maandag 24 december 2018

Cute make up: Santa's little helper highlighter kwast

In het kader van de kerst dagen wil ik jullie deze schattige highlighter kwast van Essence laten zien.
Deze kwast komt uit de Ho!Ho!Ho! trend edition die nog tot einde deze maand in de winkel ligt. Ik was al enige tijd opzoek naar een speciale kwast voor mijn highlighter aan te brengen, toen ik deze schattige kwast tegen kwam van Essence. In het handvat zitten niet alleen zilveren glitters, maar ook rood-witte zuurstokken. Hij past perfect bij deze december maand. Het uiterlijk is niet alleen erg cute, maar de naam ook: Santa's little helper. De kwaliteit van de kwast is goed: de haren zijn zacht en blenden de highlighter goed met de rest van de make up.
Hebben jullie ook kerst gerelateerde make up producten?

2 opmerkingen:

  1. Die kwast is zeker leuk! Ik had hem nog niet gezien in de winkel, ook leuk om cadeau te geven, onder de boom helemaal perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze hoort bij de kerst trend editie van Essence. Volgens mij was het een gewilde kwast, want hier hebben ze hebben niet meer.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Kisses & Bows lipset

Jaren geleden in de trein naar Manchester zag ik een dame zitten met paarse lipstick. Dat vond ik zo mooi staan, dat ik ook een paarse lipst...