vrijdag 16 november 2018

Merk in de spotlight: Max & More

Het is weer tijd voor een nieuw artikel in de serie Merk in de spotlight! Deze keer verdiep ik me in het make up merk dat exclusief te koop is bij budget Action: Max & More.

Sinds  een paar jaar is Max & More exclusief te koop bij de Action. Al die tijd heb ik ze niet in de winkel zien liggen, maar sinds deze zomer is daar verandering in gekomen. Afgelopen zomer hebben ze namelijk een relaunch gedaan voor de hele collectie van Max & More.  Het hele assortiment is op de spreekwoordelijke schop gegaan: formules zijn aangepast en de verpakkingen zijn veranderd. Ook wordt alles geproduceerd door een nieuwe fabrikant.

De collectie bestaat uit een basis assortiment die iedere beautylover in haar (of zijn) toilettas nodig heeft: van primers tot oogschaduw en mascara tot foundations, gezichtspoeders en lipproducten. Alle producten en kleuren zijn on trend. Wanneer een kleur of product niet meer populair zijn, worden deze gelijk gewisseld. Hoe vaak dit gebeurt is per product erg verschillend.

Max & More is gecreëerd omdat ze een beauty merk wilde die jou, als beautylover, het maximale uit iedere dag laten halen. Je goed laten voelen en laten stralen van buiten naar binnen én andersom!  Ze willen dat beautylovers power geven om de beste versie van jezelf te worden en om alles uit het leven te halen wat er in zit. En jezelf iedere dag opnieuw kunt ontdekken.

Of zoals ze zelf hun merk omschrijven: Waar andere make-up merken zich focussen op product en eindresultaat, is Max&More - naast de decoratieve kant van de make-up -de sleutel tot jezelf kunnen zijn en jezelf versterken. Het merk is er om jonge meiden (en jongens!) de zekerheid te geven waardoor ze optimaal van het leven kunnen genieten. We verkopen niet alleen make-up maar geven de zelfverzekerdheid zodat jij het maximale uit iedere dag en uit het leven kan halen.

En daar heb ik niets aan toe te voegen. Behalve dan wat ik  van Max & More in mijn collectie heb.
Een van de eerste producten die ik kocht van dit merk is het wenkbrauw potlood. Ik kocht deze in eerste instantie voor het kammetje, maar toen heb ik ook het potlood gedeelte geprobeerd en ik ben er zeer enthousiast over! Ook heb ik het True Shades eyeshadow palette met 12 prachtige kleuren. Maar daar ga ik niet te veel over schrijven, want binnenkort komt er een review over dit palette online.



4 opmerkingen:

  1. Nooit geweten dat de Action ook make up verkoopt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze verkopen het al een paar jaar. De kwaliteit/prijs is echt goed. Dat palette op de foto is nog geen 2 euro

      Verwijderen
  2. Ik hoorde dat Action ook heel mooie highlighters had en zeker voor die lekkere budgetprijzen de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dat wist ik niet. Ik draag zelf zelden highlighter, maar dit is een goede reden om het te gaan uittesten! Dank je voor de tip!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...