vrijdag 17 november 2023

Review: MAC Squirt Plumping Gloss Stick

Review MAC Squirt Plumping Gloss Stick
MAC weet zichzelf elke keer weer te vernieuwen en te verassen asl het gaat om lipproducten. Enige tijd geleden hebben ze de Squirt Plumping Gloss Stick uitgebracht. Nieuwsgierig wat voor soort lipproduct de Squirt Plumping Gloss Stick is? Dan moet je zeker dit artikel lezen!


MAC Squirt Plumping Gloss Stick

De nieuwste telg uit de MAC lip familie is dus de Squirt Plumping Gloss Stick. Het is een soort lipgloss, maar dan in stickvorm. MAC zegt zelf het volgende:

Glossy, juicy, plumpy, baby!
Krijg een volle glans van de It-gloss waar je dol op zal zijn - nu in nieuwe ondeugende tintentdiede lippen voller maken met juicy & glossy kleuren in een stick. Deze oh-zo-tintelende (en zo niet-kleverige!) tinten brengen makkelijk aan en smelten mooi samen met de lippen voor een gevoede, glanzende en volle lip. Gemberwortelolie en paprika-extract zorgen voor warmte, terwijl mentholkristallen verkoeling brengen - voor een subtiele tintelende sensatie die zorgt voor direct voller worden en zichtbaar volume. Kokosolie, sheaboter en avocado-olie voeden, verzorgen en geven een stralende glans.

Review MAC Squirt Plumping Gloss Stick
Je kunt de Squirt Plumping Gloss Stick op verschillende manieren gebruiken: gewoon direct op jouw lippen, over een lipstick voor een glanzend effect of combineer het met een lip potlood. 


Om de Squirt Plumping Gloss Stick te gebruiken draai je de stick op tot je een of twee clicks hoort. Dan heb je de perfecte hoeveelheid. Goed om te realiseren: je kunt de gloss stick niet meer terug draaien!


Er zijn maar liefst 10 verschillende tinten: transparant, zwart, bruine, nude, blauw, paars, roze, groen, rood en oranje. Ik ging een keer uit mijn comfort zone en ging voor de kleur Hazard. Dit is een gelige oranje tint. 


Review MAC Squirt Plumping Gloss Stick
Nadat je de Squirt Plumping Gloss Stick op heb gebracht voel je na enkele seconden een warm en tintelend gevoel wat geleidelijk af neemt. Het resultaat: een mooie glans op de lippen met een subtiele hint van oranje. Daarbij lijken mijn lippen ook wat voller. Ik vind de Squirt Plumping Gloss Stick er erg mooi uitzien op mijn lippen. In dat opzicht vind ik het echt een aanrader. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit of ik het warme en tintelende gevoel op mijn lippen prettig vind of niet.


Zou jij de MAC Squirt Plumping Gloss Stick proberen?


Verkrijgbaarheid

De MAC Squirt Plumping Gloss Stick kosten €24 zijn te koop bij de MAC winkel in Amsterdam en natuurlijk online bij MAC. Verder kan je de Squirt Plumping Gloss Stick kopen bij Douglas en de Bijenkorf, zowel in de winkel als online. Niet alle tinten zijn overal te koop. Sommige tinten zijn exclusief online en bij de MAC winkel in Amsterdam te koop.

12 opmerkingen:

  1. Bij squirt verwachtte ik een product dat je moet spuiten. Ik snap de naam daardoor niet helemaal. Maar het klinkt verder als een fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het klinkt misschien heel raar, maar ik vind de term 'squirt' wat raar voor een lipgloss. Ik begrijp ook niet zo goed wat ze daarmee willen bewerkstelligen? Zelf heb ik ook een aantal 'plumping' lipsticks of glosses en het valt mij op dat ik tintelende werking niet altijd even fijn vind. Aan de andere kant krijgen je lippen wel een gezonde tint.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het klinkt misschien heel raar, maar ik vind de term 'squirt' wat raar voor een lipgloss. Ik begrijp ook niet zo goed wat ze daarmee willen bewerkstelligen? Zelf heb ik ook een aantal 'plumping' lipsticks of glosses en het valt mij op dat ik tintelende werking niet altijd even fijn vind. Aan de andere kant krijgen je lippen wel een gezonde tint.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik sluit me aan bij de andere reacties over de naam. Maar verder klinkt het als een erg fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen plakkerige lip gloss van MAC dat lijkt me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat handig met die mentol erin. Krijg je vollere lippen zonder dat je ze hoeft te laten behandelen. Leuk bedacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha, die naam! Daar vallen ze in ieder geval mee op. Het effect lijkt mij erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh, das zeer mild in prijs voor een plumper - ik wil hem wel graag proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hou wel van glosjes, maar geen idee of ik die tinteling zo fijn zou vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben sws niet zo van al te opvallende kleuren, maar als het dan ook nog een tintelend gevoel geeft, dan haak ik direct af. Dat vind ik echt helemaal niks.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ben heel benieuwd hoe dit eruit ziet op de lippen, kende dit product nog niet van MAC.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh ja, ik ben dol op MAC! Deze wil ik zeker proberen! De tinteling lijkt me heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA PARIS Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

Het contouren van jouw gezicht kan je met vele verschillende producten doen, zoals met poeders of met een stick . Maar je kunt ook een vlo...