dinsdag 15 oktober 2024

Preview: Alka

Een paar dagen geleden bracht de postbode mij een prachtig pakket van het Nederlandse merk Alka. Ik heb al meerdere producten geprobeerd en vooral over de deodorant ben ik erg enthousiast. Benieuwd wat er in dit pakket zat? Dan moet je zeker verder lezen!



Alka Deo

Ik vind de deo van Alka erg fijn. Ik was daarom ook heel toen ik zag dat ik niet één, maar liefst vijf deo's kreeg! Zo kreeg ik de original deo, maar ook de 0%  Parfum Deo. Dit is de hypoallergene variant zonder parfum. Ook kreeg ik de drie nieuwste deo's: Flower Blossom, Fresh Cotton en Into The Woods. De eerste genoemde is een heerlijke bloemige geur, de twee ruikt naar ver gewassen wasgoed en de derde is een frisse houtachtige geur. Elke deo heeft zijn eigen kleurtje, zodat ze gemakkelijk uit elkaar te houden zijn. Zo is de verpakking van de Original donker blauw en die 0% Parfum wit. De deo's met een geurtje hebben alle drie een zachte pastel kleur die past bij de geur: roze voor Flower Blossom, baby blauw voor Fresh Cotton en licht groen voor Into The Woods.


Alka Creme

Nu het weer wat kouder aan het worden is, merk ik dat mijn huid wat droger wordt. Ik smeer daarom elke avond mijn huid in. Dus de Alka Creme komt als geroepen! Dit is wat Alka zegt over hun creme:

Met een basische pH-waarde van 8,2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de unieke basische formule en de rijke selectie natuurlijke oliën is Alka® Crème veelzijdig in gebruik en een uitkomst voor veel huidcondities en huidtypes. Alka Crème is een basische crème op basis van buitengewoon verzorgende, natuurlijke basische ingrediënten, zoals sheaboter, vitamine E, jojobaolie en Q10. Het verzorgt diep terwijl het tegelijkertijd zure afvalstoffen neutraliseert en dat is een groot cadeau voor je huid. 

Dit klinkt erg prettig. Ik kan ook niet wachten om de crème te gaan gebruiken!

De komende weken ga ik de deo's en de crème uitgebreid testen. So stay tuned voor uitgebreide reviews!


Verkrijgbaarheid

Alle producten zijn te koop online bij Alka. Ook is er op de website een lijst te vinden met winkels die de producten van Alka verkopen. De Alka Deo kost €14,95 voor 75 ml en €9,95 voor 30 ml (allen de Original is verkrijgbaar in dit formaat) en de Alka Creme kost €32,35 voor 150 ml en €16,45 voor 50 ml


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

6 opmerkingen:

  1. De 0% Parfum Deo lijkt me iets om als cadeau voor Kerst te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze ook ontvangen en vind ze erg lekker ruiken! De groene geur deed mij heel sterk aan een bekend geurtje denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn er een hoop Alka producten te koop! De nieuwste deo's kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er mij een fijne Deo's uit.
    Ben er eigenlijk echt benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende Alka nog niet. Het ziet eruit als een mooi merk. Bedankt dat je dit deeld

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had nog nooit van het merk gehoord, Die Alka crème zou ik wel eens willen proberen

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Alka

Een paar dagen geleden bracht de postbode mij een prachtig pakket van het Nederlandse merk Alka . Ik heb al meerdere producten geprobeerd en...