dinsdag 3 september 2024

Review: By Dash Beauty Pink Dream Lipgloss

Ze zeggen wel eens Pink isn't a colour, it's an attitude. En dat is geldt zeker voor de Pink Dream Lip Gloss van het mooie Nederlandse merk By Dash Beauty. Benieuwd waarom ik dit vind? Dat lees je in mijn nieuwste artikel over By Dash Beauty!



By Dash Beauty  Pink Dream Lipgloss

Zo als altijd begin ik mijn review met wat met merk zelf zegt over het product. By Dash Beauty zegt het volgende over hun Pink Dream Lip Gloss:

Ontdek de betovering van onze Pink Dream Lip Gloss: een zachtroze tint met microglitters voor prachtige dekking. Gehuld in een limited edition glazen flesje, onderscheidt deze lipgloss zich door zijn schitterende kleur en unieke verpakking. Met By Dash Beauty Lip Gloss krijg je stralende en glanzende lippen zonder plakkerig gevoel, met ultiem draagcomfort. De intense kleurpigmentatie en hydraterende formule zorgen ervoor dat de lipgloss langdurig mooi blijft zitten, terwijl je lippen worden verwend met vitamine E en shea butter. Dankzij de smalle applicator breng je de lipgloss nauwkeurig aan, zonder verspilling. Ervaar de magie van Pink Dream!

Dat Pink Dream een limited edition lipgloss is, zie je gelijk aan de vormgeving. Waar de normale lipgloss verpakkingen lang en slank zijn, is de verpakking van deze lipgloss klein en compact. De verpakking is van transparant mat glas en heeft ene zwarte dop. In zwarte letters staat het By Dash Beauty logo op. De lipgloss is fel roze met mooie glitters er in. Echt een feestelijke lipgloss. De pigmentatie is zoals is gewend ben van By Dash Beauty: zeer goed. Je ziet de kleur duidelijk op jouw lippen. Daarbij voelt de lipgloss aangenaam aan op de lippen: totaal niet kleverig. Het voelt juist hydraterend aan dankzij vitamine E en shea butter. De houdbaarheid is zoals elke lipgloss: na wat te eten en drinken moet je wel jouw lippen bijwerken. Maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. OOk heeft de lipgloss een licht zoete kleur. Eenmaal aangebracht, merk je daar niets meer van!


Ben je op zoek naar een opvallende lipgloss die hydrateerd en goed gepigmenteerd is, dan raad ik Pink Dream Lip Gloss van By Dash Beauty zeker aan!


Wat vind jij van deze tint?


Verkrijgbaarheid

De By Dash Beauty  Pink Dream Lipgloss kost €12,95 en is online te koop bij By Dash Beauty.



Ik heb een leuke kortingscode voor je: als je de kortingscode TESSA15 gebruikt, ontvang je een fijne korting op je bestelling.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

9 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt een prachtige kleur roze! En wat fijn dat hij ook nog eens goed hydrateert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een mooie kleur, wat hou ik er van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. One of our fave’s! Bedankt voor weer een leuke review lieve Tessa!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de kleur erg mooi maar weet niet of ik zo'n opvallende kleur wel durf dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleur, niet elke tint is goed zichtbaar, maar bij deze lipgloss heeft een warme kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het een mooie kleur. Maar zelf kies ik meestal of juist een fellere kleur of juist een hele neutrale kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie tint roze! Zelf ben ik niet zo van de lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het een geweldig mooie tint, echt iets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat handig dat de lipgloss langdurig mooi blijft en dat er ook nog vitamine aan toe zijn gevoegd.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: ELF Bite Sized Eyeshadow Mini Palette

De laatste paar jaar is het Amerikaanse merk ELF bezig met een opmars te maken in Nederland. En dat is niet zo gek ook. ELF (wat staat voor ...