maandag 26 november 2018

Product in de spotlight: Lipstick

Jaren lang heb ik geen make up gedragen vanwege huidproblemen. Na vele bezoeken aan de dermatoloog ziet mijn huid er weer goed uit. Na dat laatste bezoek wilde ik vieren dat ik weer een mooie huid had. En hoe beter kan je dat vieren dan met nieuwe make up?!

Later die week ging ik een dagje naar Duitsland waar ik bij de DM lekker ben gaan shoppen. Ik kocht toen veel lipsticks. Mijn eerste twee nieuwe lipsticks waren een zeer licht roze-achtige lipstick en een zeer donker bruine. Twee extremen! Beiden waren van het merk TrendItUp! Ik wist toen nog niet veel over de verschillende finishes van lipsticks. Ik wist alleen welke kleuren ik mooi vond. Na die twee, kocht ik nog meer lipsticks tijdens mijn tripjes naar Duitsland. Ik ontdekte het merk Manhattan. In diezelfde periode ontdekte ik het merk Kiko. Natuurlijk kocht ik daar ook verschillende lipsticks. In de maanden erna, groeide mijn collectie enorm.

Als ik nu naar mijn collectie lipsticks kijk, zie ik dat er ik aardig wat heb. Ik heb ze nog niet durven tellen, maar het kunnen er toch niet ‘zo heel veel zijn”, toch? Als ik kijk naar de kleuren die ik heb, komt mijn liefde voor klassiek rood en romantisch roze naar voren. Ik draag graag roze en rode lipsticks, die passen altijd bij elke look. In de herfst en winter draag ik graag donkere lipsticks. wat me opvalt is dat ik vrij weinig bruine lipsticks heb. Ik vind het erg lastig om de perfecte nude lipstick te vinden. Ze zijn al snel te donker of te licht.


Wat ik zo fijn vind aan lipstick is het gebruiksgemak. Je brengt het makkelijk en snel aan en het maakt je look compleet. Zelfs wanneer je verder geen make up draagt. Het ziet er gelijk verzorgd uit. Ik draag elke dag lipstick. Iets dat ik van oogschaduw niet kan zeggen. Welke kleur ik kies, dat hangt af van mijn kleding of mijn stemming.

In de laatste twee jaar heb ik veel verschillende merken en soorten lipsticks uitgeprobeerd: van een glossy finish tot retro mat tot vloeibare lipsticks. Niet geheel onbelangrijk: ik heb mijn favoriete merken en finishes gevonden: matte lipsticks hebben op dit moment mijn voorkeur. En een lipstick van Barry M, MAC en NYX zit je altijd goed. Ik hou er nog steeds van om nieuwe merken, kleuren en soorten te ontdekken en uit te proberen. 

Wat is jouw favoriete lipstick?

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk, de DM! Lang geleden dat ik daar geweest ben...Ik heb geen echte favoriet, hoewel de laatste die ik van PUPA kreeg wel heel mooi is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is dat ik te ver van de grens woon, anders zou ik veel vaker bij de Dm te vinden zijn! HaHaHa PUPA ken ik (nog) niet. Is het een aanrader? Ik ben altijd opzoek naar nieuwe favoriten.

   Verwijderen
 2. Ik heb altijd HEMA lipstick, totaal heb ik drie kleuren in huis. De kleuren zijn goed te combineren met mijn kleding.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...