dinsdag 2 april 2024

Review: Olcay Gulsen Beauty CC Cream

Review Olcay Gulsen Beauty CC Cream
Het is geen geheim dat ik dol op ben op Olcay Gulsen Beauty. Een van de producten die ik graag van ze gebruik is de CC Cream. Sinds kort heeft de verpakking van de CC Cream een make over gekregen: in plaats van een spateltje heeft de CC Cream nu een sponsje als applicator. Een goede verandering of niet? Dat lees je hier!



Olcay Gulsen Beauty CC Cream

Dit is wat Olcay Gulsen Beauty zelf zegt over hun CC Cream:

Op zoek naar medium dekking met een semi-matte finish? Dan is de Olcay Gulsen Beauty Best Skin Ever CC Cream in Fair jouw new best friend. Het product geeft een huididentieke teint en werkt goed bij een doffe, oneffen huid. Het soft focus-effect werkt als een real life filter en laat alle fijne lijntjes en oneffenheden verdwijnen.
Geformuleerd met hyaluronzuur is deze CC cream super hydraterend en wordt hij niet cakey gedurende de dag. Het Blemish Balm Complex zorgt ervoor dat de natuurlijke barrièrefunctie van de huid wordt hersteld en stimuleert de collageen productie. De formule bevat ook SPF25 om je te beschermen tegen UV-straling.

Review Olcay Gulsen Beauty CC Cream
De verpakking is lang en smal in vergelijking met de oude verpakking. Nog een verschil: in de dop van de oude verpakking zat een sponsje verstopt. Daarnaast haalde je met de oude verpakking de CC Cream met een spateltje uit de verpaking. Deze spatel is nu vervangen door een bijzonder gevormde spons applicator. Qua textuur en vorm lijkt het op een applicator van een concealer. Maar dan wel met wat inhammen waardoor je gemakkelijk de CC Cream uit de verpakking kunt krijgen.


Review Olcay Gulsen Beauty CC Cream
Ik vind de CC Cream echt super fijn: het geeft, voor mij, precies genoeg dekking. Roodheid in mijn gezicht wordt verminderd (helemaal in combinatie met de Miracle Blur 2.0), maar je ziet de textuur van mijn huid nog wel. De CC Cream blend gemakkelijk met de huid en de houdbaarheid is goed. Zeker als je de CC Cream set met de Mist & Fix Spray. Wat ik ook erg fijn vind, is dat er SPF in zit. Perfect voor de winter maanden wanneer de zon minder fel schijnt. In alle andere seizoenen is het wel aan te raden om SPF extra te smeren.


Er is één ding wat ik niet zo fijn vind aan deze CC Cream en dat is de applicator. Ik vind het namelijk erg lastig om de CC Cream van de applicator op mijn sponsje te krijgen. Ik heb het gevoel dat de CC Cream vooral in het sponsje van de applicator blijft zitten. Ik breng daarom nu de CC Cream direct aan op mijn gezicht en blend het dan uit. 


Verkrijgbaarheid

De CC Cream is online verkrijgbaar bij Olcay Gulsen en kost €21,95. De CC Cream is ook in een set te koop met de concealer voor €32,10. Je krijgt er dan ook gratis een beauty blender bij te waarde van €6,95. De CC cream en concealer is verkrijgbaar in vijf tinten: Fair, Light/Medium, Medium/Medium, Medium/Dark en Dark

11 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een hele fijne CC cream. Wat ook heel fijn is, is dat er meteen SPF inzit. Ik moet zeggen dat ik dat eigenlijk te weinig gebruik. Dus alles in 1 is voor mij ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet van dit merk gehoord had, maar het klinkt wel interessant

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne en mooie verpakking! Fijn dat je collectie weer is uitgebreid met een pareltje ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een handig verzorgingsproduct, om zo de roodheid in je gezicht te verminderen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De verpakking vindt ik wel erg mooi! Maar jammer dat ze nu voor een andere applicator zijn gegaan, een spateltje is natuurlijk hygiënischer dan het direct op je huid smeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie verpakking, ik had nog nooit van dit merk gehoord..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me een heel fijne crème. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ben wel van plan om dit te doen. Dank je wel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer dat de applicator niet fijn werkt, verder ziet het er uit als een goed product.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer dat het product niet meer met een spateltje wordt geleverd, dat lijkt mij fijner dan dat gedoe met een sponsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waar staat CC voor? Daar ben ik nog wel benieuwd naar. Mooie elegante verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Tarte oogschaduw palette

Vorig jaar april ben ik naar Parijs geweest. Natuurlijk ben ik als beauty liefhebber naar Sephora geweest en heb ik een oogschaduw palette ...