vrijdag 15 februari 2019

Review: Cosmic Vixen

Mua Cosmetics Cosmic Vixen oogschaduwEen tijdje geleden heb ik op Instagram van MUA Cosmetics een prachtig oogschaduw palette Cosmic Vixen gewonnen. Een geweldig veelzijdig oogschaduw palette met bruin, roze en paars tinten. Ondanks dat dit een budget vriendelijk merk is, had ik nog geen oogschaduw van ze in mijn collectie. Mijn vreugde was dus ook groot toen ik dit moois in de brievenbus vond.


De kleuren van dit palette zijn gevarieerd, net zoals de finish. Het palette heeft een mooie combinatie van subtiele matte kleuren en felle shimmers. Dit vind ik altijd fijn, omdat je dan met één palette diverse looks kan maken.

Zoals je zien is op de swatches, de pigmentatie is goed, vooral bij de shimmers. Er is wel wat fall out,  maar als je eerst het overtallige poeder van de kwast aftikt,  dan heb je er geen last van wanneer je de oogschaduw aanbrengt.Voor deze look heb ik drie bruine shimmers gebruikt, de lichtste
boven in de arcadeboog, medium in de binnenste ooghoek van
het bewegende ooglid en tot slot de meest donkere tint
 in de buitenste ooghoek van het bewegende ooglid


Voor deze look heb ik het meest licht roze kleurtje in de
arcadeboog aangebracht en vervolgens licht paars en
donker paars aangebracht op het bewegende ooglid
en deze geblend. 

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Pretty Fly Blusher Take Me To The Peach

Op Instagram volg ik al een hele tijd het Britse merk Doll Beauty . Ik vind de  verpakkingen  echt super schattig en de producten erg mooi....