dinsdag 8 augustus 2023

Review: Benefit Goof Proof Brow Powder

Review Benefit  Goof Proof Brow Powder

Een tijdje geleden ontving ik via We Are Eves het nieuwste wenkbrauw product van Benefit om uit te testen: Goof Proof Brow Powder. Ik gebruik altijd een wenkbrauw gel. Benieuwd of een wenkbrauw poeder mij bevallen is? Dat lees je in deze review!






Benefit  Goof Proof Brow Powder

Er zijn vele soorten wenkbrauw producten: van gel tot potloden tot poeders. Zelf gebruik ik altijd een gel, omdat deze erg gebruiksvriendelijk is. Een poeder gebruik ik eigenlijk nooit, omdat dit mij te ingewikkeld leek. Ik vond het daarom super leuk om het nieuwste wenkbrauw poeder van Benefit te testen, aangezien Benefit bekend staat om hun wenkbrauw producten. Maar wat is de Goof Proof Brow Powder? Dit is er online te lezen:

Deze easy use, lichte poeder is een must-have voor wenkbrauw beginners EN professionals. Vul moeiteloos lege plekjes in (zonder uitloop!) voor natuurlijk ogende, ingevulde brows. De super zachte poeder hecht zich aan huid en haar en geeft de wenkbrauwen definitie en textuur. De poeder kan je opbouwen en blenden, terwijl de kleur intact blijft. Zeg maar dag tegen brow goofs!

Daarnaast naast blijft het poeder tot wel 12 uur lang zitten en is het veegvast, waterproof, zweetbestendig & vochtbestendig en kleurvast. Dankzij ingrediënten zoals  Castor Seed Olie voelen jouw wenkbrauwen verzorgd en zacht aan. En Kaolin zorgt voor een matte en harmonieuze effect op jouw wenkbrauwen.


Review Benefit  Goof Proof Brow Powder
De Goof Proof Brow Powder zit in een rond zilverkleurig doosje met een doorzichtige deksel. Hierdoor zie je gelijk welke van de tien kleuren je hebt. Op de transparante deksel staat in roze letters benefit GOOF PROOF BROW POWDER en een paar sterretjes. Het poeder zelf ook een sterren imprint. Ik hou echt van zulke details.

Er zijn tien tinten verkrijgbaar: van diverse blonde tinten tot verschillende bruine en zwarte tinten. Er zit altijd dus wel een tint bij die bij jouw wenkbrauwen past.

Review Benefit  Goof Proof Brow Powder
Om de wenkbrauw poeder aan te brengen heb je twee kwastjes nodig: een kwast met een schuin afgesneden haren (zoals op de foto te zien is) en een spoelie (om de wenkbrauwen in model te brengen en het poeder te blenden). Met het kwastje kan je jouw wenkbrauw in vorm tekenen en daarna met licht streken opvullen waar nodig. Om als laatste met de spoelie alles te egaliseren. Klinkt dit als hogere wiskunde? Op de website van Benefit staat een handig filmpje waarin je ziet hoe je het poeder gemakkelijk aanbrengt.

Het lijkt erg makkelijk om dit poeder te gebruiken, maar vond het toch best een uitdaging. De eerste paar keer had ik te veel poeder gebruikt en had ik het soort wenkbrauw dat een paar jaar geleden erg populair was op Instagram. Na een paar keer proberen lukt het me om mooie natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. Het poeder blijft netjes de hele dag zitten en is inderdaad zweet proef.

Maar nu de grote vraag: vind ik dit poeder fijner dan mijn geliefde wenkbrauw gel? Nee, mijn voorkeur blijft toch bij de gel. Niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook omdat ik vrij volle wenkbrauwen heb die eigenlijk niet echt op gevuld hoeven te worden.


Wat voor soort wenkbrauw product gebruik jij?


Verkrijgbaarheid

De Benefit Goof Proof Brow Powder is te koop in 10 tinten en komt in een potje van 1,9 gram en kost €25. Het poeder is bij Douglas te koop. Zowel online als in de winkel

11 opmerkingen:

  1. Ik wist helemaal niet dat je ook wenkbrauwen kunt versterken met poeder! Weer wat geleerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb vrij dikke wenkbrauwen van mezelf (vind ik) dus ik gebruik dat niet. Mijn oma tekende wel steevast haar wenkbrauwen, anders leek het net alsof ze niets had.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wist niet eens dat zo'n product bestaat! Ik gebruik nooit wat voor mijn wenkbrauwen. Enkel een pincet om het een beetje bij te werken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb nog nooit wenkbrauwpoeder gebruikt omdat ik nogal donkere wenkbrauwen heb van mezelf. Gel durf ik wel te gebruiken om ze in bedwang te houden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige verpakking! Ik ben niet zo'n fan van wenkbrauwen poeder, maar het ziet er wel interessant uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al een tijd niets meer gebruik in m'n wenkbrauwen, maar ik gebruikte altijd graag zo'n borsteltje met gel en kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog nooit wenkbrauw poeder gebruikt, interessant om te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik regelmatig wenkbrauwgel. Poeder heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als ik lees dat je twee kwastjes nodig hebt, zou ik denk ik toch liever voor de wenkbrauwgel die je noemde kiezen. Dat lijkt me toch simpeler.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nooit geweten dat je poeder had voor de wenkbrauwen! Super leuk om te lezen en interessant. Het lijkt me alleen wel een klein beetje onhandig omdat je twee kwastjes nodig hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wist niet datcer dit soort artikelen zijn voor je wenkbrauwen, een goede tip

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...