dinsdag 4 oktober 2022

Review: UNG Miracle Mascara 4D Lash Booster

Review UNG mascara

Een mascara kan jouw look echt afmaken. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten mascara's te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Recentelijk heb ik de UNG Miracle 4D Lashgrow gebruikt en ik moet zeggen, ik ben erg onder de indruk van deze mascara!


UNG Miracle Mascara 4D Lash Booster

De mascara van UNG is niet zo maar een mascara, het is ook een soort serum die er voor zorgt dat jouw wimpers langer worden. Klinkt goed niet waar? Dit is wat UNG zelf zegt over hun bijzondere mascara: UNG Miracle 4D Lashgrow in de kleur zwart is de revolutie onder de mascara's. Het zorgt in een recordtijd voor lange en gezonde wimpers. De klinisch geteste formule met Lash Booster stimuleert de groei van de wimpers, die de wimpers tot 40% langer kunnen maken. UNG Miracle 4D Lashgrow bevat effectieve celvernieuwende polypeptiden die wimpers optimaal beschermen tegen breuk en ze een gezonde, natuurlijke uitstraling geven. Elk wimperhaar wordt verzorgd. Hierdoor krijgt de wimperlijn een volledig sterke en gezonde uitstraling. Daarnaast bevat de UNG Miracle 4D Mascara vochtinbrengende stoffen, die de wimpers nog elastischer maken. Vitaminen versterken ook de wimperhaartjes en geven ze meer glans.


Review UNG mascaraDe verpakking van de UNG Mircale Mascara is strak qua vormgeving. De huls van de mascara is zwart en met witte letters staat er UNG Cosmetics op. De borstel van de mascara doet qua vorm een beetje denken aan een spar. De mascara zelf is een vrij natte formule. Na aanbrengen moet je niet met je ogen knipperen (of erger: niezen), want dan zit je mascara overal behalve op jouw wimpers. De mascara geeft mijn wimper extra lengte. Het lijkt net alsof ik nep wimpers op heb. Helaas lukt het mijn camera's niet om dit effect goed vast te leggen op camera :( 
Ben jij al bekend met het Nederlandse merk UNG?


Verkrijgbaarheid

De UNG Miracle Mascara 4D Lash Booster is online te koop bij UNG voor €24,50 De mascara is ook te koop bij MaPeau in Amstelveen.

10 opmerkingen:

  1. Oh dat klinkt heel goed als het net lijkt op je nepwimpers op hebt, want dan heb je die niet meer nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mascara welke ook nog je ogen verzorgd, dat klinkt goed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben helaas niet gezegend met lange wimpers. Nep wimpers durf ik niet aan, maar dit klinkt perfect! Dankjewel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Regelmatig probeer ik ook wel eens een nieuwe mascara uit. En soms verschiet je wel eens van het resultaat. Wat fijn dat je onder de indruk was.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken dit merk niet. Maar als ik dat zo lees is deze mascara niet echt iets voor mij. Op een of andere manier ga ik na het aanbrengen van mascara altijd meteen knipperen met mijn ogen. Dus als ik dan overal mascara heb zitten is dat niet heel handig hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer dat het op de camera niet te zien is. Ik was helemaal benieuwd : )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh dit merk ken ik nog niet! Lijkt me wel een hele goede mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mascara kan je net een andere uitstraling geven waardoor je er nog beter uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben benieuwd naar het effect van deze mascara op je wimpers. Zelf heb ik al een aantal jaren wimperextensions.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah ik ken het niet. Mascara gebruik ik vaak. Een goede mascara is lastig te vinden dus altijd blij met tips.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...