vrijdag 1 februari 2019

Schoonheid in het verpleeghuis: oogschaduw

Wie denkt dat dames op leeftijd niet meer om hun uiterlijk geven, heeft het mis. Zo heb ik  al geschreven over een dame die ik elke opmaakte met nude oogschaduw en gezichtpoeder en over een mevrouw die onzeker was over haar bijgetekende wenkbrauwen. Vandaag wil ik jullie nog een schoonheid in het verpleeghuis ervaring delen. 

Wederom een mevrouw Jansen  van 75 plus.  Deze dame staat standaard rond half 8 op om zich zelf te verzorgen.  Meestal is iemand dan zo rond 8 uur, uiterlijk kwart over acht wel in de huiskamer.  Zo niet mevrouw Jansen. Meestal is ze pas rond half negen, negen uur in de huiskamer.  Ze neemt namelijk altijd alle tijd om zich  op te maken en komt niet eerder haar kamer uit voor ze zich heeft opgemaakt . De meeste tijd en aandacht besteed mevrouw aan haar oog make up. Mevrouw is dol op oogschaduw. En dan niet bruine of een ander lichte onopvallende kleur. Nee, mevrouw heeft altijd opvallende oogschaduw gedragen: kobalt blauw van Essence.  En waarom zou ze daar, op 75 jarige leeftijd mee moeten stoppen? ! Ik vind het geweldig en stimuleer mevrouw dit gewoon te blijven doen!

2 opmerkingen:

  1. Geweldig! Ik vraag mij af of ik dat nog zou doen op die leeftijd... Ik denk het niet, maar zeker goed van die dame dat ze zichzelf nog zo heerlijk verzorgd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik ook geweldig. Op de afdeling waar ik momenteel werk, dragen sommige dames zelfs nog foundation. Ik weet ook niet of ik op haar leeftijd nog oogschaduw draag. Ik denk dat ik dan nog wel lipstick draag.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...