dinsdag 21 november 2023

Review: Emliy in Paris x essence

Review Emliy in Paris x essence  oogschaduw palette

Het Duitse budget vriendelijke merk essence heeft regelmatig trend editions. De meeste recente trend edition is een samenwerkingsverband met de populaire tv serie Emily in Paris. De collectie bestaat o.a. mascara, lipgloss en een oogschaduw palette. En die laatste genoemde heb ik gekocht. Benieuwd waarom ik het oogschaduw palette heb gekocht? Dat lees je in dit artikel!


Emliy in Paris x essence 

Waarschijnlijk zal je denken dat ik het oogschaduw palette heb gekocht, omdat ik een fan ben van de serie Emily. Maar dat is niet het geval. Sterker nog: ik heb geen één aflevering gezien. Ik heb namelijk geen Netflix account. Ik heb het palette gekocht vanwege de geweldige vormgeving. Het heeft namelijk, hou je vast, een pop up Eiffeltoren!


Emily in Paris Eyeshadow Palette 01 #MeetMeAtTheEiffelTower

Review Emliy in Paris x essence  oogschaduw palette

essence zegt het volgende over het oogschaduw palette:

Het Essence x Emily in Paris Eyeshadow Palette 01 #MeetMeAtTheEiffelTower is een prachtig oogschaduw palette geïnspireerd op de iconische Emily in Paris serie! Dit oogschaduw palette bevat 9 kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd. De kleuren in dit palette zijn intens gepigmenteerd en hebben verschillende finishes. Zo heb je in dit palette zowel matte als metallic/glitter finishes die je makkelijk met elkaar kunt combineren en blenden. Eindeloze mogelijkheden gegarandeerd!

De vormgeving van het oogschaduw palette is echt schattig: een mat roze honingraat motief met met glanzende roze en rode hartjes. Ook staat er een foto van Emily op het palette. Ik vind de vorm van het palette erg leuk en opvallend, aangezien de meeste paletten toch vaak vierkant of langwerpig zijn.


Het eerste wat opvalt wanneer je het palette open maakt, is deze roze Eifeltoren. Echt te leuk! Het palette heeft geen spiegel, maar dat is voor mij geen probleem, omdat ik die spiegel zelf nooit gebruik.


Review Emliy in Paris x essence  oogschaduw palette

Het oogschaduw palette bestaat uit 9 tinten oogschaduw. Acht tinten zitten in een pan die dezelfde vorm heeft als het palette zelf en de oogschaduw in het midden heeft de vorm van een hartje. Qua vormgeving krijgt dit palette een 10! Het palette bestaat uit 4 matte tinten en vijf glitter/shimmering tinten: van licht roze/nude tint tot bordeaux rood, paars en groen. De kwaliteit is zoals ik gewent ben van essence: goed voor de prijs. Vooral de shimmers zijn goed gepigementeerd en de donkere matte tinten ook. De lichtste matte tint is wat minder gepigmenteerd. Maar dat is gebruikelijk voor lichtere tinten.


Wat vind jij van dit oogschaduw palette?


Verkrijgbaarheid

De Emily in Paris collectie van essence is onder meer te koop bij Kruidvat voor €6,99

9 opmerkingen:

  1. Wat een origineel oogschaduw palette, ook erg leuk om cadeau te geven met de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad super schattige vormgeving en door de zachte kleurtjes ook leuk om cadeau te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoewel ik nooit oogschaduw gebruik gaat mijn hart toch sneller kloppen van dit doosje. Het ziet er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke vormgeving van deze oogschaduw! Mooie tinten ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet dat er geweldig uit! Zo een leuk doosje en ook mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk pallet! De kleuren zijn voor mij wat te fel, maar zeker leuk om iemand cadeau te geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vond Emily in Paris een hele leuke serie, maar hier loop ik dan niet per se warm voor. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, fijn dat het zo betaalbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja op zich is het uiteraard een uniek pallet en de kleuren zijn ook wel erg mooi, dus waarom zou je het niet kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik denk dat ik een van de weinige zielen ben die deze serie nog niet bekeken heeft. Wel leuk dat ze dit op de markt brengen. Ideaal om als geschenk te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA PARIS Sunlit Liquid Contouring Skin Touch Cappuccino

Het contouren van jouw gezicht kan je met vele verschillende producten doen, zoals met poeders of met een stick . Maar je kunt ook een vlo...