vrijdag 8 februari 2019

Catrice

Catrice oogschaduw nostalgic dreamer lipstick
In december schreef ik over de nieuwe Catrice producten. Sinds vorige week liggen deze producten in de winkel en zijn ze online te koop. Natuurlijk moest ik een kijkje nemen en aangezien Kruidvat een leuke actie had (tweede product met 50% korting), heb ik gelijk een paar producten in mijn mandje gedaan.


Een van de producten waar ik erg benieuwd naar was, is de Quick'n Eays Brush Cleaner Pot. Dit product belooft je kwasten makkelijk en snel schoon te maken. Ideaal lijkt me dat voor tijdens het aanbrengen van oogschaduw. Maar werkt het ook? Binnenkort komt er een review online. (kleine spoiler: ik heb een tweede potje gekocht)

Ik draag graag lipstick, maar naar tijdens mijn werk vind ik dit niet heel handig. Ik draag dan eigenlijk alleen maar lipbalm. Toen ik zag dat Catrice lipbalm heeft met een kleurtje was mijn interesse snel gewekt. Ik koos voor twee kleuren: Fashion Mauvement (bruinachtig) en Untold Story (roze/rood achrtig).

Ook koos ik een klein oogschaduw palette Nostalgic Dreamer met mooie zachte grijs tinten. Het is een klein en compact palette, niet groter als een pinpas. Perfect om mee te nemen.

Catrice oogschaduw nostalgic dreamer lipstick
Tot slot kocht ik ook nog een lipstick: Power Plumping Gel Lipstick  in de kleur Game Changer. Dit is een berry-achtige kleur. Ik ben zelf totaal niet bekend met dit soort lipsticks. Catrice omschrijft deze lipstick als Voor expressieve lippen: de hoogglans lipstick met hydraterend hyaluronzuur verzekert je van gladde en zichtbaar vollere lippen. De Gel Lipstick voelt aangenaam licht op de lippen en heeft een gemiddelde tot hoge dekking. Het klinkt veel belovend. Ik ben benieuwd!



6 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je deze producten gekocht hebt! Ik ben reuze benieuwd hoe de lipbalms en de lipstick bij jou staat! En hoe bevalt de brush cleaner pot? Ik maak mijn brushes altijd schoon met een shampoo, nieuwsgierig of ze mooier en makkelijker schoon worden met zo een kant en klaar cleaner blikje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De brush cleaner pot werkt goed voor tussen door tijdens het opmaken. De kwasten worden wel schoon, maar niet zo super schoon als met shampo. Als je een sneller manier van echt goed schoon maken wilt, dan raad ik een brush spray cleaner aan. Ik gebruik die van NYX en die is echt super fijn. Ik zal binnenkort denk ik een review schrijven over de lipstick en lipbalm

      Verwijderen
  2. Je bent goed geslaagd. Ik benieuwd hoe de producten je staan!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...