woensdag 10 juli 2024

Preview: SLA PARIS Garden of Eden collectie

Van de week stond de postbode geheel onverwachts voor de deur met een wel heel mooie pakket voor zomerse make up van het prachtige Franse merk SLA Paris. De producten die ik ontvangen heb, komen uit de zomer collectie Garden of Eden. Benieuwd welke zomers producten ik ontvangen heb? Dat lees je in deze preview!


Feel Good Pouch

Toen ik het pakket open maakte, sprong de Feel Good Pouch er gelijk uit. Deze make up tas doet zijn naam eer: knal oranje en van badstof. Perfecte zomer make up tas als je het mij vraagt. In het make up tasje zitten maar liefst drie producten:

- lipoil in de kleur Peach Fuzz. Een sublieme perzik-abrikoos tint verrijkt met subtiele gouden glitter. Een perfecte kleur voor de zomer lijkt me zo. Deze kleur lip oil is exclusief voor deze set.
- de vloeibare highlighter Glow Skin vloeibare in de kleur Champagne. Deze highlighter geeft een zachte, stralende en frisse look.
- Hydramizer Mist: een innovatie van SLA Paris; deze hydraterende shot geeft je teint onmiddellijk een lift, voor een gladdere, gerevitaliseerde huid. Dit klinkt veelbelovend, niet waar?!

De highligher en de Hydramizer Mist zijn ook los te koop.


Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

Dit is voor mij een nieuw soort product: een vloeibare contour. Er zijn twee tinten. Ik heb de tint Cappuccino gekregen. Deze is geschikt voor de lichte tot medium huidstint. Fun fact: dit is de allereerste liquid contour die SLA PARIS heeft. Ik ben erg benieuwd om uit te vogelen hoe ik dit product moet gebruiken en hoe het resultaat zal zijn.



Blend It Palette - Enchanting Eyes

Het is geen geheim dat ik dol ben op oogschaduw. Dit prachtige zomerse oogschaduw palette heet Enchanting. Het palette doet haar naam eer aan: het is inderdaad een betoverend oogschaduw palette met zes tinten oogschaduw: 3 betoverende violet roze tinten en 3 parelmoerwit- tot watergroene tinten.



Wat een heerlijk zomerse producten zijn dit, niet waar?! De komende tijd komen van alle producten online. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

8 opmerkingen:

  1. Dat ziet er goed uit zeg! Ik vind vooral het oogschaduw palette heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke frisse tint voor de zomer, daar word ik blij van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke pakketje heb je gekregen.
    Ik vind het tasje super mooi.
    En vooral het pallet met de oogschaduw ook super mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh Wauw wat is dat blend it palletje mooi! En wat een heerlijk cadeau weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met zo'n verrassing mag de postbode hier ook eens afkomen. Ik krijg alleen maar facturen helaas...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Apart dat een product de tint cappuccino heeft, dat associeer ik toch vooral met koffie en niet met beautyproducten dus ja, ik ben benieuwd naar je ervaring met dit product.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de lip oil. Ik gebruik momenteel een redelijk doorzichtige van Kylie Jenner, maar dit klinkt goed, zeker ook met de shimmers waar je het over hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de lip oil. Ik gebruik momenteel een redelijk doorzichtige van Kylie Jenner, maar dit klinkt goed, zeker ook met de shimmers waar je het over hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA PARIS Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

Het contouren van jouw gezicht kan je met vele verschillende producten doen, zoals met poeders of met een stick . Maar je kunt ook een vlo...