vrijdag 19 oktober 2018

Let's get Naked! Review

Urban Decay Naked CherryWie kent ze niet, de Naked paletten van Urban Decay. Een goede vriendin is echt dol op dit merk en heeft mij voor mijn verjaardag een lipstick (Wirdo) gegeven. Geweldig vind ik die lipstick, mooie kleur en goede kwaliteit. Ik was dan ook erg blij dat ik voor kerst van een andere vriendin ook een UD lipstick kreeg (in de kleur Backtalk). Dankzij deze twee vriendinnen heb ik dus Urban Decay ontdekt. Ik ben ze toen gelijk gaan volgen op Instagram.



Enige tijd geleden kondigde ze een nieuwe lijn aan: Naked Cherry. Ik zag het palette en ik wist dat ik deze echt moest hebben. Ik had echter ook de reviews van hun vorige palette Backtalk gelezen en die waren niet altijd even positief. Ik hoopte dat de reviews voor dit palette wel goed zouden zijn. En dat waren ze. 

Na lang wikken en wegen, lijstjes maken, ben ik overstag gegaan: ik wilde het palette hebben. Met een bijpassende lipstick! Als je iets doet, dan moet je het ook goed doen. Afgelopen maandag ging ze in de verkoop en de volgende dag stond ik in de ICI Paris om het palette te bewonderen. Een lieftallige MUA vroeg of ik het ook leuk zou vinden als ze me zou opmaken met dit palette. Daar zeg ik geen nee tegen! Nadat ze me opgemaakt had, wist ik het zeker. Ik moet dit palette echt hebben!

Het Naked Cherry wordt op de website van Urban Decay omschreven als:
Dit is onze wildste manier om er "Naked" uit te zien. Ons Naked Cherry oogschaduw palette heeft een sexy vibe die beter omschreven kan worden als 'scherp' in plaats van 'zoet'. Met 12 gloednieuwe neutrals zorgt dit kersachtige palette voor de spannendste ooglooks ever. Deze 12 gloednieuwe tinten bevatten zachte, matte kleuren en sizzling metallics, variërend van crèmeachtig ivoor tot glanzend roségoud en de meest intense zwarte bes. We zijn verslaafd aan Bing - een diepe, matpaarse kleur die helemaal past bij de trends op dit moment. En we kunnen geen genoeg krijgen van Drunk Dial, een glanzende bordeaux rode kleur die je smoky looks hélemaal af maken.

Daar heb ik niets aan toe te voegen!


Urban Decay Naked Cherry
Het palette voelt zwaar en stevig aan en heeft een mooie kers-achtige kleur. Op de deksel staat er in koper en reliëf de naam Urban Decay en Naked. Ook staan er allerlei kersen op de deksel afgebeeld in verschillende tinten. 

In het palette zit een grote spiegel en een zachte, dubbele kwast voor blending en precieze applicatie met daarop de naam van het palette. Over het algemeen gebruik ik nooit de bijgeleverde kwasten, maar deze ga ik zeker gebruiken! Er zitten 12 prachtige warme, neutrale en gevarieerd tinten oogschaduw in het palette. Elke kleur heeft een geweldige naam. Van links naar rechts heb je:

Hot Spot (ivoor matte)

Caution (zacht nude beige matte) 

Bang Bang (glanzend roze met gouden afwisseling en regenboogkleurige micro-glitter)

Feelz (zacht oudroze matte)

Juicy (zacht warm perzik) 

Turn On (mat metallic roze glans)
Ambitious (metallic roze koper)
Bing (diep paars matte)
Devilish (roodachtig pruim matte) 
Young Love (metallic cranberry)
Drunk Dial (diep metallic bordeaux rood) 
Privacy (diep bruinachtig pruim matte) 


De kwaliteit van de oogschaduw is erg goed: de kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd. Je hebt maar weinig nodig om een mooie look te maken. Er is ook weinig fall out. Ik vind het palette veelzijdig: van smoke eyes tot nude looks en alles wat er tussen in zit! De veelzijdigheid van dit palette spreekt me erg aan. Ik hou van rustige, maar toch ook opvallende ooglooks en dat kan je hier zeker mee maken. Daar de grote variatie aan kers tinten kan je eindeloos variëren.




Ik vertelde de MUA dat ik ook graag een mooie bijpassende lipstick wilde. Samen hebben we het zeer uitgebreide én gevarieerde aanbod bekeken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de kleur Lair, aangezien ik een mooie nude lipstick zocht. 


Ik heb Naked Cherry en Lair gekocht bij ICI Paris in Rotterdam Centrum. Dankzij de lieftallige MUA  heb ik een fijne winkelervaring gehad. Ze nam de tijd voor me, vroeg naar wat ik mooi vond en luisterde daar echt naar. Ook gaf ze goed advies. En dat zijn zaken die ik belangrijk vind bij het kopen van make up, zeker als het gaat om high end merken! Ik kreeg ook bij mijn aankoop een aantal samples van consealer en foundation. Ik ben erg benieuwd naar de kleuren, kwaliteit en de dekking er van!


Heb jij het Naked Cherry palette al?



14 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk, sappig blog over een mooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Het is ook een geweldig palette en ben erg blij dat ik haar gekocht heb!

      Verwijderen
    2. Ziet er weer mooi uit, en heerlijk omschreven

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Dat ben ik helemaal met je eens! In het echt zijn de kleuren nog mooier!

      Verwijderen
  3. Hij is prachtig! Ik heb hem zelf nog niet gekocht maar op mijn Kerst lijstje gezet. Nog even geduld haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het echt een prachtig palette die bovenaan de wishlist staat! Wat leuk dat je deze in de winkel hebt kunnen kopen, volgens mij is er hier in de buurt geen winkel die ze verkoopt..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je zal er geen spijt van krijgen! Ik vind het palette ook erg veelzijdig. Bij de grotere Ici Paris winkels zouden ze hem moeten hebben (Amsterdam, Rotterdam Zwolle en Utrecht weet ik dat ze daar UD verkopen)

      Verwijderen
  5. Oohh, ik smelt, wat een mooie kleuren! Het is weer eens wat anders dan standaard bruin ook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens. En het fijne is dat je er opvallende looks mee kunt maken, maar ook meer subtiele looks. Echt een aanrader!

      Verwijderen
  6. Wat een mooie kleuren , ik vind dat mooi lipstick en oogschaduw dezelfde kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleuren, het is dat ik er niet handig in ben anders wist ik het wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...