tint 1 gekozen, omdat ik die net wat mooier vind staan. Voordat we de juiste foundation gingen aanbrengen, brachten we een primer aan zodat de foundation netjes blijft zitten.We konden kiezen uit diverse primers en ik koos de verhelderende Porefessional Pearl waarna ik mijn foundation met mijn vingers aanbracht! Normaal gebruik ik altijd een kwast, maar als je de foundation met je vingers aanbrengt, wordt de foundation wat warmer en hecht die beter aan je huid en krijg je een natuurlijker effect. Je hebt maar weinig nodig om een mooi resultaat te krijgen. Wat ook fijn is aan deze foundation, is dat je de dekking goed kan opbouwen. Om de basis af te maken deed ik wat Brightening concealer onder mijn ogen. Ik kreeg ook handige tips om de concleaer aan te brengen.

Hoola Lite en Dandelion
Benefit  Hoola Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation
Nu de basis netjes zat, gingen we ons gezicht wat kleur geven met behulp van verschillende poeders. Ik heb als bronzer Hoola Lite gebruikt. Deze bronzer is een geliefd product bij menig beautylover en ik snap het helemaal! Op de site wordt Hoola omschreven als:  De prijswinnende Hoola bronzer van Benefit is nu verkrijgbaar in 4 SUNsationele kleuren. Alle kleuren hebben dezelfde zachte, blendbare formule en matte finish waardoor de originele Hoola een cultfavoriet is. De hele collectie van Hoola bronzer bevat lichte tot donkere tinten om een natuurlijk gebruinde look te creëren. Inclusief ingebouwd spiegeltje en poederkwast voor een perfecte applicatie zonder zon. Er zijn vier kleuren:
  • Hoola Lite: lichte poederbronzer voor het gezicht
  • Hoola: originele matte poederbronzer voor het gezicht
  •  Hoola Caramel: medium–donkere poederbronzer voor het gezicht
  •  Hoola Toasted: donkere poederbronzer voor het gezicht
De bronzer brengt gemakkelijk aan met het handige kwastje en je kan de kleur goed opbouwen.

Om een gezonde blos op mijn wangen te creëren, gebruikte ik Dandelion. Een ballerinaroze transpartane poeder die je doffe tint laat stralen. En dat doet ze zeker!

Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation Danelion Party like a flockstarVerder wilde ik ook wat oogschaduw. Ik zat te kijken naar het nieuwste palette Party like a Flockstar. Een prachtig palette met poeders voor het gezicht, oogschaduw en lipstick. Karin zag dit en had een leuke tip voor me: met Hoola Lite, Rockateur, Dandelion  en High Brow kan je ook een prachtige look maken. En daar had ze gelijk in. Een prachtige subtiele ooglook krijg je. Zeker in combinatie met de Roller Lash mascara. Om de look verder af te maken heb ik Lolli Tint op mijn lippen aangebracht. Het ziet er uit als een nagellak, maar het is een vloeibaar product dat je kunt gebruiken als blush of  lipstick.  En als deze eenmaal op je lippen zit, gaat die nergens heen!
Benefit Hoola Lite, Rockateur, Dandelion  en High Brow









Brows on fleek
Benefit brows
Benefit staat natuurlijk bekend om de zeer uitgebreide collectie wenkbrauw producten in alle tinten die je kunt bedenken. Iedereen kon haar wenkbrauw dilemma voorleggen aan Karin en Vivianne en zij hadden het juiste product voor je. Ik heb volle wenkbrauwen van mezelf en ik heb niet altijd de tijd, rust én geduld om mijn wenkbrauwen te doen. Ze adviseerde mij de  Gimme Brow + te gebruiken. Dit is een gekleurde volumegevende wenkbrauwgel. Een mooi natuurlijk resultaat geeft dit.

Het resultaat van de Benefit workshop.
Ik vond het zonde om 's avonds
alles weer van mijn gezicht te halen




Na ruim 2 uur was de workshop en kennis maken met de Hello Happy Flawless Brightening Foundation afgelopen. Maar niet voordat we een leuke goodiebag kregen met daarin natuurlijk de Hello Happy Flawless Brightening Foundation. Maar ook  The Porefessional primer, Hello Happy Velvet Powder Foundation en diverse samples. Ik heb een hele leuke dag gehad, veel geleerd, mooie producten getest en leuke mensen ontmoet.  Zo op het eerste gezicht is het een fijne foundation (aan het einde van een hectische avonddienst zat mijn foundation nog als een huis. Zelfde geldt voor de rest van mijn make up). Binnenkort komt er een uitgebreide review van beide foundations online.


Benefit Hello Happy Flawless Brightening FoundationBenefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation




7 opmerkingen:

  1. Die foundation klinkt geweldig en wat een goede primer! Klinkt als een leuk event en een leuk verslag ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik raad de foundation zeker aan. Hij overleeft zelfs pittige diensten in de zorg. Dat zegt wel wat! Dank je, het event was erg gezellig

      Verwijderen
  2. Wat gezellig zeg! Leuk zo een dag. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was het ook. Ik voelde me ook vereerd dat ik hier bij mocht zijn

      Verwijderen
  3. Ik word helemaal blij van die prachtig uitgestalde tafel! Wat ziet dat er uitnodigend uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...